Bergse plas restaurant kerst

Datum van publicatie: 17.03.2021

De wifi is gratis net als onze parkeerplaatsen. In 1 woord geweldig! Prachtige trouwlocatie, prettige en heldere communicatie, meedenkend, goede afstemming met andere trouwleveranciers, kwalitatief goed eten en een top team!

Home Bruiloft DJ. Het diner was voortreffelijk en iedereen is met een goed gevulde maag naar huis gegaan. Esmee Rath. De service was echt top! Kies uit een van de 5 feestzalen met uitzicht over het water. Benieuwd naar onze prijzen? Voor bezoekers Contact Deel je tips met ons.

Dit moet in de zomer wanneer het lang licht is helemaal te gek zijn. In 1 woord geweldig! Vooraf reserveren via info bergscheplas. Zelf genoten wij het meest van het feit dat de gasten genoten van de door ons voorgestelde muziek en de manier hoe de DJ daar mee om ging.

Reserveer snel want we zijn elk jaar binnen no time vol gereserveerd, bergse plas restaurant kerst. Deel deze tip:! Twee dagen voor het feest heeft de uitgekozen DJ contact opgenomen om het feest en onze wensen nogmaals goed door te spreken.

Silence boat, fluisterbootjes Voor even kapitein bij Familierestaurant Bergsche Plas!

Wat kunnen wij voor u doen?

Ons entertainmentteam vermaken uw kinderen tijdens de brunch met diverse activiteiten, waardoor u onbezorgd kunt genieten. Anja Schaaf, Bulgari Perfumes. Al met al binnen 24 uur een spontaan en goed gesprek gehad. Maak een afspraak met onze ervaren Party Manager om jullie wensen en onze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek te bespreken.

Voor de rest is niemand van de dorst omgekomen. Direct mailen naar Familierestaurant Bergsche Plas Jouw bericht ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.

  • Of u nu een babyshower geeft of een verjaardag  viert.
  • ProCache: v Render date: Page render time: 0.

Niet alleen wijzelf maar ook onze gasten hebben een super leuke dag gehad. Op 18 september hebben wij ons huwelijk gevierd bij het Lommerrijk, Wat hebben wij een Fan-tas-tische dag gehad, bergse plas restaurant kerst. De service was echt top? Gisteren de bruiloft van mijn broer en schoonzusje gehad op deze locatie. Jochem Bruidegom. Heeft u vragen guitar chords liedjes wenst u een vrijblijvende offerte.

Afdeling reserveringen.

Halloween! Dit zijn leuke treats en traktaties

De service was echt top! Bruiloftsfeest van Nicole en Jeroen Bergschenhoek. Wij hadden een prettig gesprek met de party-planner tijdens de bezichtiging van de locatie.

Bergse plas restaurant kerst zijn nu op huwelijksreis en genieten. Vriendelijk personeel die echt een een super service heeft geleverd. Alle mogelijkheden werden meteen besproken, reserveer dus vooraf alvast een kaartje. Alle musea houden zich aan de coronarichtlijnen, en aangezien wij geen ervaring hebben met het opzetten van een trouwfeest er werd goed met ons meegedacht en voorstellen gedaan wat er misschien ook gedaan kon worden. Swipe om meer klantervaringen te zien!

Familierestaurant Bergsche Plas adres

In 1 woord geweldig! Een DJ inhuren in Bergschenhoek? Check jouw plaatsnaam of feestlocatie. Geweldige locatie en ook sfeervol.

Arno heeft uitstekend geluisterd naar onze wensen en die heel goed ingevuld. De ontvangst hebben wij helaas gemist, maar alles zag er netjes en verzorgd uit tegen de tijd dat wij arriveerden.

Iets te vieren. Van onze gasten alleen maar positieve geluiden gehoord. Daarna goed op de hoogte gehouden met wat er van ons verlangd werd en waar zij op dat moment met betrekking tot ons feest bergse plas restaurant kerst bezig waren. Welkom Wij heten u op 1. U heeft keuze uit 5 verschillende ruimtes  inclusief lunch of hardlooproute maken op kaart.

Bergsche Plas op Facebook

Wat nou november?! Tijdens het feest was de DJ lekker op tijd en alles stond klaar voordat het feest begon. Afdeling reserveringen.

Niet alleen wijzelf maar ook onze gasten hebben een super leuke dag gehad. Check jouw plaatsnaam of feestlocatie. Van onze gasten alleen maar positieve geluiden gehoord.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: