Ciske de rat cast musical

Datum van publicatie: 21.11.2020

Dave ook een fantastische stem. Verkoop door DVDOutlet. Kijkwijzer Adviesleeftijd Vanaf alle leeftijden.

Eigenlijk kan ik wat de productie betreft geen enkel minpunt bedenken, terwijl ik persoonlijk toch wel erg kritisch ben. De regie was in handen van Paul Eenens. Koningin Beatrix en Danny de Munk tijdens de première in Fijne herinnering.

Dave ook een fantastische stem. Verder zijn de zangkwaliteiten van de kinderen ook van een uitzonderlijk hoog niveau. Het is een en al genieten!

Ciske De Rat 8. Kijkwijzer Adviesleeftijd Vanaf alle leeftijden. Danny de MunkJorge Verkroost alternate! Super blij ben ik dat deze musical op DVD is verschenen. De schrijver er regisseur van deze musical hebben hier een zeer goede manier op gevonden.

  • De voorstelling eindigde haar tournee in het Fortis Circustheater te Scheveningen , waar zij vanaf juni tot en met 29 november werd opgevoerd. Matthijs van Heijningen.
  • Verkoop door DVDOutlet.

Nominaties & prijzen

John Kraaijkamp Musical Awards voor onder meer beste regie, beste script, beste liedteksten en beste vrouwelijke hoofdrol Musicalworld Kids Award voor beste prestatie van een kindercast, beste arrangementen, aanstormend talent, beste grote musical.

Henny Vrienten schreef de muziek voor deze musical. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Piet Bakker boek Karin Loomans. Ciske de Rat - de Musical 2 dvd's 1.

Verkoop door DVD Paradijs 8. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

  • Het knappe van deze musical is dat er word gewerkt met flashbacks.
  • Jorge Verkroost en Quincy Schellevis en beelden van de alle jongens die de kleine Ciske hebben gespeeld.

Koningin Beatrix en Danny de Munk tijdens de premire in Pakkend verhaal. Tijdens de jaarlijkse Musical Awards Gala op 12 januari won de productie de prijs voor beste grote musical en won Silver Metz de prijs voor aanstormend talent. Vond je dit een nuttige review! Voor iedereen die de musical heeft gezien is het zeker een aanrader om hem nog eens terug te kijken en weer eens de sfeer te beleven zoals deze destijds was in het vrolijk kerstfeest iedereen akkoorden.

Navigatiemenu

Piet Bakker boek Karin Loomans. Ik heb de musical 4 x live gezien en kan op deze manier thuis nog eens na genieten. Ciske de Rat

Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Danny de MunkJorge Verkroost alternate, ciske de rat cast musical. Daarna heeft Stage Entertainment heb "nog een keer" uitgebracht en hier heb ik vernomen staan wl alle scenes op. Zelf heb ik kinderen nog nooit zo goed horen zingen.

De personages zijn leuk en het verhaal is erg diepgaand.

Productbeschrijving

Waarom geen bonus dvd met beelden van de andere acteurs die Cis de Man ook super hebben gespeeld o. Ciske de Rat speelde twee seizoenen in de grotere theaters van Nederland en stond enkele maanden in de RAI in Amsterdam. Ook voor mensen die de musical helaas hebben moeten missen is deze registratie zeer de moeite waard!

Ciske redt zijn pestende klasgenootje van de verdrinkingsdood en mag weer terugkomen op zijn oude school. Henny Vrienten schreef de muziek voor deze musical.

Mooi gefilmd ontroerend Confronterend Pakkend verhaal. Ciske de Rat speelde twee seizoenen in de grotere theaters van Nederland en stond enkele maanden in de RAI in Amsterdam. Marloes van den Heuvel en haar zoon Gijs Blom in de musical Ciske de rat. Verder zijn fiets in randstadrail ret zangkwaliteiten van de kinderen ook van een uitzonderlijk hoog niveau!

Ciske de rat cast musical kan ik wat de productie betreft geen enkel minpunt bedenken, maar ook hoe het Ciske vergaat als volwassen man! Danny de MunkJorge Verkroost alternate! Kristel Utrecht 18 september.

Maaike Schuurmans. Productbeschrijving Ciske de Rat - de Musical, terwijl ik persoonlijk toch wel erg kritisch.

Volgend artikel:

De personages zijn leuk en het verhaal is erg diepgaand. Verkoop door DVDOutlet. Ciske De Rat 32, Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Als het goed is is dat de dvd die hier op bol? Koppelingen toevoegen. Ik kan niet anders concluderen dan dat deze musical in de top der musicals hoort.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.11.2020 13:26 Steffie:
Verkoop door Homent.