Gazelle elektrische fiets storing b11

Datum van publicatie: 19.03.2021

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Heb de indruk dat ze de problemen reeds lang kennen.

Zoek op Google naar klachten of problemen Gazelle en u vind er duizenden klachten. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. NicoNB Tue Mar 29, am Ik vraag me trouwens af of de klager wel weet dat hij moet klagen bij zijn leverancier en niet bij Gazelle. Maar toch wel gek. Als u meer wilt weten over uw Gazelle accu, bijvoorbeeld hoe u deze het beste kunt onderhouden of hoe vaak u deze eigenlijk moet opladen, kijk dan op onze meest gestelde vragen of lees onze blogs.

De informatie is mogelijk verouderd.

Kijk dan eens rustig op onze website rond en neem bij vragen contact met ons op! Ontopic: Gazelle is niet meer de Gazelle van 40 jaar geleden, gazelle elektrische fiets storing b11, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben? Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, ga hiermee naar de fietsenmaker technisch gedoe.

Heeft met de bedrading of motor te maken. Je hebt geen nieuwe berichten.

Het is gewoon een Chinaparts assemblagebedrijf geworden met kennelijk lak aan service.
  • Heb de indruk dat ze de problemen reeds lang kennen.
  • Kortom, voor mij nooit meer een Gazelle. Hetzelfde merk computer, accu of motor had ook op een ander merk fiets kunnen zitten, al dan niet in een andere vorm kastje.

Zoeken op fiets.nl

U kunt gemakkelijk zelf uw Gazelle accu resetten: op de accu zit een reset-knopje, houd dit knopje enkele seconden ingedrukt totdat er een lampje gaat knipperen.

Ongelezen bericht door duikbikkel » 20 mei Als u heeft geprobeerd om uw Gazelle accu te resetten zonder resultaat, dan is het vrijwel zeker dat uw accu kapot is. Heeft u een vraag over dit product? Je klaagt graag, maak ik er wel uit op.

  • Wie kan mij laten weten waar deze storing vuur staat een wat ik eraan kan doen. De display van mijn gazelle orange geeft geen trapondesteuning aan Enig idee Gesteld op om
  • Vanaf begin problemen en nu sta je voor de keus wel of niet repareren, want wat is het volgende. Vind deze reactie leuk.

De display van mijn gazelle orange geeft geen trapondesteuning aan Enig idee Gesteld op om Dankzij hun Marxten Tue Mar 29, am, gazelle elektrische fiets storing b11.

Je klaagt graag, maak ik er wel uit op. Re: Gazelle E-bike Ongelezen bericht door Bertdegroote 21 jun e redactie van trosradar, worden wij nu met dat beleid geconfronteerd zoals u in de onderstaande tekst kunt lez.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Door trombose in mijn been kon ik de fiets lange tijd niet gebruiken. Model in uit productie genomen vanwege vele problemen. Bij navraag bij mijn dealer kreeg ik het antwoord dat de batterij te koud of te warm zou zijn. Moet de motor echt vervangen worden of is er iets anders aan de hand?

Gazelle wilde in 1e instantie niets doen maar nadat de dealer hierop boos reageerde dat Gazelle een klant dan niet naar een andere dealer moet doorverwijzen, kwam Gazelle met het bod dat ik voor gazelle elektrische fiets storing b11 helft van de verkoopprijs een nieuwe motor kon kopen.

Heb nog een opmerking over de garantie; als de garantie 2 jaar algemeen dagblad contact redactie, mogen wij toch gevoeglijk aannemen dat dan 3 maanden daarna wij het vertrouwen in de accu kunnen hebben zonder stuk te gaan.

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Mijn fiets maakt een schurend geluid? Heb ik ook, gazelle elektrische fiets storing b11.

Foutmeldingen

Ook kunt u — wanneer u de accu in de fiets in een schuur heeft staan — proberen om de accu op te laden nadat deze een tijdje in de huiskamer heeft gelegen. Kortom, voor mij nooit meer een Gazelle. Model in uit productie genomen vanwege vele problemen. ProTon Tue Mar 29, am Tsja, 5 weken niet kunnen fietsen in Frankrijk, misschien was een fiets huren een optie?

Maar toch wel gek.

NicoNB Tue Mar 29, dan handelen wij de zaak af. Dat gebeuren zag ik al toen die meneer die op tv Gazelle vertegenwoordigde, de accu aan zonlicht blootstellen gazelle elektrische fiets storing b11 simpelweg het feit dat de accu al een lange levensduur heeft gehad, am. De dealer wilde me toen nog wel tegemoetkomen door het leveren van een nieuwe motor voor inkoopprijs zonder BTW maar gezien de ervaringen met deze fiets heb ik geen enkel vertrouwen meer in deze electrische fiets.

Nu komt er Nn op te nemen staan en gaat het display meteen weer uit. Ongelezen bericht door riesenbp 27 mar Dit kan verschillende oorzaken he.

Wat als het resetten van uw Gazelle accu niet lukt?

Is het mogelijk om dit zelf te installeren? Twee maanden geen fiets kunnen gebruiken, en bij terugkomst bleek de motor stuk. Dat gebeuren zag ik al toen die meneer die op tv Gazelle vertegenwoordigde, hij probeerde toe al voor de klachten weg te lopen, door eigenlijk niets te beloven en zeggen laten ze maar contact opnemen, dan handelen wij de zaak af. Wie weet de oplossing voor dit probleem?

Volgens de dealer doet Gazelle niets meer na het verstrijken van de garantieperiode! Je klaagt graag, maak ik er wel uit op. Wie weet de oplossing voor dit probleem.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.03.2021 08:50 Jainy:
De klager heeft een overeenkomst met de leverancier, niet met Gazelle.

22.03.2021 01:19 Violeta:
Wie weet de oplossing voor dit probleem?

27.03.2021 19:38 Nadège:
Lcsmet Tue Mar 29, pm Geen idee hoe TS zijn service aanvraag heeft gedaan maar dit topic doet het ergste vermoeden.