Gefeliciteerd met je verjaardag papiaments

Datum van publicatie: 22.02.2021

Log in of maak een account aan om je kaartje toe te voegen aan je wenselijst. Waar kunnen we onze auto parkeren?

Hoe zeg j l; het spijt me.. Maar wel natuurlijk inclusief de vertaling van het Papiaments naar het Nederlands. Zodra er dingen zijn die ik nog meer zou willen weten dan kom ik zeker terug op deze site:D Liefs Laat me met rust! Happy birthday to you Happy birthday to you Happy birthday, happy birthday Happy birthday to you.

Hoe zeg je ,, De ene uit mijn fantasiën the one of my fantasys. Zou je dit verhaaltje en de zinnen daarna voor me kunnen vertalen Danki!

Je bent niet goed wijs. Mi ta bai kas Ik ga naar huis? Kiko bo ta bai hasi awe. Slaap lekker Wat is je telefoon nummer. Hiep, fijne verjaardag Een fijne verjaardag voor j.

Je bent niet goed wijs! Si no tin nos ta bai riba kabai Si no tin nos ta bai riba kabai Si no tin, si no tin, Si no tin nos ta bai riba kabai Si tin nos ta keda Si tin nos ta keda Si tin, si tin, Si tin, nos ta keda. En hoe zeg je in papimento's Schatje ik weet dat jij het niet weet maar ik hou gwn zo veel van jou , dat zal ik altijd blijven doen Baby!!

PLAATS EEN REACTIE

Dus vraag ik te vertalen: Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat is je telefoon nummer? Klik hier om naar het liedje te luisteren. Nan a hòrta mi baiskel Ze hebben mijn fiets gestolen. Drank en taart is wat wij willen Drank en taart is wat wij willen Drank en taart, drank en taart Drank en taart is wat wij willen Als er niet is gaan we weg te paard Als er niet is gaan we weg te paard Als er niet is, als er niet, Als dat er niet is gaan we weg te paard Als dat er is dan blijven wij Als dat er is dan blijven wij Als dat er is, als dat er is, Als dat er is dan blijven wij Hiep, hiep Ga je dit weekend uit?

Pools Klik hier om naar het liedje te luisteren Vertaling Sto lat, sto lat, Niech?

Wat is je telefoon nummer. Je tranen waren niet echt, gefeliciteerd met je verjaardag papiaments, je kusjes waren maar slechts een goedmaking voor al je slechte daden. Bo kabes no ta bon. Frans Klik hier om naar het liedje te luisteren Vertaling Joyeux anniversaire!

Maak je keuze Positiekleding Babykleding Kinderkleding Maattabel.

Selected media actions

Mi sèn a kaba Mijn geld is op. Nan tin rason Ze hebben gelijk. Bekijk deze pagina voor meer informatie of neem direct contact op.

Vragen en Zinnen. Waar ga je heen Mi ta bai kas: Ik ga naar huis Mi number di telefon ta: Mijn telefoonnummer is Anonymous schreef:. Ja ik ben uit geweest, was heel erg gezellig! No lubid bo reibeweis Vergeet je rijbewijs niet.

Vertaling Nederlands — Papiaments Heb je een tekst of document dat vertaald moet worden van het Nederlands, Engels of Spaans naar het Papiaments? Ik woon immers in Nederland en het gaat erom dat ik hier kan meekomen met de maatschappij. Bo ta stima bo: Ik hou van jou Mi timba stima bo: Ik ook van jou Mi amor: Mijn liefde Mi ta pensa henter dia riba bo: Ik denk de hele dag aan je Mi gusta ta ku bo: Ik vind het fijn om met je te zijn, Mi gusta bo: Ik vindt je leuk Mi ta gustabo: Ik vindt je aardig Bo ta mi dushi: Je bent mijn liefje Bo ta bunita: Je bent mooi Dushi, mi ke bo: Schatje, ik wil jou Ki ta bo number di telefon?

Zinnen waar je ook een gesprek mee kan maken Kon ta bai mah hoe reageer je er op terug in het papiamentu met mij is alles goed en met jou?

Wat wil jij. Omdat je niet alles in het leven in een hokje moet willen plaatsen, Sana Helwa Sana Helwa ya Gameel cha cha cha Sana Helwa ya Gameel cha cha cha Sana Helwa ya Gameel cha cha cha Sana Helwa. Savaneta ta un bario na Aruba Savaneta is een wijk op Aruba. Vragen en Zinnen, gefeliciteerd met je verjaardag papiaments.

Riba kaya Op straat. Bo ta huma kuater sigaria pa dia Je rookt vier sigaretten per dag. Schiet op. Cumpleaos feliz. T roc diesel occasion voor je koek, vind je in deze blogpost maar liefst 50 vragen gefeliciteerd met je verjaardag papiaments zinnen o.

Nan ta kanta bon Ze zingen goed. We hebben het kaartje succesvol op je verlanglijstje gezet. Nos ta tradusí e teksto na papiamentu We vertalen de tekst naar het Papiaments.

Ik woon immers in Nederland en het gaat erom dat ik hier kan meekomen met de maatschappij. DoeiDoei ik heb een leuke dag gehad. Log in of maak een account aan om je kaartje toe te voegen aan je wenselijst.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: