Hoe kan ik mijn telefoonnummer zien lebara

Datum van publicatie: 21.11.2020

In het weekend van tot Hoe was je reis?!?! Tip 1 Om internet aan te schaffen dien je zoals jullie uitleggen éérst tegoed op je telefoonnummer te zetten top-up.

Ga naar de Instellingen en kies voor Telefoon. Ik heb uiteindelijk de klantenservice gebeld van Dtac waar ze goed Engels spreken en waar ze me goed hebben geholpen. Pas net ontdekt! Roos schreef:. Het klopt inderdaad dat er goedkope simkaarten verkrijgbaar zijn, maar echt onbeperkt zijn ze niet omdat de snelheid al snel héél langzaam wordt.

Het is een tropenjaar voor cafhouders en restaurateurs. Scooter huren Thailand Alles wat je moet weten - Tips Thailand. Bel een vriend  niet gratis   Tenzij je nummerherkenning hebt uitgeschakeld is dit n van de makkelijkste manieren:  bel iemand en vraag diegene het nummer even aan je voor te lezen.

Slechter kan de service niet zijn!!!. Groet Sander.

  • En omdat de simkaart prepaid is, hoef je nooit bang te zijn voor onverwachte kosten of een hoge telefoonrekening.
  • Jan ter Burg schreef:.

Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Onze medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen van tot Stuur ons uw vraag Lees de geldvragen. Dit kun je makkelijk op de luchthaven laten activeren, of in de telefoonwinkels. Ik weet niet wat hier de gevolgen van zijn, maar de simkaart staat op mijn paspoort nummer.

  • Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dat hebben wij vorige maand nog gedaan.

Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, ik accepteer de cookies. Ja, zowel naar boven als naar beneden. Winkelzoeker Maak handig gebruik van de Lebara winkelzoeker.

Als je tijdens de actieperiode tot en met 30 november kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt.

Ik zei een paar maanden. Is heel makkelijk.

Iets te zeggen? Reageer!

Het enige nadeel is dat niet overal goed Engels wordt gesproken en dat je het instellen van je telefoon en type internet-pakket vaak zelf moet doen. Hoe snel is mijn internet? Zoeken naar:.

Na die 7 dagen kreeg ik een sms dat de simkaart nogmaals was verlengd. Heeft iemand ervaring met dit probleem?. Er zijn echter maar weinig Android-toestellen die deze bewerking toelaten. Voeg ons nummer   toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje.

Maar in de Antwerpse binnenstad is er, onda.

Wij helpen je graag

In Thailand heb ik enkele jaren geleden een Nokia mobieltje gekocht incl. Is een maand geldig. Ga naar het contactformulier op de website van Lebara.

  • Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.
  • Klik hier om een verkooppunt van Lebara te vinden bij jou in de buurt.
  • Die heb je dan niet meer nodig.
  • Wij tenminste niet!

Merken Mobiele telefoon merken Tablet merken. Een grote mall kan ook maar net wat je het makkelijkste vind. Gebruikersnaam of e-mail.

Mike Houtsma schreef:. Kun hoe kan ik mijn telefoonnummer zien lebara de geldigheidsduur van een 15 of 30 dagen sim verlengen of moet je dan weer een nieuwe kaart kopen, is dat je telefoon simlockvrij is - wat vrijwel alle telefoons tegenwoordig zijn. Op de documentatie die je krijgt bij een simkaart staat meestal ook het nummer vermeld.

Dus je moet even goed navragen om hoeveel GB het gaat, en je telefoon zo makkelijke 3d tekeningen maken dat je je gebruik in de gaten kunt houden.

Je kunt beter geen bankzaken doen dus op de wifi van een restaurant. Het enige wat belangrijk is. Wij waren in de 7-eleven in Bangkok en wilde een AIS kaartje kopen en toen haalde de eigenaar opeens alle kaartjes weg en zei nee hebben we niet meer.

1. Via Whatsapp

Tineke schreef:. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten! Groet en bedankt voor al jullie informatie en reactie, Sander.

Beoordeeld door Vidya op Rapportcijfer: 1 Totaal niet bereikbaar. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Dit bordje leek echt bewust weg gedraaid van het publiek wat voor de balie stond! Mariska van Brederode schreef:.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.11.2020 22:38 Cornelus:
Ik heb een vraag en een tip.

25.11.2020 17:50 Ravian:
Leuke en superhandige site! Ik kan kort en krachtig zijn, dit is niet de laatste keer dat we naar Thailand zijn geweest.

28.11.2020 06:42 Buket:
Wij vertrekken over 2 weken en willen ook sim kaarten aanschaffen op de luchthaven. Stel dit toestel in als Wi-fi Hotspot en dan kan je met meerdere personen tegelijk internetten, appen , alles…!