Hoofdeinde bed zelf maken

Datum van publicatie: 21.02.2021

Ook had ik nog wat extra planken nodig om alle onderdelen met elkaar te bevestigen aan de achterkant. Een vloer kleed aan de muur klinkt misschien een beetje vreemd, maar het spannen van een mooie stof geeft de slaapkamer een bijzondere look. Betaalbaar, simpel en zeer uniek!

Benodigdheden Materialen 7. Neem na het schuren het hout af met een licht vochtige doek. Reageer op artikel:. Wanneer we het bed er tegenaan schoven, stond hij eigenlijk al heel stevig tegen de muur.

Hallo inloopkast!

Praktisch rosanne nick en simon songtekst robuust: deze tuintafel maak je zelf.

Hoe minder oneffenheden je ziet, hoe strakker het hoofdbord er uit zal zien natuurlijk. Eerst werden de zijkanten bevestigd aan de twee grote platen de voorkant. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik hier gelukkig mijn vriend voor kon inschakelen. Kantoor 27 augustus Blogger lovelifelovefashion laat zien hoe je een hoofdeinde met opbergruimte zelf kunt hoofdeinde bed zelf maken.

Lifestyle 21 augustus Filipa Cunha Interiores.

Marij Hessel

Wanneer we het bed er tegenaan schoven, stond hij eigenlijk al heel stevig tegen de muur. Openen in een nieuw tabblad Deze foto embedden op mijn website. Ze zijn betaalbaar, makkelijk te plaatsen en verkrijgbaar in allerlei prints en kleuren. Malagoon Indigo Solid Plaid x cm. Ook had ik nog wat extra planken nodig om alle onderdelen met elkaar te bevestigen aan de achterkant.

  • Ook had ik nog wat extra planken nodig om alle onderdelen met elkaar te bevestigen aan de achterkant.
  • We zetten een aantal zelfmaakideeën voor je op een rij.

Geen schotse pond euro slaapkamer dit. En de rest van het interieur is zeker kleurrijk en origineel te noemen, hoofdeinde bed zelf maken.

Het geeft je slaapkamer een Scandinavisch tintje. Dit hoofdbord is gemaakt van verschillende houten hoofdeinde bed zelf maken Helaas is het niet mogelijke om meer exemplaren te bestellen. Van een muurschildering, een houten pallet of een mooi stuk stof. Kies voor MFD met een dikte van 22 mm. Dat scheelt toch weer gaten boren in je muur.

Neem na het schuren het hout af met een licht vochtige doek. Gratis consult. Volg ons en mis niets!

Wanneer we het bed er tegenaan schoven, stond hij eigenlijk al heel stevig tegen de muur. Anders en origineel: twee ingelijste schilderijen in combinatie met twee hangende plafondlampen als hoofdeinde achter je bed. Het okergeel van de muur en het hoofdbord komt door de vaas ook weer terug in de kamer, hoofdeinde bed zelf maken. Lees verder. MDF is vrij voordelig, de kosten voor dit hoofdbord vielen daarom best mee.

1. Hoofdbord van hout

Lifestyle 19 okt Merve Ozturk. Als het hout goed schoon is kun je het hoofdbord in de grondverf gaan zetten. Slaapkamer 20 oktober Sleep tight! Ik vond bij Karwei twee hele leuke tafellampjes met marmeren voet die perfect pasten op de kleine nachtkastjes op het hoofdbord. Dit artikel zit al in je winkelwagentje.

  • Ook koos ik ervoor om het hoofdbord een stukje van de muur af te laten komen zodat ik bovenop het hoofdbord nog leuke accessoires kwijt kan.
  • Buitenverlichting kan ook prima binnenshuis!
  • Lifestyle 21 augustus
  • Zoek naar een fraai tweedehands kamerscherm en spuit deze in een nieuwe flashy kleur.

Lifestyle 2 oktober Daarom hebben we vandaag 16 voorbeelden voor je verzameld die geen al te grote investering vragen. Hoofdbord slaapkamer maken Je kunt zelf een hoofdbord maken achter je bed of boxspring, bijvoorbeeld van MDF.

Ik koos voor twee eenvoudige vierkante kastjes van 20x25 cm. Timmer een paar planken op de juiste maat aan elkaar en je hoofdbord is klaar. Ik koos voor het laatste. Ook had ik nog wat extra planken nodig om alle onderdelen met elkaar te bevestigen aan de achterkant, hoofdeinde bed zelf maken.

Bijhorend assortiment

Binnenkijken 21 oktober Hier vind je de dromerige schoonheid van een klamboe. En klaar is je boudoir! Gereedschappen 2.

Markham Stagers. Let er op dat het MDF niet te nat wordt, dat kan het hout kwetsbaar maken. Miljoenen foto's in de homify-app.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.02.2021 14:57 Manish:
Stijltips Botanisch Industrieel Modern Scandinavisch. Best investment ever.

25.02.2021 22:47 Rayshree:
Wanneer we het bed er tegenaan schoven, stond hij eigenlijk al heel stevig tegen de muur.

22.02.2021 05:34 Cornelieke:
En dit nieuwe bed slaapt toch wel een stuk lekkerder moet ik eerlijk bekennen! Voor iedereen wat wils!