Persoonlijke ov chipkaart studentenreisproduct aanvragen

Datum van publicatie: 16.11.2020

Voor de trein geldt dat het studentenreisproduct geldig is in elke binnenlandse trein die in het spoorboekje genoemd staat. Alleen als je binnen 10 jaar je diploma behaalt, wordt je reisproduct een gift. Is er iets anders aan de hand?

Log in op www. Zo voorkom je dat het verkeerde product wordt gelezen bij het in- en uitchecken en dat je te veel betaalt. Mag ik reizen met het studentenreisproduct in internationale treinen?

Ik heb een studentenreisproduct. Volgens DUO is mijn reisrecht ingegaan, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er nog geen studentenreisproduct klaar staat. Ik heb een andere stopzetdatum toegewezen gekregen dan aangevraagd bij mijn Aanvraag Correctie Stopzetdatum. Zet in ieder geval tijdig stop!

Ook dan check je in- n uit. Share Facebook Twitter LinkedIn. Hoe werkt het in- en uitchecken. Direct na persoonlijke ov chipkaart studentenreisproduct aanvragen invullen van je declaratieverzoek krijg je per mail een ontvangstbevestiging met een overzichtspagina PDF van je verzoek. De aanvullende gegevens moeten binnen twee weken nadat je ons verzoek ontvangen hebt bij ons binnen zijn. Je kunt nog tot zes uur na het inchecken, op diezelfde dag tot uiterlijk De termijn waarin je nogmaals beroep kunt aantekenen is verstreken.

Je kunt vervolgens kiezen voor een week- of een weekend OV studentenkaart, afhankelijk van wanneer je van plan bent om te gaan reizen. Vragen over bestellen of ontvangst van het aanvraagformulierHoe bestel ik het Aanvraagformulier Koppeling Studentenreisproduct?
  • Als je nu al studiefinanciering hebt, krijg je vanzelf bericht over de ophaaldatum.
  • De reden van afwijzing van jouw aanvraag en te ondernemen actie s vind je terug in de brief die je van ons hebt ontvangen. Daar kunnen de medewerkers je kaart deblokkeren.

Alles over je OV-studentenkaart

Afhankelijk van je studentenreisproduct week- of weekendabonnement , reis je op bepaalde tijden met korting. Bij DUO kan je het studentenreisproduct aanvragen zie begin van dit artikel. Zet in ieder geval tijdig stop!

Je kunt deze dan ophalen bij een ophaalautomaat. Anders kunnen wij jouw verzoek niet in behandeling nemen.

  • Vanaf wanneer kan ik mijn ov aanvragen, kan dit vooraf zodat ik heb vanaf 17 oktober kan gebruiken, of bijvoorbeeld november?
  • Je vindt deze datum terug door in te loggen op www.

Bestel een nieuw aanvraagformulier op www. Twijfel je of je binnen 10 jaar een diploma hebt behaald. Doe je een driejarige bachelor en een tweejarige master. De stopzetdatum die bij DUO is geregistreerd, persoonlijke ov chipkaart studentenreisproduct aanvragen, dan kun je studiefinanciering aanvragen.

Doe je een hbo- of wo-opleiding, is gebaseerd op de datum waarop je jouw studentenreisproduct hebt stopgezet. Wat moet ik doen.

Laatste nieuws

Vergeet dus niet om bewijsstukken van gemaakte reiskosten mee te sturen! Wat moet ik nu doen? Zorg er ook voor dat je een digitale foto en een bankpas bij de hand hebt.

Heb je gewisseld van week- naar weekendabonnement of andersom en kun je toch nog deels gebruik maken van je oude studentenreisproduct. Wacht op brief Persoonlijke ov chipkaart studentenreisproduct aanvragen op elektrische pomp gamma welkomstbrief van studentenreisproduct.

Wanneer we je na drie pogingen niet hebben kunnen bereiken, beoordelen we het declaratieverzoek op de bij ons bekende informatie. Je kaart is defect.

Wanneer heb ik recht op een studenten OV?

Het studentenreisproduct moet je wel eerst zelf aanvragen en op je OV-chipkaart laden voordat je hier gebruik van kunt maken. Ga naar een ophaalautomaat zie www. Ook dan kun je vanaf nu met de OV-chipkaart reizen en in- en uitchecken zonder een dubbel opstaptarief te betalen.

Als je de wissel niet ophaalt, telt hij niet mee voor het maximale aantal jaarlijkse gratis wissels.

  • Doe dit in ieder geval vóór de eerste van de maand, waarin je geen gebruik meer wilt maken van het product.
  • Dit kan alleen als je niet tijdig in het bezit bent van een vervangende persoonlijke OV-chipkaart waarmee je je studentenreisproduct kunt stopzetten bij de ophaalautomaat.
  • Reizen met korting  Met een studentenreisproduct kun je profiteren van extra kortingen.
  • Je ontvangt het formulier binnen enkele minuten e-mail tot vijf werkdagen post.

Moet ik dan toch stopzetten? Maar ik wacht op een vervangende kaart. Vanaf wanneer kan ik oorontsteking en vliegen studentenreisproduct stopzetten bij de ophaalautomaat. De overzichtspagina is door ons nog persoonlijke ov chipkaart studentenreisproduct aanvragen ontvangen. Het zijn een aantal kleine dingen die je moet doen zodat je gebruik kunt gaan maken van  gratis of met korting reizen binnen heel Nederland.

Reis je over de grens. Daarnaast hebben conducteurs en controleurs speciale controleapparaten om je OV-chipkaart en de producten op geldigheid te controleren.

Wil je reizen over de grens.

Hoe werkt een studentenreisproduct?

Je moet er zelf voor zorgen dat je tijdig in het bezit bent van een persoonlijke OV-chipkaart. Reis je over de grens? Er is een e-mail naar je gestuurd met de reden en voor een gedeeltelijke vergoeding en de hoogte van het toegekende bedrag.

Ga zo snel mogelijk naar een ophaalautomaat en probeer het nog een keer! Deze pagina is in stand gekomen met de informatie van de website van de  Dienst Uitvoering Onderwijs Meer informatie over het studentenreisproduct vind je op  www, persoonlijke ov chipkaart studentenreisproduct aanvragen. Houd er rekening mee dat je geen product kan ophalen tijdens een reis voordat je hebt uitgecheckt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: