Plieger hangend toilet blijft doorlopen

Datum van publicatie: 18.03.2021

Dit zal altijd buiten de garantie vallen. In het waterreservoir bevindt zich een dompelaar die op het water drijft.

Een loodgieter kan u helpen uw wc weer goed door te laten spoelen zonder dat deze blijft doorlopen. Nu heb ik de bak goed reservoir, goed schoongemaakt, maar het probleem blijft! Op jouw foto zie je dat piepschuim deel dat je op en neer kunt schroeven voor de nivohoogte, is die te hoog dan gaat hij overlopen. Hollebrandse , 8 Onder in het water reservoir zit een rubberen klep peer model. Werkt dit niet goed meer dan moet het mechanisme uit elkaar worden gehaald en moet de ontstane ketelsteen worden schoongepoetst.

Plieger Flash inbouwreservoir dualflush. Ook in jan.

Lees hier de tips en informatie om het probleem van de wc zo snel mogelijk op te laten. Met hartelijke groet, racistische inhoud.

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, Lacuna M. Slappe straal water uit kraan: ligt het aan lage waterdruk. Een onnodige verspilling van water en een vervelend geluid.

Hallo, We hebben een hangtoilet van ongeveer een jaar oud , deze blijft sinds vandaag lopen. Er zijn beoordelingen voor Loodgieter. Probeer de stelschroef wat vaster te zetten of juist wat losser zodat de watertoevoer op tijd sluit en weer aanslaat.
  • Leertje van de vlotterkraan Let vooral op het leertje van de vlotterkraan.
  • Voor dames- en herentoilet wil ik 2 x Plieger Weser laaghangende stortbak bestellen, maar de wateraansluiting is bij een toilet rechts, bij de ander links.

Stap 2: Begin bij de meest eenvoudige oplossing: schoonmaken

Denk er dan eens aan om een loodgieter in te huren om uw doorlopende wc te laten repareren. Wij wilden het reservoir vervangen maar kiezen nu voor een betere kwaliteit inbouwreservoir bijv.

Heb ook geen zin om de muur te slopen. Probeer eerst goed te observeren hoe u toilet doorspoelt op deze manier weet u een beetje hoe het systeem werkt. Bedankt voor het lezen, groetjes Ellen Astrid Gommers , 11 Hoi De uittrekstang van de doortrekker van mijn, jaar oude, wc blijft niet meer in de rubberen bol van de vlotter zitten, zodat wij af en toe maar kunnen doortrekken.

  • Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk! Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.
  • Als u uw toilet doorspoelt zal er een ventiel onderaan de spoelbak openen en zal er een bepaalde hoeveelheid water in de closetpot vallen. Zoeken resetten.

Gebruik hiervoor een ontkalkings-middel wat de vastzittende kalk weer oplost. Bij het bedieningspaneel type Donau is een pennetje van de kleine knop afgebroken. Soms noemen ze gedicht over pensioen collega de 'vlotter'. Ja hoor, die is gewoon los te koop en elke installateur heeft er wel een paar in voorraad. Het probleem kan verschillende oorzaken?

Als de plieger hangend toilet blijft doorlopen weer wordt gemonteerd dan zal alles wel weer naar behoren werken.

Post navigation

Voor dames- en herentoilet wil ik 2 x Plieger Weser laaghangende stortbak bestellen, maar de wateraansluiting is bij een toilet rechts, bij de ander links. Alles schoongemaakt en een nieuw bodemrubber gemonteerd, echter deze sluit ook nog niet goed af.

Dit kan dan toch niet komen door het gedeelte dat voor het doortrekken zorgt?

Hoe verder. Ja hoor, die is gewoon los te koop en elke installateur heeft er wel een paar in voorraad. Gewoon beter periodiek vervangen ook invetten niet vergeten voor een goede werking, plieger hangend toilet blijft doorlopen. Is de bak multifunctioneel qua wateraansluiting. Meer resultaten van forum. Cees7 Na het doorspoelen wordt de stortbak gevuld en even later begint de toilet weer te stromen.

Recent Posts

Bij mijn toilet met inbouwreservoir van Wisa blijft het water lopen na het doortrekken indrukken van bediening. Zit onder het schroefdopje. Wat ook een vaak voorkomend probleem is is kalkaanslag.

Lijkt of een vuilrandje op het rubber helpt met afdichten! Wat kan de oorzaak zijn Gesteld op om

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Na het vollopen van het reservoir blijft er water doorlopen in het closet. Water Running in toilet. Is de bak multifunctioneel qua wateraansluiting. Wc verstopt, help. Of hij stopt even, en begint nu en dan weer water in de toiletpot te lekken.

In een Plieger Dual flush compact inbouwreservoir geplaatst. Doe voetklep kan lekken, maar dan loopt het plieger hangend toilet blijft doorlopen door binnen de toiletpot.

Het probleem kan verschillende oorzaken.

Begin bij het schoonmaken

Na het vollopen van het reservoir blijft er water doorlopen in het closet. Dit bepaalt het waterniveau in de closetpot. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Zoals ik al zei heb ik dat welbekende rubbertje dat onder de draaiknop zit al vervangen.

In ons inbouw hangtoilet blijft het water lopen. Heb je last van een verstopt toilet en lukt het niet de verstopping zelf te verhelpen dan moet je mogelijk een loodgiete…. Wat kan de oorzaak zijn Gesteld op om Ik heb het gaffeltje van de valpijp verwijderd daarna de valpijp er uit gehaald rubber omgedraaid en de klus geklaard.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.03.2021 11:40 Georgius:
Stel je vraag!

19.03.2021 15:33 Shelby:
Ook in jan.