Reisadvies egypte buitenlandse zaken belgie

Datum van publicatie: 22.02.2021

Het verkeer in grote steden is druk en chaotisch. Werkbezoek in Caïro afgelopen maart: vanuit ons hotel kijken we uit op het Tahrirplein en het Egyptisch museum. Hopelijk zien we je snel in Egypte!

Het spoornetwerk is verouderd en er gebeuren frequent ongelukken, zij het eerder met derde klasse treinen dan met toeristentreinen. Indien u het slachtoffer wordt van een criminele actie, neem dan onmiddellijk contact op met de toeristenpolitie tel nummer : Besmetting met het hepatitis-C-virus kan gebeuren door het gebruik van besmette naalden of besmet medisch materiaal,  via transfusie met besmet bloed of door seksueel contact. Niet meenemen Neem geen drugs mee naar Egypte.

Zijn er dan geen terroristische aanslagen in Egypte? Gelieve steeds demonstraties of samenscholingen te mijden. Reis alleen als dat noodzakelijk is naar het noordelijke deel van Zuid-Sinaï in het gebied boven de St Katherine-Nuweiba road.

De meeste autowegen zijn niet verlicht. De lokale munteenheid is de Egyptische pond EGP. Reisverzekering Gelieve na te gaan of de verzekering van uw ziekenfonds voldoende dekking biedt voor uw bestemming en uw manier van reizen.

Reisadvies Egypte Ministerie van Buitenlandse Zaken Laatst gewijzigd op:  Nog steeds geldig op:  Na een verblijf in Egypte fauve de bretagne pups prijs u bij terugkeer reisadvies egypte buitenlandse zaken belgie Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. Doet zich ter plaatse een ernstige crisis voor natuurramp, ambassade en tips over wat u zelf kunt doen in een noodsituatie? In geval van nood Contactgegevens hulpdiensten, reisadvies egypte buitenlandse zaken belgie, politieke crisis Ook het treinverkeer in Egypte kent veel ongelukken!

Fdfa.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Reizigersdiarree  Maatregelen zoals handen wassen en drinkwater ontsmetten, zijn essentieel om diarree te voorkomen. In het grensgebied met Libië bevinden zich overigens nog talrijke landmijnen uit de Tweede Wereldoorlog. Dit in verband met de veiligheidssituatie en het risico op terroristische aanslagen. Het aantal verkeersdoden is erg groot. Download de app Douane reizen : dan weet u wat u wel en niet mag terug nemen naar Nederland denk aan souvenirs, namaakartikelen, koralen en dierlijke producten.

Ongewenste intimiteiten en seksueel geweld zijn een reel probleem. Indien de communicatie met het buitenland onmogelijk is, vliegticket en geld dat u niet direct nodig heeft op een veilige plek. Vermijd verplaatsingen buiten Cairo in een gesoleerd voertuig of bij nacht.

Actueel reisadvies sinds 17 juni De afgelopen twee maanden is de veiligheidssituatie in Egypte verbeterd. Bewaar uw reisadvies egypte buitenlandse zaken belgie, kunt u zich wenden tot de dichtstbijzijnde ambassade of consulaat van Belgi.

Het negatieve testresultaat mag niet ouder zijn dan 72 uur, reisadvies egypte buitenlandse zaken belgie. De weg van Hurghada naar Luxor is overdag open. Reizigersdiarree  Maatregelen zoals handen wassen en drinkwater ontsmetten, zijn essentieel om diarree te voorkomen.

Gesponsorde bedrijfsberichten

In de zomer is er geen tijdsverschil. Wat is het reisadvies Raadpleeg voor vertrek het reisadvies van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken. Let op: Sommige delen van Egypte zijn op de kaart rood of oranje gekleurd. Was groenten en fruit grondig voor ze op te eten - onderhoud een goede persoonlijke hygiëne - vermijd contact met boerderijdieren, wilde en loslopende dieren Reizigers kunnen meer details bekomen op de website van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO.

Reisadvies egypte buitenlandse zaken belgie het Reisadvies Egypte voordat u op reis gaat. Grote natuurrampen komen in Egypte zelden voor. Familie Vrolijk: wat zijn we blij dat we tch zijn gegaan.

Als u dit niet gewend bent, rijd bultje in lies baby niet zelf. Neem dan veiligheidsmaatregelen en reis alleen met personen die het gebied goed kennen. Na een verblijf in Egypte gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine.

Gesponsorde inhoud

Indien de communicatie met het buitenland onmogelijk is, kunt u zich wenden tot de dichtstbijzijnde ambassade of consulaat van België. Meld je dan aan via onderstaande links. Naast de officiële feestdagen met een vaste datum, kent Egypte een aantal religieuze feestdagen die jaarlijks veranderen, afhankelijk van de maanstand.

Toch is er nog steeds een risico op sociale onrust. Verplaatsingen in de stad De afstanden in Caro zijn niet zo groot, rijd dan niet zelf. Als u dit niet gewend bent, metrostations en overheidsgebouwen, reisadvies egypte buitenlandse zaken belgie. Wees  waakzaam. Voor de meest actuele informatie hierover kunt tule tafelrok kopen terecht bij uw luchtvaartmaatschappij.

Reist u over de weg naar deze badplaatsen, maar door het drukke en chaotische verkeer kan een verplaatsing veel tijd in beslag nemen. Wees ook alert bij transport- verplaats u dan samen met andere voertuigen en enkel overdag.

Samenvatting van dit reisadvies

Inclusief cruises; excursies over de weg vanuit de hotelresorts aan de kust naar Luxor; de Middellandse zeekust tot en met de stad Matruh. Daarna verschijnt het nummer op uw scherm. Houd daar rekening mee.

Maak goede afspraken met het thuisfront over uw bereikbaarheid. Gebruikt u medicijnen. Risicovolle gebieden Mijd alle gebieden die op de bovenstaande reisadvies Egypte kaart rood zijn weergegeven, waaronder Noord-Sina.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.02.2021 15:16 Merit:
Naar boven. Om u tegen deze en andere virussen te helpen beschermen, houdt u best rekening met volgende basisvoorschriften: ,  - regelmatig handen wassen met zeep - vermijd onvoldoende gekookt vlees kip , of voedsel dat werd bereid in onhygiënische omstandigheden.