Camping bij sint geertruid

Datum van publicatie: 11.11.2020

Wacht indien nodig even buiten. Gereisd met partner in mei Nuttige review 0. De omgeving is perfect voor mooie wandeltochten , of mountain bike fietsroute,s.

Gereisd met partner in juni Nuttige review 0. Filters 1. Turkse Rivièra. Covid Corona virus Heeft u of één van uw gezinsleden, koorts? Daarom kiest u ervoor te gaan kamperen in Honthem, in het zuiden van Limburg. Kleine campings in Limburg Nederlandse campings met toegang tot natuurwater Wat is fijner dan je tent of caravan neerzetten op een plekje aan het water.

Animatie programma. Diverse parels zijn binnen handbereik; van mooie gebieden zoals de Belgische Voerstreek en de Ardennen tot het Zuid-Limbugse heuvelland met de Mergelland-route, de Camping bij sint geertruid en de Brunssummerheide.

Ontdek ook de vele omliggende dorpjes met ieder hun eigen tradities mei-den opzetten, bronk. Parkeren is gratis. Een week hier verbleven in juli. Geertruid weinig bezocht.

ACSI Club ID

Op De Kersengaard kunt u lekker tot rust komen, met voor ieder wat wils. Ontdek dit najaar onze gunstig geprijsde Chalets of Boswachterstenten Bel, mail of kijk online naar de beschikbaarheid. Gereisd met partner in september Nuttige review 0. Iedere plaats beschikt over een waterpas-verharde plaats, een 10 amp. Strijk neer op het mooi gelegen terras bij de camping om u lekker culinair te laten verwennen met een Trappistenbier en een origineel streekgerecht.

  • Benieuwd naar de prijzen? Vriendelijk personeel.
  • De Kersengaard.

Previous Next. Gereisd met partner in oktober Gereisd met partner in mei Uit zuidelijke richting afslag 58, campingborden volgen.

Het parkeerterrein is verlicht in de avonduren. Stortplaatsen chemisch toilet zijn open.

WAT IS ER TE DOEN?

Filter op. Vraag het Zoover. Camping echt open?

Are you a campsite owner. Toon meer Op Camping De Bosrand gelden de volgende regels voor huisdieren: - Hond en laagseizoen mits aangelijnd toegestaan - Hond en hoogseizoen mits aangelijnd toegestaan Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende camping bij sint geertruid.

Deze terrassencamping en camping met hellend terrein heeft plaatsen met afbakening, zonder schaduw en met enige schaduw, mooi sanitair scooter start niet meer na regen vooral hele vriendelijke en betrokken eigenaren Rustige camping. Laat u verleiden door al het moois dat het Zuid-Limburgse Heuvelland heeft te bieden.

Geweldige camping.

Camping Boerderij + Appartementen De Mescherhei

Het is mogelijk dat de lokatie of andere kenmerken van een camping onjuist zijn. Vlaai een 10 De automatenkoffie een 4. Gereisd met partner in juni

Het sanitair van onze camping zal vanaf 15 juni weer geopend zijn. Een vakantie op de boerderij kan voor jong en oud heel leerzaam zijn. Het terrein is autovrij. Be listed and attract visitors from Kampeerkaart, camping bij sint geertruid. Zoover Awards.

Prachtig gelegen.

OPENINGSTIJDEN

In de algemene ruimte bevindt zich een afwasplaats met warmwatervoorziening. Er is een uitgebreid assortiment aan folders, auto-, fiets- en wandelroutes, gastronomische aanraders, evenemententips, stedeninformatie enz. Buitenterrein: De camping beschikt over een overdekte fietsenstalling.

Reviews Bezienswaardigheden. City-trips naar Maastricht, Aken of Luik kunt u afwisselen met bezoeken aan pittoreskere plaatsen zoals Valkenburg en Gulpen.

U kunt van ons gratis fiets- en wandel kaarten krijgen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.11.2020 17:28 Thamara:
Wij misten een plek waar we in water konden afkoelen, omdat we midden in de hittegolf zaten. Gran Canaria.

17.11.2020 13:27 Denny:
Later zijn we naar het midden-level verhuisd, veel gezelliger tussen de hoge bomen, met vakantie-gasten.

15.11.2020 22:52 Krishan:
Het terrein is autovrij.