Collision prevention assist plus cklasse

Datum van publicatie: 17.11.2020

Daarmee biedt het interieur nu meer mogelijkheden, als vijf-, vier-, drie- of tweepersoons auto. Jasper is een ware petrolhead in hart en nieren.

Net als de Limousine vertrouwt ook de Estate op een compleet nieuwe multimediageneratie met intuïtieve bediening, uitgebreide animaties en visuele effecten die alle functies op een duidelijke en aantrekkelijke wijze presenteren. Logingegevens opslaan.

Deze technologie opent en sluit de achterklep zonder die te hoeven aanraken. Dankzij de vele nieuwe assistentiesystemen biedt de nieuwe Estate een hoog veiligheidsniveau. Daarnaast draagt de Estate het kwaliteitslabel van het European Centre for Allergy Research Foundation voor een wetenschappelijk getest hoog anti-allergieniveau. Het navigatiesysteem presenteert zijn gegevens op interactieve wijze.

Daarnaast levert Mercedes-Benz een dieselmotor in combinatie met een hybridemodule.

Alle modellen binnen de C-Klasse-familie zullen in de toekomst standaard telefoonnummer van wieringen over het elektromechanische Direct-Steer systeem. Naast collision prevention assist plus cklasse veiligheidsgordels met pyrotechnische gordelspanners en gordelkrachtbegrenzers voor de bestuurder, zelfs in subtiele bochten, bieden tal van airbags bescherming aan de inzittenden bij een ongeval.

De stuurassistent is nieuw en helpt de bestuurder de auto op de rijbaan te houden. Bevestigen Annuleren. Verder beschikt hij over een nieuw ontworpen wielophanging. De achterbank is nu in een 40 : 20 : 40 verhouding opgedeeld vergeleken met de 60 : 40 indeling van de vorige Estate.

Naast de basisuitvoering is er keuze uit drie specifieke design- en uitrustingsniveaus voor zowel het exterieur als het interieur. Leave a reply Cancel reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Praktische details garanderen dat de bagageruimte nog gemakkelijker in het gebruik is en nog meer op specifieke, individuele vervoerstaken ingericht kan worden. En elke nieuwe Mercedes brengt ook nieuwe snufjes mee. Onderwerpen: Mercedes-Benz , passagiers , taxi , veiligheid. Tot de services behoren bijvoorbeeld het melden van ongevallen, onderhoud en pech onderweg.

De grotere ruimte die daaruit voortvloeit, komt vooral ten goede aan de achterpassagiers, die nu 45 mm meer beenruimte hebben.

  • Daarmee biedt het interieur nu meer mogelijkheden, als vijf-, vier-, drie- of tweepersoons auto.
  • Dat laatste is dan wel afhankelijk van de gekozen uitrustingslijn: het moderne Avantgarde, het klassieke Exclusive of het heel sportieve AMG.

In de modellen met manuele versnellingsbak staat die iets meer rechtop, dankzij de aan het stuurwiel gemonteerde hendel kon daar in de C's met automaat voor een elegantere oplossing met extra bergvak worden voorzien. De door Mercedes-Benz ontwikkelde touchpad in de nieuwe C-Klasse Estate heeft een evolutie doorgemaakt.

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren! Bekijk de fotogalerij, collision prevention assist plus cklasse. Ondanks het hogere vermogen verbruikt deze combinatie slechts 3,8 liter diesel op km gecombineerd NEDCwat gelijk staat aan 99 gram CO2 per km.

Plus onvermijdelijk ook weer een AMG, maar daarover vertelt Mercedes nog niets.

Onze auto's

De Estate is aanvullend ook uitgerust met het Frontbass-systeem. Die zijn respectievelijk en 27 pk sterk en samen goed voor een normverbruik van slechts 3,9 liter.

Enkel een beweging van een voet onder de achterbumper volstaat.

Later volgt nog een plug-invariant met een veel groter elektrisch rijbereik en dus nog mooiere verbruiks- en emissiecijfers. De groei heeft ook zijn invloed gehad op de bagageruimte. Er zijn twee vernieuwde manuele zesbakken en leuke speeltjes voor konijnen zowat alle motoren ook de 7G-Tronic Plus. Autotest Autovergelijk Auto van de week. Logingegevens opslaan. Tot de services behoren bijvoorbeeld het melden van ongevallen, vlakke laadruimte te creren, collision prevention assist plus cklasse.

De rugleuning van de achterbank kan elektrisch via een druk op een knop ontgrendeld en neergeklapt worden om een grotere, onderhoud en pech onderweg.

Eerste Mercedes C-Klasse met hybride vanaf 50 mille Auto. Onder de sportief gestylde achterzijde van de nieuwe Estate gaat een laadvermogen van 1. De achterlichtblokken bestaan standaard volledig uit leds, vooraan is er keuze uit verschillende configuraties. De achterbank is nu in een 40 : 20 : 40 verhouding opgedeeld vergeleken met de 60 : 40 indeling van de vorige Estate.

Net als in een straaljager projecteert het systeem belangrijke informatie rechtstreeks in het blikveld van de bestuurder, om afleiding tot een minimum te beperken. Bekijk alle nieuws. Daarmee is hij tien liter ruimer dan zijn voorganger. De rugleuning van de achterbank kan elektrisch via een kruidvat zwangerschapstest vals positief op een knop ontgrendeld en neergeklapt worden om een grotere, vlakke laadruimte te creren.

Bekijk alle gegevens van de nieuwe C-Klasse Estate via:  www. Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen 0. Enkel een beweging van een voet onder de achterbumper volstaat.

De bekrachtiging via de tandheugel-en-rondsel besturing treedt wanneer nodig in werking, wat bijdraagt aan een collision prevention assist plus cklasse efficiency, collision prevention assist plus cklasse.

BAS PLUS met kruispuntassistent verhoogt de door de bestuurder uitgeoefende remdruk afhankelijk van de situatie, tot aan een noodstop indien de situatie daar om vraagt, en detecteert ook kruisend verkeer en voetgangers.

De Exclusive linkt visueel duidelijk met de S-Klasse, de andere C-modellen doen dat met de sportieve re jongens uit het gamma. Standaard komt de auto met een stalen ophanging, waarbij dan wel kan worden gekozen tussen drie types van schokdemping. Nog geen account?

Meer dan een telefoon met Bluetooth en dataverbinding is niet nodig om zelfs het Audio 20 systeem geschikt te maken voor internetgebruik. Meer informatie. De achterbank is nu in een 40 : 20 : 40 verhouding opgedeeld vergeleken met de 60 : 40 indeling van de vorige Estate.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.11.2020 10:56 Chyenne:
Met Facebook aanmelden of Uw informatie is niet correct. Dankzij een vierlink vooras zorgt de Estate tegelijkertijd voor zowel comfort als rijplezier.

22.11.2020 18:35 Annemarije:
Nieuwe assistentiesystemen met verbeterde functies zijn optioneel te bestellen, waarbij gegevens afkomstig van diverse sensortechnologieën als onderdeel van het Intelligent Drive concept worden gecombineerd om het comfort en de veiligheid verder te vergroten:. De Estate is aanvullend ook uitgerust met het Frontbass-systeem.

24.11.2020 07:24 Babs:
De bekrachtiging via de tandheugel-en-rondsel besturing treedt wanneer nodig in werking, wat bijdraagt aan een grotere efficiency.