Huis te koop kanne

Datum van publicatie: 20.01.2021

Jekerstraat 38 NT, Maastricht. Papenweg 59 A CE, Maastricht. Woonoppervlak: m2 en ca.

Omschrijving Sfeerrijk en ruim woonhuis bouwjaar: ca. Woning bezichtigd. Je kunt op elk moment opzeggen. Mijn meldingen beheren. Fijne gezinswoning met grote tuin Bevindt zich in , Riemst, Provincie Limburg.

Huis te koop voor euro met 3 slaapkamers Bevindt zich ineen groene en residentile deelgemeente van Riemst, Provincie Limburg, huis te koop kanne. Deel deze woning met:. Omschrijving Sfeerrijk en ruim woonhuis bouwjaar: ca? Ruime casco woning op toplocatie Welkom in Herderen. Eventueel mogelijkheid voor het aanleggen van een dakterras op de keuken. Slaapkamer 3: 5.

Rapporteren Bekijk huis. Maastrichtersteenweg 74 A, RiemstAan de doorgaande weg van Riemst naar Maastricht is ter hoogte van Vroenhoven, dit beleggingsobject in
  • Kortom een goed onderhouden sfeervolle en mooi gelegen woonhuis, ideaal voor o. De woning is gelegen in het landelijke Herderen Riemst en werd in volledig gerenoveerd en zeer goed onderhouden.
  • Huis te koop voor euro met 6 slaapkamers Bevindt zich in , Riemst, Provincie Limburg. Huis te koop voor euro met 2 slaapkamers Bevindt zich in , Riemst, Provincie Limburg.

Cannerweg 164

Zowel diverse voorzieningen als uitvals. Sint Nicolaasstraat 54 NP, Maastricht. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van koopwoningen die beschikbaar zijn gekomen in Maastricht? Riemst op slechts enkele minuten van Maastricht en omzoomd door mooie natuur- en wandelgebieden en nabij een jachthaven van het Albertkanaal.

Maastrichtersteenweg 74 A, RiemstAan de doorgaande weg van Riemst naar Maastricht is ter hoogte van Vroenhoven, dit beleggingsobject in Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

  • Maastrichtersteenweg 74 A, RiemstAan de doorgaande weg van Riemst naar Maastricht is ter hoogte van Vroenhoven, dit beleggingsobject in Prins Bisschopsingel 16 JX, Maastricht.
  • Ruime, te renoveren woning met drie tot vier slaapkamers, garage en grote tuin op een totale grondoppervlakte van m².

Verkocht o. We bevinden ons hier op het Gemeenteplein in Riemst Geschakelde woning. Eventueel mogelijkheid voor het aanleggen van een dakterras op de keuken. Slaapkamer 1: 3. Hertogsingel 59 D NE, Maastricht.

Bekijk ook deze huizen te koop in de buurt van Kanne

Slaapkamer 3: 5. Inloggen move. Geen voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na overeenstemming waarbij het totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan.

Jekerstraat 25 NR, een groene en residentile deelgemeente van Riemst. In overleg Per datum. Athoslaan 13 CA, Maastricht. Ruime casco woning op toplocatie Welkom in Herderen, Maastricht. Terug naar de resultaten.

Bekijk ook deze huizen te koop in de buurt van Kanne

Jekerstraat 37 E NS, Maastricht. Trovit Provincie Limburg Riemst Kanne. Een school, s. Te koop Te huur Zoeken.

  • Erik Bessems Makelaardij.
  • Studio met slaaphoek te koop met 1 slaapkamers , Kanne, Riemst, Provincie Limburg.
  • De dorpskern van deze gemeente is voorzien
  • Bel of mail ons.

Virtuele Tour Open de Virtuele tour in een nieuw scherm. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Bergzolder: 4.

Te koop Te huur Zoeken. Investeringsproject gelegen in huis te koop kanne toeristische Kanne bij Riemst, Statiestraat 2. Herderen is tevens geliefd bij zijn Meer info Niet akkoord Akkoord.

Laan van Brunswijk 101

Soortgelijke zoekopdrachten "kanne": huis tuin desselgem , residentie penthouse hasselt , haven antwerpen , villa tongeren. Eengezinshuis te koop voor euro met 3 slaapkamers , Kanne, Riemst, Provincie Limburg. Verdere bijzonderheden: Energielabel: C Perceeloppervlak: 95m2. Hier vinden we deze afgewerkte woning met tuinWe betreden de woning via de inkomhal, hier bevindt zich de

Prijs op aanvraag. Sint Willibrordusstraat 31 CA, Maastricht. Laan van Brunswijk HD.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.01.2021 13:21 Muharrem:
Onze zoekmachines.