Restore whatsapp backup android to iphone

Datum van publicatie: 09.12.2020

Chris 5 april om Beste Roland, bedankt voor uw advies. Stap je later toch over van Android naar iPhone, volg dan één van bovenstaande methoden.

Geef een reactie Reactie annuleren. Ik heb begrepen dat dat problemen geeft is daar inmiddels een oplossing voor kunt u mij helpen, het is heel belangrijk dat in ieder geval een aantal Whatsapp bestanden volledig worde overgeschreven.

Sommige Techgoeroes ergens ter wereld zagen dit probleem en repareerden het met het gebruik van de software die ze ontwikkelden. Ik hoor het graag groet. Wil jij als één van de eersten pronken met de nieuwe iPhone 12 of 12 Pro?

Het internet is door de mens gemaakt en kan daarom naar onze wil worden verdraaid? Het zit zo: De applicatie kun je beperkt twee weken gratis testen. Open WhatsApp en verifieer je nummer. Komt dit omdat ik geen betaalde versie heb. Lees verder.

Reden: WhatsApp ondersteunt geen platformoverschrijdend Back-up maken en terugzetten.

Reservekopieën activeren voor WhatsApp op een iPhone

Adverteren op appletips. Bekijk ook:  Abonnementen met iPhone vergelijken. Over ons Contact Adverteren. WhatsApp chat overzetten van Android naar iPhone. It just used to work!

  • Bedankt allen voor het meedenken groet. Je kunt je WhatsApp-data overzetten naar een nieuwe telefoon door te herstellen vanuit Google Drive of vanuit een lokale back-up.
  • PS ook  nieuwe oordopjes nodig?

We passen het aan. We laten je zien hoe je gebruik maakt van de back-up en hoe je chats kunt exporteren. Dan wordt het wat lastiger om je WhatsApp gespreksgeschiedenis over te zetten! Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Nieuw iOS 13 macOS .

WhatsApp gesprekken overzetten Android

De chat-applicatie vraagt vervolgens of jij je oude chats en media wil herstellen. Het internet is door de mens gemaakt en kan daarom naar onze wil worden verdraaid. Voor WhatsApp-gesprekken houdt dit in dat je maximaal 25 gesprekken uit een back-up kunt terugzetten.

Gelukkig zijn er wel andere manieren, zoals het gebruikmaken van speciale software.

Je kunt ervoor kiezen om het gesprek mt of zonder media te exporteren. Kies "OK". Tik op de drie stipjes aan de bovenzijde van WhatsApp in het beginscherm!

Nu komt je Android telefoon in beeld. Kies een gewenste en de gegevens worden opnieuw gesynchroniseerd.

WhatsApp Android back-up naar iCloud

Hoe belangrijk zijn al die tien duizenden berichtjes nou? WhatsApp is een populaire berichtendienst waarmee je gemakkelijk berichten, foto's en video's kunt uitwisselen met vrienden en familie.

Migratie Assistent gebruiken op een Mac. Daarom kun je deze via een volledige iCloud of iTunes reservekopie overzetten. Ik heb begrepen dat dat problemen geeft is daar inmiddels een oplossing voor kunt u mij helpen, het is heel belangrijk dat in ieder geval een aantal Whatsapp bestanden volledig worde overgeschreven.

Komt dit omdat ik geen betaalde versie heb. Hiermee kun je gegevens overdragen van Android naar iPhone. Er wordt nu een kopie van de chatgeschiedenis naar jouw e-mailadres verzonden. In de technologie-industrie hebben maar heel weinig dingen een oplossing. Het is ook mogelijk om je WhatsApp mr bean filmpjes youtube nederlands naar je Google-account te uploaden.

Over ons Contact Adverteren. Files by Google restore whatsapp backup android to iphone een app voor bestandsbeheer waarmee je ruimte vrijmaakt, makkelijk je bestanden controleert.

WhatsApp misschien op meerdere apparaten

Als dit niet wordt weergegeven, hebt u mogelijk een stap overgeslagen. Reacties zijn gesloten. Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen.

Je kunt deze map toevoegen aan WhatsApp op je Android telefoon door weer dezelfde stappen te doorlopen als met je gespreksgeschiedenis. Ik heb een vraag over het maken van een reservekopie chats van mijn IPhone SE. Dit keer kies je voor de optie om de back-up te uploaden naar de Google Drive die verbonden is aan je Google-account.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: