Sence burgh haamstede

Datum van publicatie: 07.12.2020

Bodem taai karton. Donzen kussens, veren kussens en linnengoed zijn handig voor een goede nachtrust, en andere leuke accenten zijn een badkuip en handdoeken.

Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is. Inchecken — - — - —. Echte meningen. Dan plaatsen we hem op de website van Booking. Leo Pelsers.

Is dit restaurant gespecialiseerd in soep. Reservering niet gevonden. Andere Geef ons uw feedback! De bedden liggen heerlijk. Laat staan dat het er aanwezig is. Nuttig Delen. Vraag iets Bedankt.

Alle accommodaties bekijken. Heerlijke bodem. Het appartement heeft een balkon, een keuken en een zithoek.
  • De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Geen zorgen, hier zijn meer dan genoeg andere nabijgelegen accommodaties.
  • Domeinen 2 Domeinen 2 4. En weer voor herhaling vatbaar

Wij vergoeden het verschil! Beide pizza's waren smakeloos en zo droog als Sinterklaas z'n kont! Kies je voorkeurstaal. Snelle en attente bediening. Locatie 8,2. Hygiëne 8,4. Uitzicht op de stad.

Sence burgh haamstede filters. Geen airconditioning en een ongemakkelijk bed. Gezellig restaurant in Burgh-Haamstede? Albert Nederland. Lage score voor Burgh Haamstede. De grootte van de kamer was prima.

Portugees 1. Laat staan dat het er aanwezig is. Hotel Restaurant Sence 7,6. Met verbazing lees ik sommige reviews over de pizza.

Kamer was schoon en leuk ingericht. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Restaurant SenCe Geclaimd. Johannes Nederland.

Standaard tomatensoep, met afbak stokbroodje.

4 redenen om te kiezen voor Hotel Restaurant Sence

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Jammer dat toiletpapier houder wat ongelukkig hangt. Zwijndrecht, Nederland bijdragen 17 nuttige stemmen.

Gratis WiFi 7,5, sence burgh haamstede. Een bezoek aan Zierikzee is ook goed aan te fietsen. Tot uur. Simpele schone accommodatie op prima locatie? Verder prima,voor herhaling vatbaar.

Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters. Aline Nederland. Jammer dat toiletpapier houder wat ongelukkig hangt. Nanno Buik 35 punten.

Foto's van Restaurant Sence

De prijs kwaliteit is zeer goed. Dat is goed om te lezen! Vul je boekingsgegevens in Check je bevestigingsmail voor je boekingsnummer en pincode.

Kinderen en extra bedden Er zijn geen ledikanten in de kamer.

We mailen je om je reservering te bevestigen. We zullen jullie lekkere pizza's zeker gaan missen op Kreta. Kamer was schoon en leuk ingericht. Extranet login.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: