Spotify ontkoppelen facebook

Datum van publicatie: 17.11.2020

Geniet van je muziek! Neem je spotify wel via KPN af?

Nu heb ik echter een nieuwe Facebook aangemaakt en wil ik de oude eigenlijk verwijderen. Onze techredacteur zocht en vond vijf smartphones die tegen een stootje kunnen.

Sluit Je naam. JA NEE. Zo ja, laat het dan vooral weten.

Volledig scherm? Indien je een premium-abonnement hebt op Spotify, dan moet je een andere methode vinden. Maar je hebt het al gemist, moet je deze eerst opzeggen, spotify ontkoppelen facebook.

Misschien zie ik iets over het hoofd. Vervolgens kan ik dan geen gebruik meer maken van Spotify premium. Als je deze optie niet bij instellingen ziet staan, dan heb je je account via Facebook aangemaakt.

Meld je aan Heb je al een account?

Deel 2. Koppel Spotify los van Facebook, zelfs als u bent aangemeld

Dank voor de update. Heb nu geen Facebook meer en kan dus ook niet meer in Spotify. Kan ik ook een nieuwe code krijgen zodat ik door kan met Spotify zonder Facebook?

Wie zijn of haar Spotify-account oorspronkelijk via Facebook aanmaakte,  moet een nieuwe account instellen om de verbinding tussen de twee toepassingen weer te verbreken. Ik heb een nieuwe zoekopdracht gedaan en gevonden. This topic has been closed for comments. Heb je al een account?

  • Ramon Reageer je op m'n privébericht?
  • Als je gebruik wilt maken van een premium-abonnement, moet je deze opnieuw afsluiten. Hoi Jonathan.

Is het toch nog gelukt om het te ontkoppelen en aan jouw account te koppelen. Update: n, spotify ontkoppelen facebook. Als u een nieuwkomer bent van Spotify, kun je overigens niet de opgeslagen muziek en afspeellijsten meenemen naar je nieuwe account. Als je een nieuw account aanmaakt, let dan op het spotify ontkoppelen facebook.

Deze heb ik gekoppeld via mijn Facebook.

Informatie over Spotify opzeggen

Het maakt dus niet uit of u de Spotify-desktopapp, mobiele app of de webspeler gebruikt. Helaas is het nog niet gelukt. Als je deze optie niet bij instellingen ziet staan, dan heb je je account via Facebook aangemaakt. Met welk apparaat probeer je in te loggen?

Volledig scherm. Dit moet het gebruik van de app een boost geven", verwacht sectororganisatie Assuralia. Share Tweet Delen Delen? DVD Ripper. Spotify Music Converter!

Een bestaand account aan Facebook koppelen

Geef een like! Elk jaar overspoe­len miljoenen rode krabben dit Australi­sche eiland. Ik heb een premium account van Spotify via mijn KPN all in 1 abonnement. Verstuur Terug naar overzicht. Dank voor de update.

Als je deze stappen volgt, spotify ontkoppelen facebook, dan moet je een andere methode vinden. Met vriendelijke groet, welkom op het forum. Hoi Stefano-vldMarijn. Deze heb ik spotify ontkoppelen facebook via mijn Facebook. Aandacht besteden aan inloggen Spotify Zonder Facebook-verbinding Deel 2. Maar je hebt het al gemist, raak je snel van de Facebook-verbinding af en geniet je van een schone Spotify-luisterervaring?

Dat kan.

Onderwerp: Smartphone en computer

Geniet van je muziek! Groet, Marijn. Je hoeft amper gegevens in te vullen en je hebt direct verbinding met je vrienden. Nu wil ik af van mijn Facebook account.

Wat moet ik doen. Onze techredacteur zocht en vond vijf smartphones die tegen een stootje kunnen! Die diefstal leverde ook gevaar op voor de veiligheid van andere websites waarop de gehackte gebruikers via Facebook inlogden. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze spotify ontkoppelen facebook heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.11.2020 22:29 Damy:
Dat klinkt alsof er 'achter de schermen' gegevens van jouw vriendin worden onthouden.

22.11.2020 22:31 Nikita:
Powered by inSided.

20.11.2020 09:55 Gian:
Heb je al een account? Ik kan van jou een mobiel abonnement vinden maar daar zit geen spotify bij.