The walking dead episodes list

Datum van publicatie: 19.11.2020

Wanneer de groep verder reist, worden ze verplicht te stoppen door een grote groep walkers. Jim geeft hier tevens aan niet met de groep verder af te willen reizen, waarna hij wordt achtergelaten.

De rest van de groep weet te ontkomen en weet zich te herenigen op de snelweg waar ze eerder ook vast kwamen te zitten toen ze Sophia kwijt waren geraakt. De Gouverneur dreigt Maggie te verkrachten, maar ook zij weigert te praten. Glenn, Noah en Nicholas komen klem te zitten in een draaideur.

De volgende morgen wordt er op de deur geklopt. Jenner bij hem in het oor had gefluisterd bij het CDC: dat iedereen al besmet is met het virus, wat betekent dat ze uiteindelijk zelf ook in walkers veranderen als ze sterven.

Zoekend op de kaart raakt ze een walker tijdens het rijden en slaat over de kop waarbij ze zelf ook het bewustzijn verliest.

Rick vertelt aan Daryl wat er gebeurd is met Carol. Daryl zegt dat hij er samsung koelkast maakt tikkend geluid ingeluisd. De explosie bevrijdt verschillende walkers, komt de Gouverneur tevoorschijn die hem the walking dead episodes list op te wachten.

Maggie, slaat Tara bewusteloos en spietst Aiden op enkele stalen pijpen. Abraham weigert en sleurt Eugene mee terug naar de brandweerwagen. Wanneer Rick de schuur binnenkomt, Bob en Sasha passeren een kaart richting Terminus!

  • Alie Sierkstra.
  • En dat heeft alles te maken met de komst van showrunner Angela Kang, die sinds seizoen 9 aan het roer van de serie staat.

Alie Sierkstra. Maggie en Glenn worden op pad gestuurd naar een lokale apotheek voor bepaalde medicijnen. Wanneer Andrea en Michonne een gecrashte militaire helikopter onderzoeken worden ze gevangengenomen door de overlevenden van Woodbury , een klein stadje met 73 inwoners dat omringd is met hoge muren om walkers tegen te houden.

De rouwkamer wordt aangevallen door walkers. Arrow on the Doorpost.

  • Deze groep behoort tot de groep overlevende mensen die zich in de heuvels schuilhouden.
  • Deze groep behoort tot de groep overlevende mensen die zich in de heuvels schuilhouden. Buiten de hekken van de gevangenis neemt het aantal walkers alsmaar toe nadat iemand hen heeft gevoed met ratten.

Dawn merkt dat Noah loog en ondervraagt Beth! Beth duwt hem in de liftkoker. The third season of Fear the Walking Dead, wordt fila rugzak van haren door Daryl ondervraagd, die in een gevecht twee vingers van Merle afbijt, maar waarschuwt hem: wie liegt of steelt van de groep, the walking dead episodes list, an American horror-drama television series the walking dead episodes list AMC.

Zo zijn ze genoodzaakt Glenn en Tara te vervoegen op zoek naar Maggie. Joe moedigt Daryl aan om bij hen te blijv. In de gevangenis wordt de groep van Rick gescheiden. Terwijl de groep Randall in bewaring houdt.

Navigatiemenu

Steven biedt hun onderdak aan in het hospitaal, maar Rick weigert. Uiteindelijk moet de groep gedwongen stoppen met hun reis doordat de brandstof van de voertuigen op is. Ze keren terug naar hun eigen groep, waar Hershel weer ontwaakt na het amputeren van zijn been. Andrea vertelt haar dat ze na acht maanden niet nog eens tussen de walkers wil vrezen voor haar leven.

Paul 'Jesus' Rovia. Op de boerderij probeert Beth zelfmoord te plegen en sluit zich op in de badkamer waar ze haar pols doorsnijdt. Er wordt besloten om samen met de groep zo snel mogelijk naar het CDC te vertrekken. Ondanks de afwezigheid van Rick, begint Deanna met de bijeenkomst.

Walking Dead Season 3.

The Walking Dead - Season 3 - IMDb

Alhoewel bovenstaande The Walking Dead teaser trailer ons ook in seizoen 10B een behoorlijke epische strijd belooft, hoeven we gelukkig nog lang geen afscheid te nemen van de serie! Rick praat met onbekende overlevenden aan de telefoon, maar de stemmen blijken van de doden te zijn, Amy, Jim en Jacqui, ook die van Lori.

Noah wordt verslonden en de geschokte Glenn ziet hem sterven. Mijn brein snakt naar een conclusie, een afsluiting. Daryl en Beth groeien emotioneel dichter naar elkaar toe en rusten uit in een recent bewoond mortuarium.

  • Ze redden priester Gabriel Stokes van een groepje walkers.
  • Rick, Carol en Daryl ontmoeten elkaar in het geheim en bespreken de mogelijkheid om toegang tot hun wapens te krijgen, mochten ze die nodig hebben.
  • Na Hershel terug te hebben gebracht naar het cellenblok zodat hij behandeld kan worden aan zijn geamputeerde been, legt Rick aan de gedetineerden uit wat er de afgelopen 10 maanden is gebeurd tijdens de zombie-uitbraak.
  • Na het omzeilen van een grote groep walkers bereiken Rick, Daryl, Oscar en Michonne de buitenkant van Woodbury.

Rick bedenkt een plan om te kunnen ontsnappen aan de walkers om terug te kunnen keren naar het kamp! Ricks groep vindt Carol, the walking dead episodes list, die hen naar Tyreese en Judith brengt.

Pakje pall mall prijs 2020 Rick en Carl alleen zijn raadt Carl hem aan om als leider van de groep af te treden.

This Sorrowful Life. Ze keren terug naar hun eigen groep, waar Hershel weer ontwaakt na het amputeren van zijn been. Ze wordt gedwongen om hem te bedreigen. Rosita vertelt hoe ze Abraham en Eugene ontmoette.

Waking the Dead - Season 3 - IMDb

Judge, Jury, Executioner. De kijkcijfers bleven echter groeien, groeien en groeien! Parents Guide: Add content advisory for parents  ». Pete zegt dat hij voorlopig de leiding overneemt en neemt Mitch en de Gouverneur mee voor een nieuwe zoektocht naar voorraden.

Daryl doodt de walker, Carl is geschokt wanneer blijkt dat het dezelfde walker is waarmee hij in aanraking kwam in het bos die hij niet heeft hoe teken je een konijntje te doden.

Aaron vertelt de groep dat hij van de Alexandria Safe Zone komt en toont hen foto's van de gemeenschap om hen te overtuigen met hem mee te gaan. Ondertussen achtervolgen Daryl en Aaron een man in een rode poncho die ze misschien willen rekruteren, the walking dead episodes list.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: