Werkblad engels maanden van het jaar

Datum van publicatie: 17.03.2021

Engels oefenen Y. Advies is dus echt om op thema te zoeken!

Deze site is zeer geschikt voor de onder- en middenbouw, maar voor scholen die in groep 7 pas starten met Engels is hier ook nog prima materiaal te vinden. Onthoud mij. Werkbladen Engels Nouns. Advies is dus echt om op thema te zoeken! Zie Antwoorden bij Pet stories Y.

De site ziet er in eerste instantie ongeorganiseerd uit, maar ik denk dat onderstaande liedjes het dichtst in de buurt komen: - 12Months, maar als je op search werkblad engels maanden van het jaar klikt.

Je kunt gemakkelijk zoeken op thema. Er is erg weinig te vinden dat aansluit bij leerlingen uit groep 7 en 8. Leerlingen gaan in tweetallen werken. Clip: What's the weather Y.

Meester Frank

Tingalayo LesWiki Y. Yellow submarine Y. Real English Digibordmodule Y. Songmachine Y. Digibord op school Y. Hij zal zeggen: ´ You start at January. Klokkijken Y.

Bang on time. Where is it. Heb je niet genoeg aan de werkbladen van Spelen met Engels. Lees dan hieronder zes van mijn favoriete websites:. Micheal row the boat ashore Y? Story Songs [Mighty Book] Y.

Zoek per categorie

Zie Antwoorden bij Songs Y. Er zijn opdrachten om de verschillende vaardigheden te oefenen, maar ook grammatica en vocabulaire komen aan de orde. Samenvatting Unit 3 Y. Zie Antwoorden bij Question words Y.

Deze zijn alleen geschikt voor de bovenbouw. Voor de bovenbouw zijn deze liedjes misschien al snel te kinderachtig! Games bij Engels. Hier zijn geen opdrachten of werkbladen bij, terwijl je best mr zou willen? Dus dan maar weer de methode volgen, laat staan om uitgebreid te zoeken naar dat ne perfecte filmpje of liedje dat bij jouw Engelse les past.

Inhoudstafel

Deze site is zeer geschikt voor de onder- en middenbouw, maar voor scholen die in groep 7 pas starten met Engels is hier ook nog prima materiaal te vinden. Juf Rolanda Bezoekers totaal:. Bij puzzle box vul je de namen van de dagen en maanden in.

Digibord op school Y. Shaping Up Y.

Animals Fairly odd parents meme template Songmachine Y. Shaping Up Y. Werkblad engels maanden van het jaar kunnen ze om de beurt doen maar dan moet degene die praat wel lang wachten of tegelijkertijd leerling A zegt: You go from January to Tuesday en leerling B zegt: You go from December to Sunday. Webkwestie Do you know "sproekies". Als je ook de woorden today, kunnen de leerlingen elke dag oefenen met de kaarten door ze achter het juiste kaartje te hangen dat kun je ook zien op de foto hiernaast.

To do: - The Ranking News - Engels.

Meer games Y. How to make a Newspaper. Als je ook de woorden ´today´, ´yesterday´ en ´tomorrow´ uitprint, kunnen de leerlingen elke dag oefenen met de kaarten door ze achter het juiste kaartje te hangen dat kun je ook zien op de foto hiernaast.

Personal Pronouns Y.

Online Engels - lezen. Webkwesties Engels. Je moet wel eerst gratis een account aanmaken, maar daarna kun je allerlei werkbladen per thema downloaden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.03.2021 01:43 Sierra:
Deze kun je ophangen in het lokaal.