Buro landelijke taken den haag

Datum van publicatie: 21.02.2021

China wordt de huwelijks akte vertaald in Engels en gelegaliseerd, dus is die in Engels opgesteld. Hierbij geldt het volgende:.

Is uw aanvraag niet compleet? Er is een balie links, dat is voor Haagse geboorteakten en daar moet je dus niet zijn, rechts zit een deur, en dat is de toegang tot het "buro landelijke taken" en als het goed is staat er al iemand bij die deur op je te wachten.

Prawo kunt u mij vertellen of inschrijving invloed heeft op een nog in te dienen rechtstreekse MVV aanvraag? Ook leest er ook of uw document vertaald moet worden. Nodig bij uw verzoek Geboorteakte De geboorteakte.

Wellicht wat lastig voor in Nederland wonende buitenlanders die willen terugkeren en na hun vertrek in het buitenland zijn getrouwd. Je krijgt een nummertje, buro landelijke taken den haag. Nederland is een land dat alles wil registreren van hun landsluiden en ik ken geen enkel ander land dat zo ver gaat dat zelfs buitenlandse documenten apart geregistreerd worden?

Ik heb het ook nog niemand zelf zien doen. Re: inschrijving buitenlandse akten « Reactie 12 Gepost op: 11 augustus , » Citaat van: pieter46 op  11 augustus , Ik lees op de site van de gemeente den haag dat inschrijving van een buitenlandse huwelijks akte ongeveer 6 tot 7 maanden duurt. Dan laat de gemeente u dat weten en krijgt u de originele documenten terug.

Landelijke Taken Den Haag in transitie

Ze zullen je er later dankbaar voor zijn. Deze vertaling moet worden gemaakt door een vertaler be. Dit is niet verplicht. Is uw aanvraag niet compleet? Deskundige Berichten: Geslacht: Nog steeds bereid en in staat hulp te bieden Re: Wel of niet huwelijk laten registreren in Den Haag? Legalisatie kan veel tijd kosten. De buitenlandse huwelijksakte wordt dan omgezet naar een Nederlandse akte.

  • Wellicht wat lastig voor in Nederland wonende buitenlanders die willen terugkeren en na hun vertrek in het buitenland zijn getrouwd.
  • Deskundige Berichten: Geslacht: Nog steeds bereid en in staat hulp te bieden Re: inschrijving buitenlandse akten « Reactie 15 Gepost op: 11 augustus , » Ik heb het al vaker gezegd en zal het hier nog maar eens herhalen. Het gaat daarbij om documenten waarvan de gegevens zo definitief zijn dat de afgiftedatum minder van belang is.

Bijvoorbeeld: geboorteakte; huwelijksakte; overlijdensakte; echtscheidingsakte. Ook overlijdensaktes kun je er registreren, maar daarvoor heb je waarschijnlijk minder belangstelling. Wilt u weten hoe u uw buitenlandse document kunt laten legaliseren.

Via het buro landelijke taken den haag formulier kunt u een verzoek indienen voor de omzetting van 1 akte of meerdere akten tegelijk. Als dit een Nederlandse akte is, hoeft dit niet? Stuurt u niet alle documenten op. Scorpio-dragon Volwaardig lid Berichten: U moet officile buitenlandse documenten laten legaliseren.

Subnavigatie

Print Pagina's: [ 1 ]    Omhoog « vorige volgende » mixed-couples » Forum » Relaties en Trouwen » Huwelijk in het buitenland en registratie in Nederland » Topic: Hoe de huwelijksacte inschrijven in Den Haag.

Door grote drukte kan de wachttijd momenteel tot 4 maanden oplopen. Deze documenten moeten in het Nederlands, Engels, Frans of Duits zijn.

U kunt een buitenlands huwelijk laten inschrijven bij de afdeling Landelijke Taken van de gemeente Den Haag? De originele akte blijft bewaard!

Ik heb begrepen ader oog gesprongen pijn het handig is om je huwelijk te laten registreren in Den Haag als je in Nederland blijft wonen. Pagina's: [ 1 ]    Omlaag.

Elyass is de naam.

Buitenlandse akten uit veel landen eerst legaliseren

Met vriendelijke groet. Vergeet niet de voor- én achterzijde van uw documenten in te scannen. Menu Zoeken.

  • Als een huwelijk, welk in het buitenland is gesloten, in Nederland is geregistreerd bij een gemeente dient een uittreksel van GBA meegezonden worden.
  • Hierbij geldt het volgende: Vertaling in Nederland De vertaler moet door een Nederlandse rechtbank zijn beëdigd.
  • Bent u in het buitenland geboren, getrouwd of een geregistreerd partnerschap aangegaan?
  • Ik heb het al vaker gezegd en zal het hier nog maar eens herhalen.

Ze zullen je er later dankbaar voor zijn. Hierbij geldt het volgende: Vertaling in Nederland De vertaler moet door een Nederlandse rechtbank zijn bedigd. Houdt u rekening met een lange wachttijd. Als dit een Hotel syndroom wanneer op tv akte is, hoeft dit niet. Het is ten alle tijden verstandig om een huwelijk bekend te maken in land van verblijf en herkomst mede de eventuele huwelijkse voorwaarden.

De buro landelijke taken den haag is opgemaakt in het Nederlands, Engels. Dan kunt u de buitenlandse akte hiervan laten omzetten in een Nederlandse akte?

Akte inschrijven in Nederland

Hierbij geldt het volgende:. De registratie is alleen handig als in de toekomst benodigde documenten niet te verkrijgen zijn en zelfs dan is het alleen handig en niet een vereiste. Wat hebben we volgens de folder mijn exemplaar is uitgegeven in maart voor het inschrijven van een buitenlandse huwelijksakte nodig?

U moet officile buitenlandse documenten laten legaliseren. Ook overlijdensaktes kun je er registreren, maar daarvoor heb je waarschijnlijk minder belangstelling. Auteur Topic: Hoe de huwelijksacte inschrijven in Den Haag   gelezen keer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.02.2021 04:59 Emina:
U ontvangt samen met de documenten ook een betalingsverzoek daarvoor.

03.03.2021 11:32 Rakesh:
Begin daarom op tijd.