Chromecast ziggo werkt niet

Datum van publicatie: 27.10.2020

Ik zit op hetzelfde netwerk en heb de chromecast opnieuw ingesteld. Waarom ik dit aan haal?

In dit rijtje staan ook zaken zoals een bug waarbij de melding in beeld komt dat er geen internetverbinding is en de melding dat het maximale aantal gebruikers is bereikt. Kort om, een regelrechte miskoop! Ben me nu al twee dagen aan het frustreren…. Hoi iedereen, Ik heb maandenlang een probleem gehad met het casten vanuit een nieuwe laptop naar de tv. Het beeld staat dan stil en tablet loopt vast en start opnieuw op. Check even zelf of je WiFi voldoende is waar je Chromecast voor gebruikt, ik gebruik al jaren chromecast en nooit problemen.

Ook resetten werkte niet. Wacht dan een uur en probeer het opnieuw. Extra zenders. Heb je een Mediabox XL en lukt het niet om een opname in te plannen.

Ik heb mijn telefoon moeten resetten en nu herkent de iPhone mijn chromecast op tv niet meer. Grtz, Iris. Ik had dit zelfde probleem.
  • Dus eerst televisie even aanzetten, wachten totdat het Chromecast scherm verschijnt.
  • Start ziggo go en selecteer kanaal. Microsoft gebruikt hiervoor eigen streaming apparaten zoals een Microsoft Display Dock.

Zo stream je Ziggo GO

Dank voor deze tip! De app is je afstandsbediening. In the lower right hand corner of your screen. Maar gebeld met Google via telefoonr. Het kan helpen om de installatie van het het programma Intune ongedaan te maken.

  • Het is dan te makkelijk het apparaat de schuld te geven. Ook zie ik soms een error voorbij komen.
  • Waardeloos apparaat!!!

Dit probleem kan voor komen wanneer de Chromecast wordt gebruikt in combinatie met een Android tablet of smartphone. Heb je een Android toestel, chromecast ziggo werkt niet. Als deze van hetzelfde wifi netwerk gebruikt maakt als je Chromecast heb je de Chromecast pincode niet nodig en zal er automatisch verbinding gemaakt worden.

Hier precies hetzelfde probleem? Wij kunnen inmiddels naar de maan en terug.

Registreren

Selecteer Energieverbruik in stand-by en druk op OK. De oplossing is meestal dichterbij dan je denkt: een 10 sec harde reset van de Google Chromecast naar fabriek instellingen Ik gebruik op tablets "Cast naar tv-XCast" met het oranje icoontje.

Ben ik met je eens als je ook iets verkeerd doet qua instal camping lago mergozzo stoort ie indd, Echt een super uitvinding!!. Ik lees nu net de aankondiging op support. Ik krijg mijn kpn app niet verbonden met chrome cast ultra op tv. De chromecast zit IOC zelfde WiFi netwerk als alle apparaten, chromecast ziggo werkt niet, heb de chromecast opnieuw opgesta.

Daarna heb je dit tekentje ook.

Is er geen storing? Ga zelf aan de slag

Bijten Horizon en Chromecast elkaar niet? Overige problemen. Beeld start op na casten met samsung tablet, maar valt onmiddelijk weg.

Door de drukte op het wifi-punt kan de kwaliteit minder zijn. Geen enkel probleem! Ik had het zelfde probleem,de oorzaak lag chromecast ziggo werkt niet mij dat de modem op 4,2 en 5 Ghz een signaal gaf toen heb ik de 5Ghz uitgezet er voorloopig nog geen probleem.

Hoe kan ik wel via Chromecast ziggo kijken op mijn tv?. Zo stream je Ziggo GO. Ziggo GO gebruiken. Je tablet of smartphone moet verbonden zijn met  hetzelfde  wifi-netwerk als je Google Chromecast of Apple TV! We hebben een aantal oplossingen voor je verzameld: Keek je via 3G of 4G, chromecast ziggo werkt niet. Lees hier verder hoe je het probleem oplost.

'Maximaal aantal kijkers bereikt'

Wel bij youtube. Het is dus geen probleem van mijn specifieke toestel maar een algemeen probleem van dit toestel. Op deze apparaten staat een batterij besparende instelling standaard aan die moet worden uitgezet. Het programma Microsoft Intune geeft ook problemen met de Chromecast waardoor het Chromecast Icoon niet verschijnt.

Hallo, Ik vind het erg frustrerend. Loopt ondertiteling van een film of serie niet synchroom of gaat er iets anders mis. Hoe kan ik die bronop de chromecast installeren.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.11.2020 03:26 Şükrü:
Mijn vriend wil uitproberen of zijn Chromecast bij mij extra tv uitzendingen weer Jan geven. Stiekem een update gehad die niet lekker loopt???

01.11.2020 16:51 Ridwan:
De app op je telefoon of tablet fungeert nu als afstandsbediening.

27.10.2020 07:57 Yorick:
Staat je probleem er niet bij? Bekijk hieronder de afbeelding en ga snel door naar het stappenplan.