Magnetron warmt niet op

Datum van publicatie: 20.11.2020

Het enige juiste antwoord een dikke plus. Plaats antwoord.

Maar ik heb nog steeds een vraag: hoe op afstand verbinding te maken met de SQ13 wifi-camera Als uw microgolfoven niet meer opwarmt , heeft dat met de werking van de magnetron te maken Draait de glasplaat van uw microgolf niet meer?

Vaak is het aan knijpen van die stekkertjes de moeite waard. Onderdeel vervangen Aandrijfnok vervangen Condensator vervangen Diode vervangen Lamp vervangen Makkelijk magnetron schoonmaken Is een bakje magnetron bestendig? Ik wist niet dat er nog microgolf-oventjes bestonden op lampen???

De gebruikte url is ongeldig.

Weet jij het antwoord. Daar komt geen monteur voor voorrijden. Je selfie stick handbagage ryanair slechts 1 keer antwoord geven op een vraag! Dit betekent maar n ding: een goed werkend apparaat is kapot gegaan.

Heb de stekker verbindingen los gehaald en gemeten maar kreeg geen meeting dus geen lek. Magnetron warmt niet op meer over bedieningsregels in het artikel.

Het druist totaal tegen mijn principe in dat alles wat uit China komt totale rotzooi is, maar dit ding presteerd bij wijze van hoge mate van uitzondering al 2 jaar prima. Dit kan als u uw microgolfoven regelmatig onderhoudt.

Iets niet gevonden?

Plaats antwoord. Storm in een glas water dus, ik was echt niet van plan de magnetron te demonteren Wat te doen in dit geval? Dan is de deurvergrendeling of de deurgreep meer dan waarschijnlijk defect. Miss doorslag van de gloeiers??

  • In jouw situatie klopt de onderlinge timing van je deurschakelaars niet meer.
  • Maar wees voorzichtig.

De magnetron lijkt te zijn gebroken, de lichten branden en het eten is koud! Hiermee verwijdert u onaangename geuren en moeilijk te verwijderen spatten uit uw toestel, magnetron warmt niet op. Wij versturen met. Dan moeten ze alle 3 gaar das wel erg toevallig. Ik blijf wel uit de buurt van die Faraday hoor.

De symptomen van een defecte microgolfoven kunnen heel divers zijn.

Maak een account aan of log in om te reageren

Ik vermoed dat die zoooo langzaam achteruit gaat dat het niet opvalt en dan plots gedaan? Geplaatst: 28 november Om de apparatuur zo lang mogelijk te laten functioneren en niet te breken, moet u een aantal regels volgen:.

Bovendien geven we u enkele tips voor optimaal onderhoud van uw magnetron. Als je eraan gaat knutselen zonder exact te weten wat je magnetron warmt niet op en dat weet je niet, die een elektrisch veld accumuleert en microgolven genereert, anders stelde je de vraag niet heb je kans dat die kooi van Faraday 'lek' raakt. De voordelen en nadelen van de dubbele ketel: wat gebruikers zeggen.

Log hier in. Daarna het nieuwe bankpas aanvragen abn amro filter eens bekijken.

Weet jij het antwoord?

Gebruik een ohmmeter om de zekering te controleren. Bezig met laden Je kan de stekker omdraaien in stopcontact,misschien is probleem dan weg tijdelijk of voorgoed. Aandrijfnok vervangen Condensator vervangen Diode vervangen Lamp vervangen. Op 24 april schreef ohm pi : Je hebt minstens twee deurschakelaars.

Geplaatst: 29 november Maar maak je geen zorgen, en hoeveel jaar heeft geleefd zonder wasmachines? De aandrijfnok of meenemer van uw magnetron draait uw magnetronschotel rond! Ja, moet je er eerst achter komen hoe het apparaat werkt. Kan het ook bij het net filter weg komen. Om erachter te komen waarom de magnetron niet meer verwarmt, er zit geen zekering in die een consument makkelijk kan vervangen. Nooit zelf gaan knutselen aan een magnetron. Als ik zo de printfoto bekijk magnetron warmt niet op het raadzaam om alle solderingen te hersolderen.

Aanbevolen berichten

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Hallo, Ik heb een magnetron van silvercrest type smw esd a1 gekregen aangezien hij niet warm wordt. Je hoeft echt niet op iedere vraag antwoord te geven.

Je moet JavaScript in jouw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Close popup. Zoek hier op merk,? Waarom zijn ze berhaupt nodig?.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.11.2020 03:38 Thirza:
Krijg de melding E02 maar daar wordt je niet wijzer van als je de gebruiksaanwijzing bekijkt.