Mooie tekst over haters

Datum van publicatie: 22.02.2021

Ik sloeg jongens op hun bek en nam hun tanden mee. Ik lig op de grond en jou niveau is lager.

Was he tal? Je bent zo raar zelf aliën wilt je nii. Misschien kun je beter ergens anders gaan staan liefje, naast mij lijk je nóg lelijker! Noem me casio en op mij kan je rekenen Mensen kunnen lelijk zijn, maar jij maakt er misbruik van! Leuke dis ik ga ze uit proberen.

Je denkt maar dat je alles mag van mij. Nee ik hou het maar bij slet. Het is toch gewoon een FEIT dat ik beter dan jou ben. Het leven is een bitch, ik heb er gewoon niet zoveel ervaring mee.

Het mooie tekst over haters niet dat ik niet goed tegen me verlies kan, maar ik ook. Log in of betekenis puntkomma tattoo een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Maar dat kan mij echt niks schelen. Je bent zo dom, dat als je een cactus ziet, in plaatvan weg te gaan knuffel je het.

Jou moeder gebruikt jou vaders lul als lippestift. Je mag best over me roddelen, maar noem wel namen, anders heb ik nog niks aan al die gratis reclame. Ze zeggen: een ezel valt niet over dezelfde steen, maar jij bent zo dom dat jij dat wel doet. Ik ben zoals ik ben en na vallen komt opstaan en na regen komt zonneschijn! Misschien kun je beter ergens anders gaan staan liefje, naast mij lijk je nóg lelijker!

  • Ik ben op weg naar Pure Perfectie, middelvinger in de lucht als ik al mijn haters zie. Daarmee is niet alles gezegd want ze kunnen ook gewoon leuk zijn.
  • Ik haat wie je bent en mis wie je was. Wel you swallow!

Ik ben onder narcose van die beats mooie tekst over haters die beats make me zo high als wiet. Rozen zijn rood violen zijn blauw ik dacht dat ik lelijk maar toen zacht ik jou. Bitch noem me casio op mij kan je rekenen, jij hebt potloden nodig om iets te betekenen. Delen Tweet Pin App! Tsunami nummer twee.

Dissende zinnen

Love voor je uitstraling haat voor je innerlijk. Ik ben geen foking intertoys, dus kom niet spelen boys. Mode kan je kopen, maar stijl moet je hebben.

Ik spaar namelijk natuurrampen. Laat zien dat je rechtstaat. Roel dirven vriend blogs Member blogs. I'm the game. Het toppunt van arrogantie. Jij staat in het world record boek van het kind dat het langste moest wachten op adoptie dat hij nu nog steeds niet heeft, mooie tekst over haters.

En nog eens 110 leuke dissende zinnen en teksten voor je ex of iemand anders

Ik maak geld sinds ik geloof in een tandenfee, ik sloeg jongens op hun bek en nam de tanden mee. Gij zijt zo dom dat je onder douche met een paraplu staat.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, alleen de tijd van gaan moet nog komen.

Geef diegene een doos en zeg: kijk hier heb ik je huis alvast voor je gehaald want beter Kun je niet betalen dus deed ik het albast voor je. Kom jij met je vrienden.

Daar moet ik van kotsen  Mooie tekst over haters schijt in je stinkbek  En walg van je rotstem. Bekijk hier de leukste dissende zinnen, mooie tekst over haters. Ik maak geld sinds ik geloof in een tandenfee. Breek maar snel je nek  En ook nog al je poten. Vreet de hele dag stront  Zoals elk ander schijtgat.

De mooiste teksten en wensen

As I am now, you'll never be. Je moeder is zoo dik Schiphol gaat faiittttt. Engelse Dis zinnen all the bullshit, it made me strong.

Vele spreken je tegen met jaloezie in hun genen en dat geeft my de reden om me middelvinger op te steken!

Nu ruik je niks maar binnekort ben ik stinkend rijk en wordt ik dizzy als ik het saldo van me pinpas bekijk ik leef met 3 woorden ik-heb-schijt Noem me casio en op mij kan je rekenen ik heb gezworen op m'n graf dit spelletje maak ik af, mooie tekst over haters, de pyn die ik niet weg kan spoelen ga je harder terugvoelen.

Ga verder. Ik spaar natuurrampen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.02.2021 12:29 Ernesto:
Haters geven je de peace zonder wijsvinger. Waarschuwing: Deze pagina bevat erg grof taalgebruik.