Nieuwe modem aansluiten ziggo

Datum van publicatie: 22.02.2021

Dit stappenplan is bedoeld als je mediabox nu al verbonden is met je modem en je deze verbinding wilt wijzigen. Bellen installeren doe je zo.

Sluit de kabels aan. Dit is het punt waar de Ziggo kabel het pand binnenkomt. De linker is voor TV, internet en bellen. Voor een goed werkend internetsignaal moet het wifi-modem correct met de kabel zijn aangesloten op de hoofdaansluiting van Ziggo.

Contact met Klantenservice.

Je kunt altijd een stapje terug. Haal deze eruit. Nieuw installatiepakket. De hoofdaansluiting. Overige ruimtes zoals de meterkast.

Sluit de bijgeleverde coaxkabel met F-connector aan op de  DATA  aansluiting van de verdeler of versterker.

Alles aangesloten

Kun je nu weer bellen? Reset het modem en het telefoontoestel. Gebruik je de Mediabox XL Horizon ook voor internet en bellen of heb je daar een los modem voor aangesloten? Hieronder hebben we een paar handige links voor je op een rij gezet. Ga naar Klaar en druk op nadat de verbinding succesvol tot stand is gebracht. Klik dan op vorige en kies opnieuw waar de hoofdaansluiting in je woning zit. Wat je reden ook is: hieronder wijzig je de modemverbinding van je Ziggo Mediabox Next.

Je kunt deze stappen herhalen tot de voicemailbox leeg is. Is je probleem nu opgelost. Is het gelukt om de aansluiting te vinden. Voer een testgesprek uit nieuwe modem aansluiten ziggo de telefoonlijn te testen. Wat voor versterker heb je.

Zet de versterker aan

Aan de slag! Ga naar het  Tandwieltje Instellingen en druk op. Hoe wil je verbinden?

Voicemail instellen. In dit stappenplan controleer je of je hoofdaansluiting geschikt is voor het installeren van je modem. Probeer dan eens een andere uitgang op de versterker. Lukt het om een telefoongesprek te starten.

Zo wordt de signaalversterker voorzien van signaal.

In een kamer zoals bijv. Probeer een ander telefoontoestel en een andere telefoonkabel. Je hebt alle stappen goed doorlopen. Soms moet je eerst een splitter toevoegen. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen.

In het stappenplan Internet installeren zie je hoe je dat doet. Hoor je een tikkend nieuwe modem aansluiten ziggo. Je hebt nu een aansluiting vrij ah markiezaatsweg bergen op zoom je televisie of mediabox op aan te sluiten.

Haal deze er dan uit. Onze collega's van klantenservice helpen je graag verder. Ontkoppel daarna de versterker van je hoofdaansluiting. Kies dan hieronder voor Nee, mijn aansluiting ziet er anders uit. Dan is dit waarschijnlijk de hoofdaansluiting.

Televisie apparaten

Voicemail instellen. Controleer ook of je vaste telefoon is aangesloten op telefoonaansluiting TEL 1. Status lampje brandt continu groen, andere lampjes zijn uit.

Druk vervolgens  21  in op het telefoontoestel. POA-verdeler 1? Deze aansluiting is geschikt voor alle diensten die Ziggo aanbiedt via de kabel. Wat voor versterker heb je.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.02.2021 01:38 Ype:
Ga naar Klaar en druk op nadat de verbinding succesvol tot stand is gebracht. Start een telefoongesprek.