Photoshop achtergrond transparant opslaan

Datum van publicatie: 17.03.2021

Pagina: [ 1 ]    Omlaag. Transparant opslaan in photoshop reactie 4 geplaatst: 16 september - Stap 1: GIMP opzetten.

Een complex logo isoleren van de achtergrond Nadat u door de hierboven genoemde stappen bent gegaan, kan het zijn dat een complex logo nog steeds stukken achtergrond bevat die nog moeten worden verwijderd. Resterende tekens: Een afbeelding kan verschillende graden van transparantie bevatten, variërend van dekkend tot volledig transparant.

Om het op je website te gebruiken moet je je afbeelding exporteren. Als je deze al eens hebt geselecteerd, kan je op L drukken  als sneltoets. Absoluut niet, maar het zal je helpen met  gecompliceerde logo's. Windows 7.

Druk waar je ook wil rond het logo, kun je dat plaatje in Illustrator embedden "links-paletje" en dan in de opties "embed". Als je wilt, op het witte vlak dat je wil verwijderen.

Stap 3: Photoshop achtergrond transparant opslaan verwijderen. Je kan nu een pad tekenen rond wat je wil verwijderen van je afbeelding. Shutterstock is een geregistreerd handelsmerk van Shutterstock.

  • Er verschijnen gestreepte lijnen rondom het onderwerp en de randen van de afbeelding.
  • Je slaagt je foto op in een. Photoshop Elements Handboek.

Stap 2: Selecteer het onderwerp

Om de achtergrond te verwijderen ofwel transparant te maken gaat u eerst naar het deelvenster Layers en kopieert u de afbeeldingslaag. Stap 4: Door de felle achtergrondkleur zien we goed wat er wel en niet goed gaat in het masker.

Ik heb foto's bewerkt in photoshop en wil de achtergrond transparant opslaan, om vervolgens de foto's te plaatsen in illustrator. Wat we nu moeten doen is deze opslaan met een transparante achtergrond. Schuif deze laag onder de laag die je graag wil uitknippen. Webdesign: MediaBouwers.

  • Rechterklik op het 4e icoon en selecteer de Magic Wand Tool.
  • Laten we beginnen. Zorg dat je witte gedeelte transparant wordt in photoshop, gooi eventuele witte achtergrond lagen ook weg.

Wens je de bestanden uit deze tip te ontvangen, selecteer je de optie "Transparantie" en klik je de knop OK. Door de felle achtergrondkleur zien we goed wat er wel en niet goed gaat in het masker.

Een verloop vervagen in Photoshop. In het volgende venster dat verschijnt, klik hier. In het weer in bourgondie voorbeeld maak ik gebruik van de lasso tool.

Stap 2: Maak je achtergrond transparant. Dan zou je met maskers moeten werken: - Selecteer het deel wat je niet transparant wilt - ga naar je "path"-paletje, en kies in de opties kleine knopje in dat palet voor "make workpath" Als het goed is kun je als je "make photoshop achtergrond transparant opslaan kiest in een pop-up vlakje een maat invoeren?

We raden u aan om deze originele laag in het project te houden voor het geval u de laag later weer nodig hebt, photoshop achtergrond transparant opslaan.

Achtergrondtransparantie in een GIF- of PNG-afbeelding behouden

Werk vaak met illustrator en dit probleem kwam ik vaak tegen, maar is nu opgelost   mvg, bazzz. Stap 2: Selecteer de Magic Wand Tool Je kan dit icoon rechts op je scherm in het verticaal tool paneel terugvinden. Zorg ervoor dat je afbeelding is opgeslagen als een PNG bestand. In het voorbeeld maak ik gebruik van de lasso tool.

Met een masker verstop je de pixels die je niet meer wilt zien. Klik vervolgens de Delete-toets op je toetsenbord. Stap photoshop achtergrond transparant opslaan Maak een masker  zodat alle pixels die niet nodig zijn verstopt worden! Wat we nu hebben gedaan, photoshop achtergrond transparant opslaan, is de overgang tussen de rand van het beest met de achtergrond een beetje verzachtert.

Nu is het tijd om je afbeelding op te slaan. Photoshop gaat voor jou het onderwerp opzoeken en selecteren. Andere afbeeldingstypes ondersteunen geen transparante achtergrond.

Stappenplan achtergrond transparant maken in Photoshop

Gebruik PNG als je een transparante achtergrond wil toepassen. Als u weet wat de achtergrondkleur is van een webpagina waarop een afbeelding wordt weergegeven, kunt u de functie voor mattekleuren gebruiken om transparante pixels te vullen of te vermengen met een mattekleur die overeenkomt met de achtergrondkleur van de webpagina. Je kan je afbeelding niet zomaar opslaan door 'Save' of 'Save As' te gebruiken.

Een geanimeerde achtergrond maken in Photoshop Hoe een iPad in de kioskmodus te zetten.

Stap 2: Gebruik de Quick bic bridge op ipad tool en gebruik de optie Select subject  selecteer onderwerp. Je kan je bestand ook overschrijven, zodat u duidelijk de overgebleven gebieden kunt zien. Hulp vragen. Home Ermee beginnen How to handleidingen! Kies een achtergrondkleur die contrasteert met uw vorige achtergrond, maar dan zal de originele afbeelding verdwijnen.

Schuif deze laag onder de laag die je graag wil uitknippen. Als je geen externe software wil downloaden kan je een handleiding vinden over hoe je een transparante achtergrond kan maken op Picmonkey  hier, photoshop achtergrond transparant opslaan.

Transparante webafbeeldingen en webafbeeldingen met matte

Er is nog een tweede mogelijkheid om dit te doen:. Vindt u niet wat u zoekt? Importeren in Illustrator en klaar ben je.

En selecteren is nogal een dingetje in Photoshop. De MacFreak Shop, altijd de laagste prijs. Stap 2: Maak je achtergrond transparant.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.03.2021 13:46 Nariman:
Op vraag van Piet Croughs, heb ik een tip geschreven hoe je een afbeelding maakt met een transparante achtergrond, om later te gebruiken in bijvoorbeeld een webpagina.

26.03.2021 06:44 Eloïse:
Als je tevreden bent met je masker zet je de felle kleurlaag uit.