Snelle veerdienst terschelling

Datum van publicatie: 10.10.2020

U krijgt in beide gevallen de tickets gelijk per mail thuisgestuurd: in Harlingen hoeft u niet meer langs het loket, maar loopt u direct door naar de ticketcontrole om in te schepen! De veerterminal op de veerhaven is het vertrekpunt van zowel de bootreis naar Vlieland alsmede naar Terschelling.

Terschelling is een bruisend eiland met veel bekende evenementen.

Het Waddeneiland Borkum. Een fiets en een auto kunt u overal op het eiland huren. De tweede parkeergelegenheid ligt op een loopafstand van ongeveer minuten. U kunt online reserveren. U heeft dus tijdens de overtocht een mooi uitzicht over de Waddenzee. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u in Harlingen kunt komen, waar u kaartjes kunt kopen voor de veerboot naar Terschelling, hoe vaak de boot gaat, welke boten naar Terschelling varen en u kunt een fotoalbum bekijken over de veerdienst naar Terschelling.

Aan boord is een restaurant aanwezig.

Wil je overnachten op Terschelling. Bagage en handbagage. Boot Terschelling, snelle veerdienst terschelling. Ook dan begint de overtocht hier. De haven van Harlingen is vanaf de snelweg gemakkelijk te vinden.

Een boeking kan daarnaast eenvoudig online gewijzigd worden op de website van de rederij.

Wil je van het eiland een dagje naar Ameland?

De overtocht met de autoveerboot naar Terschelling duurt ongeveer twee uur. Aan boord kun je gebruik maken van diverse faciliteiten welke ook toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers of mindervaliden. In en nabij Harlingen vind u meerdere parkeermogelijkheden, voor een uitgebreid overzicht kunt u terecht bij Rederij Doeksen.

Want ook op In het voor- hoofd en naseizoen inclusief de Fietsen huren op Vlieland. Als u de boot op kunt, wordt dit omgeroepen en kunt u aan boord.

Hierna rijdt u de afslag Harlingen voorbij en neemt u de afslag erna aangeduid met een veerboot richting Harlingen Haven. De attracties van Friesland.

Een snelle pendelbus zorgt ervoor dat zowel jij als je bagage veilig aankomt op de terminal, snelle veerdienst terschelling. De veerboot is uitgerust met een lift en een invalidentoilet. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u in Harlingen kunt komen, waar u kaartjes kunt kopen voor de veerboot naar Terschelli. Veel slimmer is om een fiets te huren op Snelle veerdienst terschelling. Deze veerboten varen van Harlingen naar Terschelling?

De veerboot van Harlingen naar Terschelling

Met een groep naar Terschelling Wanneer u zich aanmeldt als groep vanaf 15 personen kunt u met korting naar en van Terschelling reizen. Voordeel: Als er iets stuk gaat, dan bent u verzekerd van snelle vervanging!

Hierna rijdt u de afslag Harlingen voorbij en neemt u de afslag erna aangeduid met een veerboot richting Harlingen Haven.

U heeft dus tijdens de overtocht een mooi uitzicht over de Waddenzee. Uw auto wordt opgesteld op basis van de afmetingen. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze externe partners voor social media.

Wat heerlijk dat we weer samen dat fantastische eilandgevoel kunnen beleven, snelle veerdienst terschelling. Dit bespaart enorm snelle veerdienst terschelling tijd omdat je niet eerst langs de servicebalie op de terminal hoeft!

Ook hiervoor kunt u vooraf boeken.

Bouwstenen pakket nieuwe schepen

Lees meer over de vertrektijden voor de boot naar Terschelling of over de waddentaxi. Daarnaast varen de comfortabele snelboten Tiger en Koegelwieck in 50 minuten van en naar Terschelling en ze onderhouden de verbinding tussen Terschelling en Vlieland.

De tweede parkeergelegenheid ligt op een loopafstand van ongeveer minuten. Zo lopen vele mensen jaarlijks de Fjoertoer of de Berenloop mee.

In de terminal van Harlingen bevindt zich een servicebalie waar je tenminste een half uur voor elke afvaart je bootticket kunt aanschaffen. Zo lopen vele mensen jaarlijks de Fjoertoer of de Berenloop mee. Vervolgens kunt u uw bagage kwijt in de bagagewagentjes Rederij Doeksen. In en nabij Harlingen vind u meerdere parkeermogelijkheden, adverteren en analyse. Kaartjes voor de veerboot van Rederij Doeksen naar Terschelling zijn het eenvoudigst te krijgen via de boekingswebsite van Rederij Doeksen!

Bent u slecht ter been en hebt snelle veerdienst terschelling hulp nodig. Met de sneldienst van Rederij Doeksen duurt de overtocht 45 minuten. Er vaart ook een boot van Terschelling naar Ameland, snelle veerdienst terschelling.

Een boeking kan daarnaast eenvoudig online gewijzigd worden op de website van de rederij. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

De boot tussen Harlingen en Terschelling wordt gevaren door Rederij Doeksen.

Neemt u de auto mee. U moet echter wel ruim van tevoren een plaats snelle veerdienst terschelling de veerboot reserveren voor de auto. De terminal van de veerboot is vanuit de parkeergarage in een paar minuten te bereiken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.10.2020 10:54 Kimmy:
De zekerheid van:.

11.10.2020 11:43 Idske:
Hier kun je je auto parkeren op de ruime parkeerplaatsen. Viervoeters en kinderen van 0 tot en met 3 jaar reizen onder begeleiding zelfs gratis.

14.10.2020 07:17 Chaïm:
Terschelling is een bruisend eiland met veel bekende evenementen.