Traject vrij maand is dat retour

Datum van publicatie: 19.03.2021

Hiervoor laadt de abonnementhouder een enkele reis of retour met korting op de kaart waar zijn abonnement ook op staat. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. NS heeft geen prijstabel gepubliceerd, maar alleen prijzen per traject.

Ondanks daartoe gedane verzoeken heeft NS weinig details over de prijsberekening en weinig prijsvoorbeelden bekendgemaakt. Jaar abonnement: Dal Voordeel Jaar. Voordelen van het laatste zijn niet alleen het langere traject en de lagere kosten, maar ook de mogelijkheid buiten het vaste traject met korting te reizen in de andere klasse dan die van het abonnement.

Blog Reisverhalen. Wissel je tussen twee verschillende NS Flex abonnementen? Aangenomen dat dit inderdaad zo is kunnen de prijzen voor een bepaald aantal tariefeenheden uitsluitend worden vastgesteld door een traject van het gegeven aantal tariefeenheden te zoeken.

Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG stelt.

Bij meer dan 13 retourtjes per maand is een abonnement dus gunstiger dan via een losse OV-chipkaart? Abonnementen Traject Vrij! Als u vrijwel dagelijks reist.

Omdat de berekening van de reiskosten dan echter te lastig is om direct bij uitchecken te doen wordt voor wat betreft de kosten buiten het vaste traject op rekening gereisd ook bij een reis geheel buiten het vaste traject, traject vrij maand is dat retour. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen Om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Daarmee is de prijs woorden die omgekeerd hetzelfde zijn een Grensabonnement voor een lang traject tevens iets minder dan de prijs van Traject Vrij voor hetzelfde traject, maar dan zonder het deel tot de grens.

Kunnen we het niet achterhalen? Meldingen Hier kunt u meldingen uitschakelen.

Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Een forens van Winschoten naar Groningen 36 eenheden betaalt euro per maand voor Traject Vrij , terwijl een retour 13,40 euro kost. Traject Vrij is de vroegere jaartrajectkaart en geeft recht op vrij reizen op een bepaald traject. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Kunnen we het niet achterhalen?

  • Jaar abonnement: Traject Vrij Jaar.
  • Het levert 40 procent korting op voor reizen tijdens daluren dus niet op doordeweekse dagen tussen 6.

Prijs trajectafhankelijk Dit is exclusief je reiskosten op andere trajecten. Dit maakt reizen met NS nog gemakkelijker. Vergeet dan niet om saldo op je kaart te laden. Heb je al een NS-abonnement. Hieronder hebben wij een overzicht van treinabonnementen van NS en Arriva.

Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.

Traject Vrij Maand Abonnement

NS heeft geen prijstabel gepubliceerd, maar alleen prijzen per traject. Met een enkele reis of retour met korting mag men op werkdagen slechts reizen buiten het tijdvak 6. Binnen deze beperking is het geldig op de door de reisplanner aangegeven routes, en soms meer.

Reis je met bus, tram of metro? Als de werkgever de kosten voor het reizen buiten het vaste traject verhaalt op de werknemer wordt dit ongemak voorkomen en kunnen de kosten voor de werknemer ook lager zijn zie boven. Dal Vrij kost 99 euro per maand en is interessant voor forensen die niet op standaardkantooruren werken en een afstand afleggen van minstens Den Bosch - Oss 19 eenheden.

Bovendien geeft het je de mogelijkheid om te profiteren van alle andere dokter sanders den haag van NS Flex. Bekijk NS abonnementen.

Wil je overstappen naar NS Flex, traject vrij maand is dat retour.

Bevestigen

De Arriva abonnementen kun je alleen gebruiken bij Arriva. Wissel je tussen twee verschillende NS Flex abonnementen? In Limburg reis je met de volgende abonnementen extra voordelig.

Dit abonnement is geldig bij zowel NS als Arriva. Jaarcontract Reizen buiten het traject worden maandelijks gefactureerd Saldo laden voor reizen met bus, de vrije encyclopedie. Er zijn wisselemde berichten over de vraag of het kwaad kan de kaart bij een cico te presenteren als het niet nodig is. Hij kan dan 15 retours per maand kopen en is dan inclusief zijn voordeelabonnement ongeveer evenveel kwijt als voor Traject Vrij. Vanwege ons vernieuwde abonnementenaanbod zijn onze maandabonnementen per 1 september niet meer verkrijgbaar.

Uit Wikipedia, tram of metro. Naast je abonnementskosten betaal je eventuele reiskosten! Tip hier onze journalisten. Koppelingen toevoegen, traject vrij maand is dat retour.

Meld je aan

Traject Vrij is de vroegere jaartrajectkaart en geeft recht op vrij reizen op een bepaald traject. Maak gebruik van de Combi Deal! De prijs per maand van een Grensabonnement Jaar is dus voor het traject Sittard - Visé fr ongeveer 25 maal de prijs van een enkele prijs, maar voor het traject Arnhem - Emmerich Gr ongeveer 12 maal de prijs van een enkele prijs.

Alle Arriva Treinabonnementen op één plek.

Reinout van der Heijden is hoofdredacteur van de Geldgids. Bekijk abonnementen in onze webshop. Neem je een nieuwe kaart bij je abonnement, dan is dit helaas niet mogelijk maar we kunnen het saldo op je oude kaart wel terugstorten op je rekening.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.03.2021 12:26 Anica:
Na het eerste jaar kun je je abonnement maandelijks opzeggen of overstappen naar een ander abonnement.

23.03.2021 05:13 Shelina:
Wil je overstappen naar NS Flex?

25.03.2021 20:01 Yori:
Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles".