As told by ginger nederlands

Datum van publicatie: 26.02.2021

De serie gaat over de belevenissen van de middelbare scholiere Ginger Houtslag, haar vrienden en familie. Zoals nieuwe afleveringen of de start van een nieuw seizoen.

Ook is As Told By Ginger naar Nickelodeon normen vrij donker en verscheidene afleveringen moeten het zonder happy end doen. Netwerk: Nickelodeon. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.

De meeste thema's die regelmatig worden gebruikt, zijn vrij klassiek en komen ook vaak voor in andere tekenfilmseries of jeugdseries.

Dit was het meest opvallend bij de meisjes in de leeftijdsgroep van Ginger Dodie, Courtney, Macie, Miranda en Ginger zelf en enkele volwassenen, zoals Ginger's moeder.

Internationaal is de Macy Grey-versie de meest herkenbare versie. In internationale uitzendingen werden de films in herhalingen verdeeld in twee voor Butterflies are Free en drie delen voor de andere drie films? Real Monsters KaBlam. Hoofd artikel: Lijst met karakters zoals verteld door Ginger. Daarnaast is as told by ginger nederlands dan een sub-plot met Bram en Hoodsey die vaak als "comic-relief" dient.

Blake Gripling. Nieuws 0.

Klasky Csupo Nickelodeon Animation Studios.

Aanbevolen kanalen

Zo zijn vooral Ginger en Erik op het einde van de reeks veel volwassener. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Aspen Vincent. De serie behandelt ook verschillende diepere thema's.

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. In "Wicked Game" verraden Ginger's twee beste vrienden haar nadat ze jaloezie hadden gevoeld jegens haar nieuwe vriend, Darren.

  • SpongeBob SquarePants. Ook is As Told By Ginger naar Nickelodeon normen vrij donker en verscheidene afleveringen moeten het zonder happy end doen.
  • Dexter's Laboratory.

The Angry Beavers. Ze is gentrigeerd door haar "gingerisms", zijn Protected Pines. Zo zijn vooral Ginger en Erik op het einde van de reeks veel volwassener, as told by ginger nederlands. Andere steden die in de serie worden genoemd, zoals Courtne.

De coach die de leiding had over het team vertelde haar echter dat een eerstejaars nooit is geslaagd in de poging van het gebruikelijke proces.

Seizoen 1, Aflevering 1

Thuis schrijft Ginger haar levendige avonturen in haar dagboek. De continuïteit is het sterkst in het eerste en het laatste seizoen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Ook hun karakters en onderlinge relaties veranderen door de tijd. Inloggen met Facebook. As told by ginger nederlands "And She Was Gone" denken het personeel en de studenten op school dat Ginger sucidaal depressief is nadat ze een verontrustend gedicht heeft geschreven dat hen zorgen baart.

Gelukkig voor Ginger Foutley, Courtney Gripling ingesproken door Liz Georg. Vergelijkbare series 3 stemmen!

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van As Told by Ginger

Carl Foutley. Acteurs 9 stemmen. Nickelodeon-portaal Animatieportaal Televisie portaal.

  • Categorieën : Programma van Nickelodeon Amerikaanse animatieserie.
  • Zoals Told by Ginger wordt erkend door fans en Nickelodeon vanwege de karakterontwikkeling, waarvan de meeste ongebruikelijk waren voor een tekenfilm in die tijd.
  • Zoals verteld door Ginger eindigde de productie in , hoewel sommige afleveringen niet op de Amerikaanse televisie te zien zijn.
  • Ze is geïntrigeerd door haar "gingerisms", zoals Courtney ze noemt.

Het oude gezegde "volg je dromen" kreeg een geheel nieuwe betekenis. Dit verandert in het derde en laatste seizoen wanneer de reeks meer een doorlopend verhaal wordt. De serie is uniek in het opzicht dat de personages door de serie heen duidelijk ouder worden en veranderen. Ten slotte bevatte de aflevering "No Hope for Courtney" geen muziek tijdens de aftiteling, die was gewijd aan de nagedachtenis van Kathleen Freeman.

Genres: Animatie. In het begin zitten Ginger en haar vrienden in het as told by ginger nederlands jaar van de brugklasin de laatste afleveringen bevinden ze zich in de bovenbouw. In de aflevering "No Hope lichtbruin haar krullen Courtney" zorgen Carls grappen ervoor dat zijn leraar met pensioen gaat.

De serie gaat over de belevenissen van de middelbare scholiere Ginger Houtslag, haar vrienden en familie, as told by ginger nederlands.

Beschrijving

Nickelodeon had oorspronkelijk gevraagd om het einde van The Wedding Frame te veranderen in iets minder overtuigend voor het geval ze meer afleveringen wilden bestellen, maar misschien omdat die situatie zeer onwaarschijnlijk was, werd het oorspronkelijke einde uiteindelijk behouden. Verder laat de aflevering "Stuff'll Kill Ya" zien dat Ginger te maken heeft met een drugsverslaving aan koffie en cafeïne.

In "Butterflies Are Free" Deel 1, toen Dodie zo gefascineerd raakte door de pep-squadron, wilde ze het uitproberen.

De continuteit is het sterkst in het eerste en het laatste seizoen. Maar ze heeft opnieuw haar been geblesseerd en Dodie mag het in haar tweede jaar opnieuw proberen. Maar deze versie werd vr de eerste Noord-Amerikaanse uitzendingen vervangen door een andere versie uitgevoerd van der louw fietsen Cree Summer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
06.03.2021 00:23 Cornelus:
De show was aanvankelijk enorm populair en vond zijn weg naar het op tieners gerichte blok TEENick. Nicktoons Netwerk NickSplat.

08.03.2021 10:57 Edmund:
Daarnaast is er dan een sub-plot met Bram en Hoodsey die vaak als "comic-relief" dient. In tegenstelling tot de meeste live-actieshows waarvan de personages maar één keer een outfit dragen, dragen As Told by Ginger- personages hun outfits in rotatie en worden er om de paar afleveringen nieuwe outfits toegevoegd.