Fietsen van central park naar brooklyn bridge

Datum van publicatie: 01.12.2020

De fietsen in New York huur je dan compleet met een helm, fietspomp en fietsslot en zijn een uitgerust met handige tas voor bijvoorbeeld een fotocamera en een kaart van New York. Lees hier meer. Heerlijk om helemaal je eigen gang te gaan, en tussen het drukke verkeer te kunnen slalommen.

En je leert de stad ook een stuk sneller kennen en snappen. Dus het beste is om dit ´s ochtends te doen en anders even goed checken of je bel het doet. Tussen de pakhuizen aan vind je hier hippe cafés, heerlijke koffiebars en trendy vintage winkels.

Vervolgens je kunt een fiets pakken bij een van de vele verhuurpunten op Manhattan. Ideaal als u verschillende plekken in het park wil bezoeken of als u een sportieve middag in gedachten heeft. De torens van deze prachtige, oude kathedraal zijn meer dan meter hoog, maar lijken klein en nietig tussen de enorme wolkenkrabbers van New York.

Onze gids vertelt je in detail over alles wat er leeft in deze buurten.

Maar waar doe je dat dan. Op de Brooklyn Fietsen van central park naar brooklyn bridge rij je niet alleen over de Brooklyn Bridge maar kom je ook langs grote maten carnavalskleding dames bezienswaardigheden in Lower Manhattan.

Het is verstandig om een helm te dragen. Fietsen is redelijk normaal geworden, aangezien u elke dertig minuten van fiets moet wisselen. Wil jij ook op reis naar NYC om Hudson Yards Vessel en Observation Desk de bezoeken, en er zijn zelfs fietspaden?

Fietsen in New York

Heb jij al weleens van deze Williamsburg Bridge gehoord? Tuurlijk, wij Nederlanders zijn natuurlijk mensen die houden van fietsen, maar omdat nu in The Big Apple te gaan doen? De Staten Island Ferry. Fietsen in Central Park. Een helm is op de fiets niet verplicht maar wel een aanrader als je dwars door het verkeer wilt rijden. Ondanks dat het een must-see is en veel mensen er wel van gehoord hebben van , vind ik….

Om ervoor te zorgen dat girlonthemove. Het bezoeken van Central Park wordt nog leuker op de fiets onder leiding van een Nederlands sprekende gids. Almere primark openingstijden - Samen met uw gids vertrekt fietsen van central park naar brooklyn bridge tegenover het historische Hall Park - Fiets over de houten panelen van de Brooklyn Bridge - Geniet van de Manhattan Skyline aan de andere kant van de rivier vanuit Brooklyn Bridge Park - U maakt een stop bij Jane's Carousel en de Brooklyn Heights - Op de terugweg ontdekt u het South Street Seaport District - De duur van de tour met gids is 2 uur.

Het gebruik van deze zogenaamde CityRacks is gratis. Behalve Robin Thicke deed niemand het dan ook.

+ de leukste routes en tips voor onderweg

Dat betekent meer tijd over voor de bezienswaardigheden! Lees hier meer. De verkeersregels voor fietsers in New York zijn ongeveer gelijk als die van Nederland.

Gratis fietskaarten in New York. Het overzicht van de leukste dingen die je kunt doen New York. Excursie boeken. Haar favoriete Je rijdt ook in New York op de fietspaden en aan de kant van de weg? Kies de tour die het beste bij jou past en boek hem nu.

Fietstocht naar de Brooklyn Bridge

Prima te doen dus! Highlights of Brooklyn Bridge Bike Tour In Lower Manhatten bevinden zich unieke buurten, iconische bezienswaardigheden zoals de Brooklyn Bridge  en prachtige uitzichten en uw gids laat u deze allemaal zien. Klimmen tot op meter, langs de ruige rotskusten van Tasmanië, buikdansen in Marrakesh en Ijsbergen in IJsland. Vooraf online een fiets huren is een veel betere optie.

Afhankelijk van de gekozen tour fiets je langs de Hudson rivier, het Empire State Building, maar tegenwoordig is de buurt hip en trendsetter op het gebied van mode. These cookies do not store any personal information. Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Nederlands Nederlands English Deutsch Dansk. Hier is een lange promenade waar je kunt fietsen, fietsen van central park naar brooklyn bridge. Vroeger was dit echt een industrile wijk met fabrieken en opslagplaatsen.

In Manhattan zijn er meer dan 30 kilometer fietspaden die je kunt gebruiken!

Fietsen in New York is leuk en gezond

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit wist dat dat specifieke park waar ik regelmatig langs was gelopen…. Fietsen in Central Park is prima zelf te doen, zoals eerder geschreven.

Voor kinderen van 13 jaar en jonger is het verplicht om een helm te dragen op de fiets, voor volwassen niet. Deze kaart wordt uitgegeven door de Department of City Planning is ook te downloaden.

Bethesda Fontein in Central Park. Sheap Meadow in Central Park. Stel gerust al je vragen over NYC tijdens de tour, onze gids helpt je graag.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.12.2020 22:43 Jian:
Tussen de bomen door heb je in Central Park mooi uitzicht op de hoge gebouwen van de stad. Ook de politie controleert hier streng op.

03.12.2020 21:43 Janwillem:
Volwassenen kind 2 - 11 jaar. Als u uw fiets wilt parkeren om iets te bezichtigen, kunt u gebruikmaken van een van de vele fietsenrekken in Manhattan of de andere wijken.

09.12.2020 18:33 Digna:
Heerlijk om het hele park op die manier te bekijken. Bezienswaardigheden in New York.