Google play card 30 euro

Datum van publicatie: 12.01.2021

Geldig in België. De waarde van uw cadeaucode wordt toegevoegd aan uw Google Play-tegoed.

Gebruik de code van deze cadeaukaart alleen op Google Play. Direct per mail verstuurd. Base herladen Beltegoed. De Google Play giftcard is een cadeaubon waarmee je aankopen kunt doen in de Play Store. Xbox

Er kunnen andere beperkingen van toepassing zijn. Met een Google giftcard kun je eenvoudig je Play Store tegoed opwaarderen? Fortnite V-Bucks. Het tegoed blijft in je digitale portemonnee, totdat je weer een leuke film. Ga naar play! Lycamobile Data!

Makkelijk in te wisselen

Tenzij wettelijk vereist, is de cadeaukaart niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaukaarten. Variabele Google Play gift code Digitale code. Met een account profiteer je van vele voordelen. Nederlands Google Payments-account en internettoegang vereist om in te wisselen. De gebruiker is verantwoordelijk bij eventueel verlies van een cadeaukaart. Op cadeaukaarten en -codes zijn voorwaarden van toepassing.

  • Wanneer je een aankoop doet word het bedrag van je tegoed afgehaald.
  • Wat is een Google Play card?

Red Dead Online Gold Bars? Algemene voorwaarden: Raadpleeg play. Geen gebruikskosten of vervaldatums. Wachtwoord Wachtwoord vergeten. Als je klikt word je gelijk doorgestuurd naar de Play Store waar de code automatisch wordt ingewisseld.

Terms and Conditions

De cadeaukaart kan niet worden gecombineerd met saldo van buiten Google Play en kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde. Log in. Paysafecard Neosurf PCS. De cadeaukaart kan niet worden gecombineerd met saldo van buiten Google Play en kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde.

Raadpleeg voor meer informatie onze Cookieverklaring en Privacyverklaring. Als cadeau bestellen. Laat je inspireren door prijs krat bier inclusief statiegeld luisteren naar een Podcast, daag vrienden uit voor het spelen van een spel of laat je fantasie de loop in een goed nieuw boek.

Veel meer Play, allemaal op je Android Haal meer uit ruim een miljoen Android-apps en -games met een Google Play code. Afbeelding vergroten, google play card 30 euro.

Voordelen Herladen.com

Bovendien is de Google Play gift card geldig in heel Europa, dus ook op vakantie binnen de EU kun je blijven gamen! Waarvoor kan ik Google Play tegoed gebruiken? KPN Beltegoed. Hoe krijg ik mijn Google Play kaart?

  • Niet geldig voor eerdere aankopen.
  • Ortel Beltegoed.
  • Meer reviews.
  • Log in met je account en volg de stappen bovenaan deze pagina.

Wachtwoord Wachtwoord vergeten. Heb je hulp nodig. Google Play Card kopen! Netflix Cadeaubon Giftcards. Jouw Android account is de centrale locatie voor al jouw entertainment: van boeken tot films, alles is te vinden in de Play Store.

De gebruiker is verantwoordelijk bij eventueel verlies van een cadeaukaart. Als cadeau geef je vaak een Google Play code t. Inloggen Registeren.

Klantenservice Meest gestelde vragen Onze medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen van tot Je kunt het tegoed makkelijk inwisselen door erop te klikken in de e-mail. Heb jij een iPhone en wil je jouw iTunes tegoed opwaarderen? Zorg er bij het herladen van je Google Play Code voor dat je ingelogd bent op het juiste account.

Ga voor meer informatie naar  play. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Je kunt het tegoed makkelijk inwisselen door erop te klikken in de e-mail.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 14:25 Quintus:
De cadeaukaart is niet herlaadbaar en er is geen restitutie mogelijk. Google Play Gift code verzilveren.

14.01.2021 11:32 Lyam:
Als je klikt word je gelijk doorgestuurd naar de Play Store waar de code automatisch wordt ingewisseld.

15.01.2021 15:28 Vanja:
Lycamobile Data. Met een account profiteer je van vele voordelen.