In den doofpot leiden menu

Datum van publicatie: 27.11.2020

Hierna volgde als amuse een bonbon van eendenlever, hmmm heerlijk, een sorbet van biet, lekker fris en een aardig krokantje van chocolade. Nadat het restaurant op 1 juni weer open mocht hebben we hier op een 'doordeweekse avond' gegeten.

Ongelovelijk dat in Den Doofpot nog zo laag scoort. Het is wat mij betreft een absolute aanrader. Bekijk beoordelingen waarin Wijnkaart voorkomt:. We komen zeker terug". Is dit restaurant geschikt voor lunch? En die kwamen helemaal uit!

De laatste amuse was een wonton van koolrabi gevuld met een tartaar van gamba waarbij roze grapefruit en dotjes crme van miso, vooral de Ernaast een schuim van strandkrabben.

Een en in den doofpot leiden menu heerlijkheid op ons bord, een hoofdgerecht met rundvlees op 3 wijzen bereid dat supermals was en een kaasplank van topformaat. Een fijn begin. We hebben gekozen voor een 6 gangen diner met bijpassende wijn. Alle ab vakwerk opinie.

De huiswijn bleek heel goed. Dank voor het verrukkelijke avondje.

Corona informatie

Echt een avondje uit met de heerlijkste gerechten, wat ons betreft Michelin waardig. Croonen marc. Schrijf een beoordeling. Grappig, leuk, maar vooral super lekker. Portugees 2. Gemiddeld 9.

  • Daarbij wat knabbels en een lolly van Parmezaanse kaas en chorizoworst. U niet naar ons?
  • Bedankt voor je hulp! Spaans 4.

Een heerlijk fruitgeur met goede zuren en een lange nadronk. Helemaal de max. Geweldige hoe donker haar grijs verven. Klik rechtsonder op in den doofpot leiden menu bestel button voor details en uw bestelling. Heerlijke heilbot, kreeft, muziek en kaarsen aan en verras uw gasten in een handomdra.

Dennis is de gastvrijheid zelve waarmee wij na een aantal bezoekjes bijna een vriendschap hebben opgebouwd.

Waarderingen en beoordelingen

Het is een van de weinige restaurants waar zowel het eten als het wijnarrangement van uitmuntende kwaliteit is. Ernaast bereidingen van ossenstaart. Ik wil hier met mijn vrouw een ontbijt gebruiken op een een goede manier bij een speciale gelegenheid, kan dat vanaf uur?

In den Doofpot op 14 december Van de voorgerechten vonden we met name de rogvleugel in een soort erwtenmousse erg smakelijk. De wijnen waren top? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Gesponsord door: Restaurant In den Doofpot. Beoordeeld op 3 maart Grote klasse.

Als 6e een heerlijk zoet tableau van chocolade, aardbei en frambozen. Helemaal de max. Subtiele smaakjes. Het eten was erg lekker en de sfeer was super. Aart Brezet.

In den Doofpot op 14 december Is dit uw vermelding. Dit 4-gangen diner was 52 euro pp. Tijd van het jaar. Als laatste namen we nog een cappuccino waar nog enkele heerlijk friandises bij lagen zoals een chocolade bommetje, en een glaasje met een heerlijk brulee.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Zitruimte 55 zitplaatsen In den doofpot leiden menu 55 personen in n groep.

Hoe was jouw ervaring?

Croonen marc. Leiden een mooie stad met veel musea wat een extra aanrader is om deze stad te bezoeken. Uit Duitsland een droge Grauburgunder van Manz elegant met subtiele mineraliteit. Nou nee, eigenlijk niet.

Al snel bleek de behuizing te klein en werd twee jaar later het belendende pand op nummer 10 erbij betrokken. We hebben heel erg goed en lekker gegeten we namen het 6- gangen menu. Kleur fris helder geel, een sprankelende wijn.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: