Kan je een stoffen lampenkap verven

Datum van publicatie: 23.01.2021

Daarbij ruikt de verf niet, is op waterbasis en erg zuinig in gebruik. Ook als je rolgordijnen van bamboe zijn kan je deze verven met een verfrolletje.

Heb jij ook weleens textiel in huis geverfd? Was een linnenkleurige lampenkap met tekstprint, geschilderd met één laagje verdunde Annie Sloan Antibes Green, tekst bleef gewoon zichtbaar. Hier vind je een 8-stappenplan hoe je bijvoorbeeld een gordijn kunt verven. Eerst behandelen met Pre-Dye ook van Dylon. Met clear wax. Dus ook stof kun je schilderen, hieronder zie je hoe linnen lampenkappen weer helemaal hip worden:.

Daarnaast neem ik jullie knvb zuid 2 uitslagen nacompetitie naar speciale plaatsen en interieurs in Europa in mijn blog "onderweg". Er worden veel workshops gegeven in het land waar je je oude spullen mee kan nemen en samen in een groep gezellig aan de slag gaat om een oud meubelstuk, een mooie lamp of iets anders op te knappen, kan je een stoffen lampenkap verven.

In dit blog ga ik uitleggen hoe gemakkelijk het is om oude spullen weer een hippe nieuwe look te geven. Na een half uur kijk je of de kleur je aan staat, houd er rekening mee dat de natte stof donkerder lijkt dan waneer het droog is. Abonneren op: Reacties posten Atom.

Veel leesplezier! Schouw behandeld met betonlook verf Zandsteen.

Lampenkappen verven

Misschien kan je er nieuwe stof omheen maken. Elke kandelaar en nog niet gepimpte vaas moet er aan geloven! Plaats antwoord. Hoi Fokje, Van mijn vader heb ik diverse kopere spullen geerfd. Hieronder lees je hoe je de stoelen, bank, gordijnen, hoeslakens, rolgordijnen en lampenkappen kunt pimpen.

  • Ik heb pas ook een lampenkap geverfd, leuk om te doen! De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.
  • Freek dit gaat helaas niet lukken, lampenkappen zijn behandeld met een coating die vuil afstoot en zijn daardoor niet met deze verf te verven. Over de kleuren kan ik je uiteraard adviseren, want ik heb de actuele kleurenstalen van verschillende fabrikanten.

Je kunt er ook voor kiezen om een andere lampenkap te kopen bij bijvoorbeeld de Action of een outlet. Photo: Lesliestocker, Aanmelden Registreren. Welkom op mijn site over wonen en interieurs. Ik heb hier nog een oude koperen kroonluchter die ik zou willen pimpen.

Aantal bezoekers sinds 2-12-2010

Ik heb pas ook een lampenkap geverfd, leuk om te doen! Notify me of follow-up comments by email. Aanmelden Registreren.

Kwast van varkenshaar dus. Oude paneeldeuren behandelen met krijtverf. Op de eerste foto is op de lampenkap Shibori toegepast en de 2e foto is gewerkt met een stencil van Annie Sloan. Als ik de antwoorden zo lees, zou ik de stof vervangen. Op de site en Facebook pagina van Mia Colore lees je hier meer over.

13 comments

Was een linnenkleurige lampenkap met tekstprint, geschilderd met één laagje verdunde Annie Sloan Antibes Green, tekst bleef gewoon zichtbaar. Ik heb hier nog een oude koperen kroonluchter die ik zou willen pimpen!

Dit is cheap en toch een verandering in jouw interieur. Na het ontvetten moet ik dan nog een grondlaag aanbrengen?

Trappen en vloeren werk je af met Annie Sloan Lacquer lees voor je een trap of vloer gaat doen onze pagina met handleiding hoe je dat aan moet pakken. Voor Spanje je zou ik je kalkverven van Mia Colore adviseren, dit zijn warme zuidelijke kleuren Italiaanse stijl. Ik vroeg in een van je vorige posten al naar het verven van een gordijn en toen hebben we het er ook over gehad. Groetjes, Elizabeth.

Velours katoen kan je verven met Annie Sloan Chalk Paint, kan je een stoffen lampenkap verven. De laatste tip om je interieur op goedkope wijze te upgraden is: de lampenkap verven. Veel succes met je werk, hartelijke groet Anneke.

Weet jij het antwoord?

In mijn blogs schrijf ik over mijn ervaringen hiermee. Esatto is ook mijn leverancier voor mijn interieuradvies bij particulieren en projecten. Het moet niet gekker worden : Wat een leuk idee.

Hier hangen witte gordijnen die op zich nog best mooi zijn, maar de kleur staat mij niet meer zo aan. Ik heb deze gordijntjes in engere zin synoniem januari geverfd in een badje van warm water waarin ik wat Coffee van M H had opgelost. Een reactie posten. Kwast van varkenshaar dus.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.01.2021 02:43 Natalija:
Zolang het natuurlijke materialen zijn, is schilderen met krijtverf geen probleem.

26.01.2021 10:35 Farhiya:
Indien met pistool, extra verdunnen!