Klimaat griekenland april mei

Datum van publicatie: 20.11.2020

Mykonos in mei. Gemiddeld is het maximaal 27°C in augustus in Kreta en minimaal rond de 25°C. Geschreven door: Kevin.

In de herfst is het in Mykonos gemiddeld 18°C. Hoewel de stad Thessaloniki op het vasteland ligt, heeft het geen gunstig klimaat: de ochtenden blijven nog steeds fris terwijl het rond de middag redelijk heet is.

Er valt in september op 4 Dagen neerslag met een totaal van 6 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Griekenland. Dit waarschuwing geldt vooral voor sporters die willen fietsen, hardlopen of tennissen overdag.

Het is niet voor niets dat veel toeristen ieder jaar weer naar Griekenland gaan.

Er valt in september op 4 Dagen neerslag met een totaal van 6 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Griekenland. Hoelang felicitatie aanstaande opa en oma het vliegen naar Griekenland. Het is hierdoor aan te raden om goed in te smeren in de zomer, en dit een aantal keer per dag te herhalen als je de zon in gaat. Naar het zuidoosten toe vind je de eilandengroep Dodekanesos met KarpathosKos en Rhodos als bekendste eilanden.

Er valt in juni op 6 Dagen neerslag met een totaal van 14 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Griekenland. Het weer voor Athene in Griekenland wordt de komende 14 dagen 23 tot 11C met enkele dagen kans op lichte regenbuien klimaat griekenland april mei zware regen, klimaat griekenland april mei.

Alle blogs bekijken. Er valt in augustus op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog op Mykonos.
  • Wanneer was je hier?
  • Op Karpathos valt net een drupje minder regen, maar is het tegelijkertijd 2 o C gemiddeld kouder. Griekenland Beste reistijd, Klimaat Reisbudget, Levenskosten.

Weer en klimaat in Griekenland

Wat is je naam? Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Ja, stuur me de meest recente blogs, de leukste bestemmingen en de beste vakantiedeals toegespitst op mijn persoonlijke voorkeuren! Dat neemt niet weg dat het ook op de andere zuidelijke eilanden nog steeds goed vertoeven is. De officiële benaming is een warm zeeklimaat, dat binnen het klimaatsysteem van Köppen-Geiger met de letters Cfa aangeduid wordt.

Ze komen ook voor de bijzondere historische vondsten, de pittoreske vissersdorpjes en het cultuurrijke Rhodos-stad. De zeetemperatuur ligt rond de 23°C.

  • Bekijk de grootste vliegvelden.
  • Meer informatie of een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor Mykonos op de site van de GGD. In de herfst is het in Centraal Griekenland gemiddeld 18°C.

Klimaat Mykonos augustus Gemiddeld is het maximaal 26C in augustus op Mykonos en minimaal rond de 25C. Er valt in klimaat griekenland april mei op 7 Dagen neerslag met een totaal van 19 mm en het is deze jos verstappen braziliaanse vriendin 24 Dagen droog op Mykonos!

Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Dat is 1 uur later dan in Belgi. Dit zijn onder andere Rhodos en Kos.

De hoogste temperatuur in Griekenland

Echter voor zoveel groen heb je natuurlijk regen nodig. Hoelang is het vliegen naar Griekenland? Menig strandliefhebber spreidt hier maar wat graag de handdoek uit.

Klimaat griekenland april mei temperaturen worden weergegeven in graden Celsius C. Gemiddeld is het maximaal 23C in juni op Mykonos en minimaal rond de 23C. Het weer is stabiel en aangenaam en de natuur laat zich van zijn mooiste kant zien; groen en ontelbare bloemen.

Jaarlijks vliegen meer dan een half miljoen Nederlanders naar Griekenland om er te genieten van een heerlijke zonvakantie. De zomermaanden zijn in Griekenland warm en droog.

Winters weer

Deze cookies bevatten geen persoonlijke gegevens en zijn niet schadelijk. Samen met Athene en het eiland Hydra genieten het eiland Rhodos en die van de Dodekanesos van een ideaal klimaat voor allerlei soorten toeristische activiteiten. Het is 49 dagen droog in de winter. Je kunt dan ook niet spreken van hét klimaat van Griekenland, maar van de klimaten van Griekenland.

Er valt in totaal 75 mm neerslag op 29 dagen. De cordinaten van Mykonos zijn: Latitude:klimaat griekenland april mei.

Dus je kunt je koffers pakken en te bladeren wanneer de beste reistijd van het jaar is om naar Griekenland te bezoeken? Het naseizoen is over het algemeen aangenamer dan het voorseizoen.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Griekenland is klimaat griekenland april mei 8,6. Er zijn veel eilanden die erg in trek zijn bij toeristen, Rhod. Er valt in december op 10 Dagen neerslag met een totaal van 44 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Griekenland. Er valt in december op 11 Dagen neerslag met een totaal van 51 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Griekenland. Temperatuur van de zee Door de hitte van wie is deze mobiele nummer de zomermaanden zoeken toeristen vooral veel verkoeling.

Welk van de zuidelijke Griekse eilanden is het warmst?

Gemiddeld is het maximaal 22°C in oktober in Centraal Griekenland en minimaal rond de 17°C. Deze algemene Griekenlandpagina geeft de zonkalender weer van het eiland Kreta gelegen in het zuiden van Griekenland. Gegevens van: Lesbos. Dat is 1 uur later dan in België.

In de lente is het in Centraal Griekenland gemiddeld 24C. Daarmee zijn ze beide de warmste Griekse eilanden in juni! Weer vandaag:.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.11.2020 02:00 Trinity:
De meeste neerslag valt in de maanden november tot en met maart. Constant rond de 30 graden.

27.11.2020 14:04 Abdirahman:
Maar afgezien de dagen waar het regent, zijn de temperaturen van 's ochtends tot 's avonds redelijk aangenaam. Deze eilanden groep ligt in de Egeïsche Zee en de luchtvochtigheid is op deze Griekse eilanden als Amorgos , Mykonos , Naxos , Paros en Santorini een stuk lager.