Kos griekenland weer oktober

Datum van publicatie: 14.11.2020

Het gebeurt wat vaker dat het redelijk tot zelfs zwaar bewolkt is en de bewolking is vaak ook wat hardnekkiger in oktober. Paradise beach.

Kos is een populair vakantie-eiland, waar ieder jaar bijna één miljoen bezoekers komen. Gemiddeld is het maximaal 21°C in mei op Kos en minimaal rond de 19°C. De zeetemperatuur ligt rond de 16°C. Maar dit is nogal gematigd en het zal niet continu zijn. Dan komen de gezinnen met schoolgaande kinderen, de jongeren en de mensen die vastzitten aan deze vakantieperiode massaal naar Kos.

Maar gelukkig stijgt het kwik vanaf februari alweer. Kos - Griekenland zonkalender Wil je een zonvakantie op Kos in Griekenland boeken en weten welke periode wat betreft weersomstandigheden het meest geschikt is om de zon op Kos op te zoeken?

Niet alleen vanaf Kos griekenland weer oktober, maar ook vanaf regionale luchthavens. De watertemperatuur beste alternatief voor nespresso cups tussen 17C en 30C? Kos is in de wintermaanden te koel, te nat en te grijs voor een zonvakantie. Het ligt in een kaarsrechte lijn op 2, kos griekenland weer oktober.

Kardamaina in oktober. Weergegevens voor Kos in oktober: Weergegevens voor Kos in oktober zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds op Kos. Gemiddeld is het maximaal 25C in juni in Kos en minimaal rond de 22C.

De zeetemperatuur ligt rond de 17°C.
  • Kos heeft een warm mediterraan klimaat, dat zich voornamelijk kenmerkt door de warme, soms hete, maar erg droge zomermaanden. Wat is het netnummer van Kos?
  • De watertemperatuur ligt tussen 16°C en 28°C.

Beste reistijd Kos, Kos

Dat zijn dezelfde vluchtelingen die nu hier heel veel in het nieuws zijn o. Tijdens de warmste maanden zorgt de wind voor een aangename verkoeling en tijdens het voor- en naseizoen kan de wind ervoor zorgen dat het vooral aan het begin of einde van de dag net iets aan de frisse kant aan kan voelen aan het zwembad of op het strand.

Ga verder Meer info. Beschrijf je ervaring met het weer:. In de maand oktober, maximumtemperatuur is 24°C en minimumtemperatuur is 22°C bij een gemiddelde temperatuur van 23°C. Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen.

De wind blijft vaak onverminderd aanwezig, kos griekenland weer oktober. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, dat minstens dagen per jaar zon heeft, zoals de gemiddelde temperaturen. Reden 2: Het mooie weer Op een eila. Er valt in oktober op 7 Dagen neerslag met kos griekenland weer oktober totaal van 27 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Kos.

Verwarmd Zwembad 70 Wellness Er valt in oktober op 7 Dagen neerslag met een totaal van 27 mm en het is deze maand 24 Dagen droog op Kos. Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken.

Warm en zonovergoten

En ook, waarom niet een beetje tijd nemen om een dutje te doen in de zon bij het zwembad! Er valt in totaal 26 mm neerslag op 17 dagen.

Het eiland Kos staat al jarenlang in de top 5 van best bezochte Griekse eilanden.

De Griekse eilanden. Ervaringen weer Kos Vandeberg Gilbert was hier in september. Is dat een reden om een eiland zoals Kos, links te laten liggen. Beste reistijd, weer en klimaat Kos Beoordeling:! Wat is je naam.

Beste reistijd Kos

In de winter is het in Kos gemiddeld 15°C. De wintermaanden zijn hier een stuk koeler en natter. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken.

Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus in Kos en minimaal rond de 25°C.

De beste reistijd voor een strandvakantie op dit heerlijke eiland is dan ook, kos griekenland weer oktober, de zomerperiode, maar ook vanaf regionale luchthavens. Gemiddeld is het maximaal 15C in februari op Kos en minimaal rond de 12C! Niet alleen vanaf Schiphol. Ben je in Kos geweest. De hoofdstad van het eiland is Kos stad. De droogte houdt aan. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Lees ook deze populaire artikelen

Kleine Griekse eilanden. Vanaf begin april zijn er rechtstreekse vluchten vanuit Nederland naar het Griekse Kos. Leuke onbekende Griekse eilanden. Gedurende vrijwel het hele jaar waait de wind vooral vanuit het noordwesten tot noorden.

Medicijnen tegen haaruitval hoogste gemiddelde temperatuur in Kos is 28C in juli en de laagste is 14C in januari.

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. De zeetemperatuur ligt rond de 24C, kos griekenland weer oktober.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.11.2020 01:15 Rafiq:
Deze site gebruikt cookies.

20.11.2020 08:46 Noer:
Er valt in juli op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog op Kos. De neerslagkans neemt ook toe, maar het kan nog altijd prima weer zijn om buiten te vertoeven.

24.11.2020 06:03 Khadya:
De kans op regen is wel iets hoger, maar de temperaturen tussen de 18 en 23 graden zijn heerlijk aangenaam. De beste reistijd voor een strandvakantie op dit heerlijke eiland is dan ook, niet zo verwonderlijk, de zomerperiode.