Landbouwbedrijf te koop

Datum van publicatie: 31.12.2020

Deze stadswoning heeft een oppervlakte van m² en de indeling is als volgt: Inkomhal met vestiaire, 3 slaapkamers waarvan 2 met toegang tot de. Mooi perceel landbouwgrond gelegen aan de diestsestraat te kortenaken. Gezien de unieke ligging, het bouwkundig erfgoed met woonst in combinatie met kantoorruimte en het magazijn kan men deze eigendom.

Varkensbedrijf te koop te Kortemark Handzame. Deinze 14 okt. Het op het zuiden Te renoveren boerderij in Fexhe-Slins. Abbimmo Vastgoed Beveren. Van landhuis tot woonboerderij: wij hebben de mooiste vrijstaande huizen in het buitengebied te koop!

Onderworpen aan de deontologische code BIV.

Mooi stuk akkerland te koop te Sint-Laureins. Prachtig wonen in de bruisende binnenstad Bevindt zich in3 ruime slaapkamers waarvan 2 met toega. Varkensbedrijf op circa 2 3 ha te koop te Beringen. Trovit by:. Kortenaken landbouwbedrijf te koop okt. Mooie perceelvorm. Aankoopbegeleiding Succesvol verkopen.

Deze uitzonderlijke eigendom is in pakket te koop.
  • Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen.
  • Serrebedrijf met woning en gronden te koop centrum Overmere.

Boerderij te koop voor de zorg

De hoeve kijkt uit op de heuvel 3 kamers. Boerderij met gronden te koop te Turnhout. Hoeve met ligging nabij de kern van haasdonk beveren. Hoeve te koop voor euro met 4 slaapkamers , Remicourt, Provincie Luik. Op een zorgboerderij heeft u de mogelijkheid iets terug te doen voor de samenleving, de mooie locaties zorgen ervoor dat u de zorg kunt bieden die anderen nodig hebben.

Pluimveebedrijf te koop Vrasene. Residentieel gelegen weide te koop Tessenderlo.

Deze halfopen stadswoning heeft een oppervlakte van m en de indeling is als volgt: Inkomhal met vestiaire, met ruimte en privacy. Bent u op zoek naar een oase van rust, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 m. Loods op 1 ha 67 te koop te Adegem, landbouwbedrijf te koop. Mooi perceel akkerland gelegen aan carelsdam in beveren.

Prijs aanvragen!

Andere panden in de kijker

Exclusieve eigendom te koop te Brugge. Hoeve te koop te Oosterzele. Bouwgrond te koop te Lummen Meldert.

Bio leghennen bedrijf te koop Noord West-Vlaanderen. Benieuwd of er een boerderij te koop staat die voldoet aan uw specifieke wensen.

Omschrijving: Gewoon lekker groot wonen of "het roer om". Te renoveren hoeve gelegen op m omvat een inkom, badkamer 3 kamers m, toil. Gelijkvloers: landbouwbedrijf te koop.

Breed aanbod woonboerderijen te koop

Boerderij te koop in Kortenaken Akkerland van prima kwaliteit. Volledig gerenoveerde stoeterij met manege op een perceel van 5ha 63a 13ca. Rapporteren Bekijk huis.

  • Gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer met ingerichte keuken, wasplaats
  • Ruime keuzemogelijkheden aan teelten.
  • Hoeve op en met 2 ha met ligging midden de open ruimte.
  • Perceel akkerland van goede kwaliteit.

Prijs Landbouwbedrijf te koop min. Soortgelijke zoekopdrachten "boerderij provincie luik": huis deurne zuid tuinprovincie west vlaanderen huis 2 slaapkamers achtertuin. Mooie boerderij van m2 te koop in de gemeente Arona, Oupeye, landbouwbedrijf te koop. Huis te koop voor euro met 2 slaapkamersTeneri. Straatbreedte van 76 meter. Immostad Vloesberg. Onze zoekmachines.

Liever contact met een van onze specialisten.

Te koop: Reetschotweg, 7642NK Wierden

Je kunt op elk moment opzeggen. Bent u op zoek naar een oase van rust, groen, met ruimte en privacy, centraal gelegen in de gouden d 4 kamers. Hoeve op circa 2 ha te koop te Zandhoven.

Volg ons. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij provincie luik x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Landbouwgrond te koop te Evergem.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
05.01.2021 01:54 Xander:
Volledig gerenoveerde woning op m² te koop te Oosteeklo. Te renoveren hoeve gelegen op m² omvat een inkom, voorplaats, living, keuken, badkamer.