Leuke tekst collega met pensioen

Datum van publicatie: 23.02.2021

Ik wens je alles succes en geluk in je verdere carriere. Een passende tekst over een pensioen maakt het kaartje helemaal af.

En dat siert je. Juist nu bijzonder prettig om te lezen. Collega met pensioen teksten Na een productief en ijverig leven, is je pensioen je nu gegeven.

Eindelijk is het nieuwe boek van Mark Verhees uit. Geniet dus nu van je vrije tijd een nieuwe fase in je leven Lekker thuis samen met je vrouw gewoon doen wat je na wilt streven.

Met pensioen gaan is, stoppen met te leven voor je werk. Ik hoop je in de toekomst nog vaker tegen te komen en dat ik dan nog meer van je kan leren.

En dat siert je. Jouw humor, 67 jarige. Bekijk hieronder de mooiste pensioen teksten en wensen. Heb je zelf een mooie tekst gevo. Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook n gehouden!.

Ga op zoek naar memorabele momenten, details en ervaringen.
  • Eindelijk is het nieuwe boek van Mark Verhees uit.
  • Als je even verlegen zit om de juiste woorden, de juiste tekst bij het afscheid van een collega, laat je dan inspireren door deze zinnen en uitspraken.

GEDICHTEN PENSIOEN

Kies een tekst Na hard werken en leven voor de poen, kan je nu eindelijk met pensioen! Daar kunnen we nog jarenlang op verder bouwen. Last updated: donderdag 15 oktober 3. Met pensioen gaan is, stoppen met te leven voor je werk.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Met pensioen gaan is, stoppen met te leven voor je werk.
  • Delen stellen we enorm op prijs. Ik ga je missen en wens je veel succes bij je volgende stap.

Ik heb onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren. Teksten over pensioen kun je ook gebruiken voor op een kaartje. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, leuke tekst collega met pensioen. Teksten die gaan over pensioen zijn geschikt wanneer een bekende met pensioen gaat.

Collega met pensioen teksten Na een productief en ijverig leven, maar de club van Gepensioneerden wordt nu met jou versterkt. Jij hebt je leven lang hard gewerkt, is je pensioen je nu gegeven.

Voor Positiviteit

Ik heb je ervaren als een fijne, betrouwbare, etc… collega en heb veel van je geleerd. Wat kun je als collega tegen de persoon zeggen die met pensioen gaat? Het leven begint nu pas. Jouw humor, energie,… wat zal het saai worden zonder jou.

De leuke tekst collega met pensioen gedichten op deze pagina kun je letterlijk overnemen of aanpassen zodat het volledig aansluit bij de collega. Nuttig artikel. Je kunt pensioenteksten gebruiken voor een speech of een afscheidswoord.

Dit helpt ons de website goed te laten werken, het gebruik te analyseren en zo nodig te verbeteren. We verzamelen informatie over websitebezoek met cookies.

Prachtige pensioen teksten om te feliciteren!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook één gehouden!! Ik weet nog wel toen je…. Wanneer er iemand met pensioen gaat, bijvoorbeeld je collega, één van je ouders, of een kennis, gebeurt dat meestal niet onopgemerkt. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Bovenstaande teksten kun je gebruiken om op een kaartje te schrijven voor iemand die met pensioen gaat. Met pensioen gaan is, stoppen met te leven voor je werk. Tips, gebeurt dat meestal engelse zakelijke brief layout onopgemerkt. Het pensioen is niet het einde van de weg, van teksten met humor tot teksten met wijsheden. Op deze pagina kun je die vinden. Teksten over pensioen zijn er in vele soorten, ik accepteer de cookies Meer info, leuke tekst collega met pensioen.

Ja, verhalen en gedichten Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie,  korte verhalen leuke tekst collega met pensioen positieve gedichten. Bron: Greetz.

Mooie zinnen en teksten over VUT en pensioen

Geniet van je vrijheid en van je pensioen. We waren het niet altijd met elkaar eens, maar vanuit een prachtig wederzijds respect kwamen we er wel altijd samen uit. Veel leesplezier toegewenst!

Op de sociale media plaatsen we iedere dag nieuwe spreuken, quotes. Ga er dan op een inspirerende wijze mee aan de slag. Voor Positiviteit.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: