Ongesteld door de pil heen wat te doen

Datum van publicatie: 25.01.2021

En sinds vorige week heb ik ook last van een beetje bloedverlies, maar dit zie ik meer als ik ga plassen en dan bij het afvegen. Marit , Hou, Ik slik de microgynon 30 en ik zit nu bij de 3de strip, maar dat is omdat ik de pil op het moment doorslik. Wel wordt er aangeraden om even een stopweek in te lassen wanneer je last krijgt van doorbraakbloedingen.

Op wisselende dagen Tussentijds bloedverlies op wisselende dagen kan komen door: de bijwerking van medicijnen, zoals: de pil: als u rookt, kan de pil tussentijds bloedverlies geven corticosteroiden ontstekingsremmers, zoals prednison een hormoonspiraaltje: dit kan vooral in de eerste maanden tussentijds bloedverlies geven een ontsteking van de baarmoedermond bijvoorbeeld door chlamydia Afwijking van de baarmoedermond of -holte Soms heeft tussentijds bloedverlies een andere oorzaak, zoals: een afwijking aan de baarmoedermond, bijvoorbeeld: een slijmvliesbobbeltje poliep afwijkende cellen die op een voorstadium van baarmoederhalskanker kunnen wijzen.

Hiervoor verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw bezoek en aan onze website. Ik stop met mijn pil op zaterdag 21 september om de stopweek te starten. Ik kreeg om andere redenen trombose en moest stoppen met de pil. Vraag bij twijfel altijd even advies aan je arts of apotheek. Een bekend voorbeeld onder jonge dames is Chlamydia. De feiten en fabels over de pil doorslikken De pil doorslikken zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn over het touwtje van je tampon dat uit je bikinibroekje hangt En ja, ik spreek uit ervaring.

Het is wel wat minder geworden toen ik weer met de strip begon, maar nu weer erger. Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken overgeven. Als je je zorgen maakt, zou ik gewoon nogmaals contact zoeken.

Wat doe ik nu het beste. Normaal gesproken moet die info in de bijsluiter staan, je arts of apotheker kan hierin ook adviseren. Een url mag maar 1x worden gebruikt?

Reactie infoteur , Hi, persoonlijk las ik op zo'n moment wel altijd een stopweek in ja.

Fabels over de pil doorslikken:

De dag erna kreeg ik een bloeding. U of uw partner heeft wisselende seksuele contacten kans op soa. Gts Reactie infoteur , Wellicht is dit een doorbraakbloeding, voor advies adviseer ik even contact te zoeken met je apotheker of huisarts.

Snel naar. Ik had vandaag nergens last van tot aan net en alweer een beetje bloedverlies had. Reactie infoteur , Wat vervelend! Met de pil houdt het tussentijds bloedverlies meestal op.

  • Het bloedverlies is minder dan bij een normale menstruatie.
  • Karin , Hoi, ik heb laatst een doorbraakbloeding gehad. Ilona , Hallo.

Neem anders even contact op met je arts of de apotheek voor meer informatie en advies. Kimwat vervelend zeg, is er niets aan de hand, Beste, die meestal een lagere oestrogeenspiegel hebben. Het komt vaak voor bij rooksters. Ga naar de shop. Moet ik daarna met een nieuwe strip beginnen of moet ik eerst de oude nog 14 dagen doornemen na die week. Reactie infoteu. Reactie infoteu.

Ik zou even contact zoeken met je arts of apotheker voor advies. Jdw , Hey! Vraag anders even advies bij je huisarts of apotheek! Voordat je de schuld bij de pil legt, kan je het best even laten nakijken of er geen gynaecologische oorzaak is.

Nu heb ok deze week twee keer gehad dat ik helder rood bloed verloor. RaniDat is inderdaad heel vervelend, Ik heb al 3 dagen last van doorbloedingen. Kan ik nu een stopweek van 3 dagen inlassen voor het bloedverlies en daarna weer gewoon met de strip verdergaan. Ik heb tussentijds bloedverlies. Over Leef.

De feiten en fabels over de pil doorslikken

Wat zijn doorbraakbloedingen? Gaat het niet meer om een paar druppels bloed? Anoniem Xx , Ik slik momenteel al iets meer dan een jaar de pil. Groetjes Reactie infoteur , Hi, dat is vervelend zeg.

  • Roos , Hi, ik slik al jaren de pil en neem altijd een stopweek.
  • Als dit aanhoudt zou ik zeker even contact zoeken met je huisarts of apotheker voor advies.
  • Maar bij de meeste pillen kan dat inderdaad.
  • Met deze informatie passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel.

Dit is mijn 2e maand dat ik de pil slik Reactie infoteurHoi, het lijkt wel alsof ik de laatste tijd alleen nog maar aan het bloeden ben. Ik ben over 10 dagen weer in Nederland dus dan kan het. Ik heb hier heel vaak last van helaas en ik begin er erg moe van te worden, ongesteld door de pil heen wat te doen. Vaginaal bloedverlies buiten de stopweek is super vervelend maar kan ook een signaal zijn dat je moet opletten. Caroline bold and beautiful dying ben ik 2 dagen bezig aan me nieuw strip maar ik verlies wel wat bloed.

Is dit normaal of moet ik de dokter bellen. Dan verlies je een beetje bloed 2 weken voor de menstruatie.

Bij welke doorbraakbloedingen is de pil mogelijk minder betrouwbaar?

Gebruikt u de prikpil Depo-Provera , het implantatiestaafje Implanon of het hormoonhoudend spiraaltje Mirena als anticonceptiemiddel, dan is er geen sprake van een stopweek.

Ik heb de afgelopen 3 dagen de pil gewoon doorgeslikt, is het verstandig om nu alsnog te stoppen, of kan ik beter de komende 4 dagen doorslikken om vervolgens mijn natuurlijke menstruatie te hebben? Nu heb ik recent een tweede laparoscopie ondergaan waarbij mijn baarmoeder recht werd gelegd.

Uitproberen is het devies!

Reactie infoteurHi, Hi. Kun je zwanger worden terwijl je ongesteld bent.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.02.2021 19:56 Françoise:
Ik slik de pil nooit door altijd de strip op en dan een stopweek.

31.01.2021 12:16 Yanick:
Volg ons:. Ik hoorde ook iets over 2 pillen innemen inplaats van 1 als je geen doorbraakbloeding wil.

01.02.2021 16:22 Elsien:
Het begin voelde voor mij als een normale menstruatie.