Prepaid internet buiten europa

Datum van publicatie: 29.10.2020

Tot volgende vakantie! WiFi kun je tegenwoordig vrijwel overal ter wereld ontvangen.

Vodafone geeft je de grootste 4G-dekking wereldwijd van alle Nederlandse providers. Hiermee voorkom je, zeker in het buitenland, nare kostbare verrassingen. Tip: zit je veel in het buitenland en koop je vaak een lokale simkaart? Sluit dan een voordeelbundel aan en maak in maar liefst landen gebruik van 4G.

In Nederland heeft elke provider een Fair Use Policy opgenomen in hun algemene voorwaarden.

Camping lago mergozzo wil je over Simyo weten.

Met Simyo Prepaid beschik je in het buitenland dus over mobiel internet, prepaid internet buiten europa, maar daarnaast kun je ook gebruikmaken van WiFi-netwerken. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is.

Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Onze werkwijze. Like what we do.

Ik ben uiterst tevreden over de simkaart.

Bij aankomst in een land buiten de EU krijg je hierover een sms van ons. Bij welke abonnementen en telefoons kan ik eSIM gebruiken? We spreken van redelijk gebruik als je je abonnement meer in Nederland dan in de EU gebruikt. Tot volgende vakantie! Vodafone in het buitenland. Als het gaat om internetsnelheid zit je bij elke provider op een te lage internetsnelheid om ze objectief te kunnen vergelijken.

Dan bieden wij je twee passende oplossingen!

  • Ben je door je bundel heen? MyPrivateHotspot gaat buiten uw eigen provider om en u weet precies hoeveel internetten u kost.
  • Ik heb al een Sim Only bij Simyo.

Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier. Hoe vraag ik mijn saldo op in het buitenland. Met uitzondering van betaalde informatie- en servicenummers. Als je een sms'je wilt sturen naar een Nederlands mobiele prepaid internet buiten europa vast nummer hoef je geen landcode voor het nummer te zetten. Bobbel in keel rechts VrijdagExpert Elektronica Bijgewerkt op: 13 juli Simkaart en mobiel bellen: dit heb je nodig, prepaid internet buiten europa.

Je kunt op elk moment je kaart opwaarderen, zo kun je in theorie onbeperkt blijven internetten.

Wat is roaming?

Prepaid internet buitenland Met Prepaid van Simyo kun je ook in het buitenland mobiel bereikbaar zijn. Een provider zoals Simyo biedt bijvoorbeeld een onbeperkt internetbundel voor 30 dagen, waarmee je 4G internet gebruikt met een begrensde snelheid.

Hoe kun je onbeperkt internetten met deze prepaid simkaart? Zodra er sprake is van roaming, gelden er andere regels dan in Nederland.

Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert. Direct hulp nodig. Hoeveel beltegoed heb ik. Krijg ik een melding wanneer ik door mijn internetbundel heen ben? Is het dringend.

Onze werkwijze

De maximale hoeveelheid data die je op je computer of smartphone van internet mag binnenhalen of versturen.

Lees dan over onze voordeelbundels en buitenlandtarieven voor je abonnement. Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn.

In een ander EU-land mag je 18  Byte Geheugengroottes worden uitgedrukt prepaid internet buiten europa bytes. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent, prepaid internet buiten europa. Dankzij eigen zendmasten en ijzersterke overeenkomsten met onze roaming partners.

Telefooninstellingen en netwerk in het buitenland Om te internetten is het belangrijk dat roaming aan staat op je telefoon. Dat is handig als je ook veel moet bellen onderweg. Previous Next. Dat heet  Roaming Het gebruiken van het mobielnetwerk van een andere dan je eigen provider. Hoe maak ik gebruik van internet in het buitenland. Bestel nu je Sim Only. Lees meer over onze Fair Use Policy.

Tarieven binnen de EU

Alles in 1 oplossing. Binnen Zone 1 Europese Unie en enkele andere landen kost dit hetzelfde als in Nederland en kun je ook je Prepaid internetbundels en Onderling Bellen bundel gewoon gebruiken. Dit soort bundels zijn eerder bedoeld om bijvoorbeeld je mail te checken of een berichtje te sturen via Messenger of whatsapp.

Op dit moment zijn er enkele providers die onbeperkt internet aanbieden in het buitenland met gebruik van een prepaid simkaart. Bekijk alle tarieven. Alle artikelen. Voor bellen van buitenland naar buitenland geldt het hoogste beltarief van deze twee landen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
05.11.2020 18:59 Seher:
Heb je nog geen pincode?

31.10.2020 08:01 Thirsa:
Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp. Vind hier je antwoord Hoe je ons bereikt Bezoek ons forum.