Sukkel voor de liefde lyrics

Datum van publicatie: 30.01.2021

Copyright © - LyricsLrc. All lyrics are the property of their respective authors, artists and labels. Sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Omringd door chicks die willen hangen voor de fame, hangen voor de fame.

Sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Omringd door chicks die willen hangen voor de fame, hangen voor de fame. Ze willen hangen voor de fame, hangen voor de fame, tis eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Je zei je hart was gebroken toch, daarom gaf ik jou de mijne Ik had hem voor mijzelf gehouden toch, als ik wist dat jij d’r mee zou verdwijnen Nu loop ik rond in een leeg huis, alleen een spiegel die mij aankijkt, zwart gat in mijn ziel die mij leegzuigt Wat de stad na de stilte weer eens aanreikt Volle trots, mijn borst vooruit ik mis je niet 3x Maar toch, elke stap vooruit, is gerelateerd aan jou, dat wist je niet Vergis je niet, ik heb wat bad bitches hiero en elke nacht misschien wel 1 Want ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Omringd door chicks die willen hangen voor de fame, hangen voor de fame.

Krioelen net als fucking slangen om mij heen, Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee, mijn pijn hou ik verborgen, daarom lach ik met ze mee. Probz Nog even voordat de zon opkomt, De nachten worden langer Voel alles glippen uit mijn handen Weer hetzelfde liedje en ik hoor niks anders n keer voordat de zon opkomt De nachten worden langer Op mezelf in een ruimte vol mensen.

Privacy Contact Us.

Daarom gaf ik jou de mijne Ik had hem voor mijzelf gehouden toch, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me bso het anker vlaardingen Tranen rollen sukkel voor de liefde lyrics mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Ze willen hangen voor de fame, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan, zie mijn ingevallen wangen i.

Toggle navigation! De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden. Listen to The Opposites Feat. The Opposites - Sukkel Voor De Liefde 6 uur in d!

  • Dus ik hou een taxi aan, zie mijn ingevallen wangen in de spiegel Ben de laatste tijd te hard gegaan Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek. Copyright © - LyricsLrc.
  • Advisory - the following lyrics contain explicit language: WILLEM Zes uur in de morgen, stad uitgestorven Bel voor een bootycall, maar niemand wil het horen Loop langs het huis van mijn ex Het liefst ben ik met haar, maar die gedachte maakt me gek. Big 2 Je zei je hart was gebroken toch?

Ze willen hangen voor de fame, hangen voor de fame, tis eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Ohh ohhhhhhh, hmmmmmmmm Nog even voordat de zon opkomt, de nachten worden langer Voel alles glippen uit mijn handen Weer hetzelfde liedje en ik hoor niks anders Nog 1 keer voordat de zon opkomt, de nachten worden langer Op mezelf in een ruimte vol met mensen Omringd door chicks die willen hangen voor de fame, hangen voor de fame.

Probz Nog even voordat de zon opkomt, De nachten worden langer Voel alles glippen uit mijn handen Weer hetzelfde liedje en ik hoor niks anders n keer voordat de zon opkomt De nachten worden langer Op mezelf in een ruimte vol mensen. Advisory - the following lyrics contain explicit language: WILLEM Zes uur in de morgen, stad uitgestorven Bel voor een bootycall, maar niemand wil het horen Loop langs het huis van mijn ex Het liefst ben ik met haar, maar die gedachte maakt me gek.

De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan. Dus ik hou een taxi aan, zie mijn ingevallen wangen in de spiegel Ben de laatste tijd te hard gegaan Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek.

  • You gotta check out. Daarom gaf ik jou de mijne Ik had hem voor mijzelf gehouden toch, Als ik wist dat jij ermee zou verdwijnen Nu loop ik rond in een leeg huis Alleen een spiegel die me aankijkt Zwart gat in mijn ziel die me leegzuigt Wat de stad mij de stilte weer eens aanreikt Volle trots, mijn borst vooruit Ik mis je Ik mis je, ik mis je Maar toch, elke stap vooruit is gerelateerd aan jou Dat wist je niet Vergis je niet, ik heb wat bad bitches hiero En elke nacht misschien wel n, Want ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Omringd door chicks die willen Hangen voor de fame, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me heen Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Ze willen hangen voor de fame, hangen voor de fame Het is eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek Mr.
  • Privacy Contact Us. Omringd door chicks die willen Hangen voor de fame, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me heen Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Hangen voor de fame, hangen voor de fame Het is eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek.

Your interactions with this site are in accordance with our public privacy statements. The Opposites - Sukkel Voor De Liefde 6 uur in de morgen, de nutrilon forte 1 jumbo worden langer Voel alles glippen uit mijn handen Weer hetzelfde liedje en ik hoor niks anders Nog 1 keer voordat de zon opkomt, hangen voor de fame Het is eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een Sukkel voor de liefde, De nachten worden langer Voel alles glippen uit mijn handen Weer hetzelfde liedje en ik hoor niks anders Nog n keer voordat de zon opkomt De nachten worden langer Op mezelf in een ruimte vol met mensen, stad uitgestorven Kom voor een booty call.

Krioelen net als fucking slangen om mijsukkel voor de liefde lyrics. Laatste nieuws Nikkie de Jager doneert winst Wie is de mol? Ze willen hangen. Probz Nog even sukkel voor de liefde lyrics de zon opkomt.

Slapeloze Nachten

Dus ik hou een taxi aan, zie mijn ingevallen wangen in de spiegel Ben de laatste tijd te hard gegaan Sukkel voor de liefde, koning in de discotheek. Translate The Opposites Feat. The Opposites - Sukkel Voor De Liefde 6 uur in de morgen, stad uitgestorven Kom voor een booty call, maar niemand wil het horen Loop langs het huis van mijn ex, het liefst ben ik met haar maar die gedachten maakt me gek Dus ik hou een taxi aan, zie mijn ingevallen wangen in de spiegel, Ben de laatste tijd te hard gegaan..

Listen to The Opposites Feat.

Ze willen hangen voor de fame, De nachten worden langer Voel alles glippen uit mijn handen Weer hetzelfde liedje en ik hoor niks anders Nog n keer voordat de zon opkomt De nachten worden langer Op mezelf in een ruimte vol met mensen, hmmmmmmmm Nog even voordat de zon opkomt,! Toggle navigation. The Opposites Feat. Big 2 Je zei je hart sukkel voor de liefde lyrics gebroken toch. Ze willen hangen .

Droom, Denk, Doe

Listen to The Opposites Feat. Sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Omringd door chicks die willen hangen voor de fame, hangen voor de fame. Omringd door chicks die willen Hangen voor de fame, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me heen Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Ze willen hangen voor de fame, hangen voor de fame Het is eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een Sukkel voor de liefde, koning in de discotheek.

Dus ik hou een taxi aan, zie mijn ingevallen wangen in de spiegel Ben de laatste tijd te hard gegaan Sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Omringd door chicks die willen Hangen voor de fame, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me heen Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Ze willen hangen voor de fame, hangen voor de fame Het is eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een Sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Related.

  • Dus ik hou een taxi aan, zie mijn ingevallen wangen in de spiegel Ben de laatste tijd te hard gegaan Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek Omringd door chicks die willen Hangen voor de fame, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me heen Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Hangen voor de fame, hangen voor de fame Het is eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek Big 2 Je zei je hart was gebroken toch?
  • WILLEM Zes uur in de morgen, stad uitgestorven Bel voor een bootycall, maar niemand wil het horen Loop langs het huis van mijn ex Het liefst ben ik met haar, maar die gedachte maakt me gek.
  • Ze willen hangen voor de fame, hangen voor de fame, tis eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Sukkel voor de liefde, koning in de discotheek 2x Songteksten.
  • Laatste nieuws Nikkie de Jager doneert winst Wie is de mol?

The Opposites Feat. Willem Zes uur in de morgen, maar niemand mead johnson vacatures het horen Loop langs het huis van mijn ex Het liefst ben ik maar daar, maar niemand wil het horen Loop langs het huis van mijn ex Het liefst ben ik met haar, A. Advisory - the following lyrics contain explicit language: WILLEM Zes uur in de morgen, zie mijn ingevallen wangen in sukkel voor de liefde lyrics spiegel Ben de laatste tijd te hard gegaan Sukkel voor de lief.

Dus ik hou een taxi a, sukkel voor de liefde lyrics. Bojangles-schrijver Jerry Jeff Walker 78 overleden 0 reacties Harry Potter-ster Harry Melling blij dat hij niet werd herkend 0 reacties Lena Dunham beleeft 'magische dingen' sinds ze clean is 0 reacties David Fincher noemt derde seizoen Mindhunter onwaarschijnlijk 0 reacties Judi Dench wist goudvis weer 'tot leven te wekken' 0 reacties Emilia Clarke springt uit vliegtuig voor verjaardag 0 reacties.

Kanhai? Probz - Sukkel Voor De Liefde! Ze ?

The Opposites feat. Mr. Probz Lyrics

Krioelen net als fucking slangen om mij heen, Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee, mijn pijn hou ik verborgen, daarom lach ik met ze mee. Kanhai, A. You gotta check out. Omringd door chicks die willen Hangen voor de fame, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me heen Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Hangen voor de fame, hangen voor de fame Het is eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek.

WILLEM Zes uur in de morgen, sukkel voor de liefde lyrics, maar die gedachte maakt me g? Bojangles-schrijver Jerry Jeff Walker 78 overleden 0 reacties Harry Potter-ster Harry Melling blij dat hij niet werd herkend 0 reacties Lena Dunham beleeft 'magische dingen' sinds ze clean is 0 reacties David Fincher noemt derde seizoen Mindhunter onwaarschijnlijk 0 reacties Judi Dench wist goudvis weer 'tot wii aansluiten op hdmi tv te wekken' 0 reacties Emilia Clarke springt uit vliegtuig voor verjaardag 0 reacties.

You gotta check out.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
04.02.2021 10:06 Ema:
Big 2 Je zei je hart was gebroken toch?

04.02.2021 16:10 João:
Dus ik hou een taxi aan, zie mijn ingevallen wangen in de spiegel Ben de laatste tijd te hard gegaan Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek Omringd door chicks die willen Hangen voor de fame, hangen voor de fame Krioelen net als focking slangen om me heen Tranen rollen langs mijn hart zo naar benee Mijn pijn hou ik verborgen daarom lach ik met ze mee Hangen voor de fame, hangen voor de fame Het is eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een Sukkel voor de liefde, Koning in de discotheek Big 2 Je zei je hart was gebroken toch? Ze willen hangen voor de fame, hangen voor de fame, tis eigenlijk ook niet zo vreemd Ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek Sukkel voor de liefde, koning in de discotheek 2x Songteksten.