Uitslag tijdrit tour de france vandaag

Datum van publicatie: 05.12.2020

Tour Arkéa-Samsic over dopingonderzoek: "Niet gericht tegen onze ploeg en staf". Witte trui: Deze trui heeft betrekking renners die 1 januari jonger dan 25 jaar zijn. Toen de kopgroep de enige zware klim van de dag over kwam was het al snel duidelijk dat één van die zes renners vandaag met de etappezege naar huis zou gaan.

Tour Het is zeker: Bennett is de groene trui van Gianni Visconti nam de bergtrui over van Ruben Guerreiro. Meer IDL-producties. Tour opvallend Laatste Alpenrit wordt ingekort: "Cols onderweg onberijdbaar". Geen moment viel het stil en er ontstond een sterke kopgroep met onder meer Peter Sagan. Toen de kopgroep de enige zware klim van de dag over kwam was het al snel duidelijk dat één van die zes renners vandaag met de etappezege naar huis zou gaan.

De tweede etappe in de Giro d'Italia was er meteen n voor de puncheurs. In het korte restant probeerde BORA er nog wel een sprint van te maken, maar was een kopgroep van veertien te sterk.

De Fransman Richard Virenque is met zeven bolletjestruien recordhouder. Wie niet.

Tags: Giro d'Italia Wielrennen. Witte trui: Deze trui heeft betrekking renners die 1 januari jonger dan 25 jaar zijn. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?
  • De Giro begint 2 weken na de sprint op de Champs Elysees op 3 oktober en de Vuelta 3 weken nadat het roze is uitgereikt in Italië. Tags: Giro d'Italia Wielrennen.
  • Opnieuw gingen we dik over de grens van kilometer, met de finish na kilometer.

RONDE VAN FRANKRIJK 2020

Bij de klassementsrenners deed Pello Bilbao een gooi naar de roze trui, maar hij kon zijn spectaculaire poging net niet tot het einde volhouden.

La Tour-du-Pin - Côte James Whelan hield als langste stand van de vluchters, maar ook hij moest er op veertien kilometer van de finish aan geloven. Op anderhalve minuut kwam het peloton binnen en was het Wilco Kelderman die samen met Jakub Fuglsang enkele secondes wisten te pakken op hun concurrentie. Na vier dagen Sicilië trok het peloton naar het Italiaanse vasteland en er stond meteen een heerlijke rit voor de aanvallers op het programma.

Lyon - Col du Grand Colombier? Grenoble - Col de la Loze, uitslag tijdrit tour de france vandaag. Nummer twee Wilco Kelderman hield de schade met zestien lego club korting lego world beperkt en behield zo zijn tweede plek. Er waren teveel ploegen die geloofden in de kansen van hun kopmannen, waardoor de kopgroep voor de voet van de slotklim van 3,7 kilometer was teruggepakt.

Vijf vluchters pakten snel een voorsprong van meer dan vier minuten en onder hen was de Belg Thomas De Gendt.

Klassement na 20e etappe

Opvallend Humor: Tadej Pogacar mag niet meer gaan winkelen in de Jumbo. De tweede etappe in de Giro d'Italia was er meteen één voor de puncheurs. Waar het vanuit de start gelijk omhoog ging met een kort maar pittig klimmetje, wat het daarna afdalen tot de laatste zes vlakke kilometers naar de finish.

Koud, nat en wind; alle facetten van hondenweer waren aanwezig in en rondom Cesenatico. De Giro d'Italia van is in volle gang en soms is het niet mogelijk om lles te uitslag tijdrit tour de france vandaag. Het Franse gerecht heeft vannacht twee personen vrijgelaten die aangehouden waren in het onderzoek naar Arka-Samsic.

Tour Gefilmd vanuit de buik van het peloton: de val op 3 kilometer van de finish. Vanuit de start ging het meteen stevig bergop en er reed snel een kopgroep van vier man weg.

Alles over de Tour de France 2020

In de kopgroep plaatste Alex Dowsett een aanval en kreeg al snel een voorsprong op zijn medevluchters. Tour opvallend Grapjas Peter Sagan komt fotomoment van Ineos verstoren. Een prachtige overwinning voor een prachtige renner.

Het was uiteindelijk Guerreiro die explosiever was in de finale dan Castroviejo. De tweede etappe in de Giro d'Italia was er meteen n voor de puncheurs. Gele trui: De trui van de leider in het algemeen albert heijn xl osdorp solliciteren. Nieuws over de Tour de France. Toeschouwers gaan uit de bol voor de aankomst van Bernal in Aalst. Peter Sagan en Arnaud Dmare vlogen elkaar in de haren op de twee klimmetjes in de slotfase, maar Tratnik verraste hem in de slotfase en boekte zo de mooiste zege van zijn loopbaan.

O'Connor zou normaal gesproken de betere klimmer zijn, maar het waren de klassementsrenners die het beslisten, uitslag tijdrit tour de france vandaag.

Video: opvallend in de Tour

Tour Sporza deelt Tour-oscars uit: wie wint beste drama, wie beste komedie? Peter Sagan kon er niet langs en bleef steken op een tweede plek in de rituitslag. Door Bram van der Ploeg 24 oktober Geoghegan Hart kwam er als rit- én morele winnaar uit tevoorschijn.

Na vier dagen Sicili trok het peloton naar het Italiaanse vasteland en er stond meteen een heerlijke rit voor de aanvallers op het programma. Tour Tourmanager: wie heeft gescoord.

Hij was de motor van de groep, maar kon er niet n van zijn beruchte solopogingen uitgooien op het eind.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: