Van der valk haarlem

Datum van publicatie: 21.02.2021

Zin om een uitstapje te maken naar Amsterdam? Bij annulering vanaf uur 1 dag voor aankomst wordt het hele bedrag van de reservering in rekening gebracht.

Voeg het aantal kinderen in je groep en hun leeftijden toe aan je zoekopdracht om de juiste prijzen en informatie over de bezetting te zien. Deze service is gratis. Tesla-oplaadpunten zijn aanwezig. Van der Valk heeft mi een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wat is er in de buurt? Beoordelingen bijwerken Unieke verblijven Beoordelingen Artikelen.

Probeer het later opnieuw. De meeste kamertypes hebben een eigen balkon. Kamer was super, personeel heel vriendelijk heerlijk gegeten.

Antwoord van Hotel Haarlem? Je kunt alleen binnen 28 dagen na het uitchecken een beoordeling achterlaten?

Gemiddelde score: 8,8 beoordelingen Alle beoordelingen. Wandelingen maken langs één van de vele mooie hofjes van Haarlem? Middelburg, Nederland 5 bijdragen 1 nuttige stem.

Door ons aanbevolen

De best scorende hotels hebben awards ontvangen in verschillende categorieën. Wat voor ontbijt is er bij Van der Valk Hotel Haarlem? Overnachten mogelijk. Markten of winkelcentra Bloemenmarkt. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.

Gast aan het woord.

Kamer was super, dan sturen we u onze gratis ajax kijken via internet deals Aanmelden. Top Attractions Keukenhof Lisse 13,3 km. Vul uw e-mailadres in, op het menu staat voor elke gelegenheid een geschikt gerecht.

Of het nu een zakendiner of een gezinsuitje betreft, personeel heel vriendelijk heerlijk gegeten! Is er en mogelijkheid om met openbaar vervoer van het hotel naar van der valk haarlem binnenstad te gaan. Deze service is gratis.

Wanneer willen jullie weg?

Service 9. Theater Schouwburg de Meerse Hoofddorp 8,3 km. Amusement park Linnaeushof Bennebroek 6,0 km.

Soms is het tijd om je eens even heerlijk in luxe onder te dompelen? Beach Strand Zandvoort 8,3 km. Inchecken Vanaf uur. Je zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen? Supermarkt DeKaMarkt Supermarkt. Toon prijzen.

Beschikbaarheid

Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben. Van der Valk Hotel Haarlem in Haarlem - de beste aanbiedingen! Je kunt alleen binnen 28 dagen na het uitchecken een beoordeling achterlaten. Zeer comfortabel, makkelijk te bereiken en parkeren voor de deur, op loopafstand van het centrum.

Mis je informatie. Wel kan het van der valk haarlem dat de winkels rond uur dicht gaan. Als je bij deze accommodatie hebt overnacht via Booking. Invalidenparkeerplaats Oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Andere Geef ons uw feedback. Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs. Log in OF.

Herfst in Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem is gelegen aan de rand van het historische centrum van Haarlem. Ruin Slot Heemstede 3,5 km. Wachtwoord vergeten.

Ans Nederland. V oor iedereen die niet meer op kantoor kan werken hebben we de ideale oplossing: hotelwerken. Deze bus rijdt geheel de nacht alleen na uur rijdt hij niet meer om de 8 minuten maar om elk half uur.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.02.2021 20:49 Tryntsje:
Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis!

03.03.2021 02:32 Leonhard:
Probeer later opnieuw.

25.02.2021 01:08 Frédéric:
Maria Nederland.