Veerdienst denemarken noorwegen

Datum van publicatie: 23.02.2021

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Naar Noorwegen reizen was nog nooit zo gemakkelijk. Onze eigen ervaring: het geld waard en je komt lekker uitgerust om

Welkom aan boord SuperSpeed 2. Wanneer u via onze link een overtocht boekt klik naar website DFDS , ontvangen wij een kleine commissie. Laat het dan weten in een reactie hieronder! De hotels en campings bij Hirtshals.

Kinderleeftijd s bij het begin van de reis:. ColorLine is een van de grootste ferry-maatschappijen van Noorwegen.

Features of this page require a browser with localStorage enabled. Hirtshals - Kristiansand. Wat zyn de mogelykheden om vanuit Hirtshals naar Stavanger te varen en dan veerdienst denemarken noorwegen e-bikes mee nemen. Hirtshals - Langesund. De Stavanger Regio.

Methode voor reizen:. Luxe kamperen in een tent of chalet.

Welke vertrek- en aankomsthaven kies je?

Vlucht, hotel en huurauto. Hirtshals—Larvik 3 uur en 45 minuten. Retour Enkele reis Vertrek op Open Ticket? Passagiers Hoeveel passagiers? Hirtshals—Kristiansand 2 uur en 15 minuten. Vanuit Noorwegen terug zijn er twee opties: — en —

  • Via deze website hoop ik bezoekers enthousiast te maken voor het land én ze te helpen met alles wat er bij een vakantie naar het noorden komt kijken. Typisch Noors.
  • Nadeel is echter dat je wel naar Hirtshals in Noordelijk Denemarken moet rijden.

Net zoals voor extra personen. Weet jy misschien of je een e-bike mee kunt nemen Van bieraanbiedingen deze week naar Kristiansand via color line. Rent-A-Wreck - de slimme optie voor autoverhuur. Je kunt direct bij deze maatschappijen boeken, of gebruik maken van een vergelijkingssite, veerdienst denemarken noorwegen.

Hierbij is geen rekening gehouden met eventuele stops en de veerdienst denemarken noorwegen dat je van tevoren in de haven moet zijn om in te checken. Dit is best wel een stevige afstand in vergelijking met bijvoorbeeld Kiel Duitsland van waar uit Colorline een overtocht doet.

Veerboten van Denemarken naar Noorwegen

Het is ook algemeen beschouwd als een van de meest leefbare en gelukkigste landen in de wereld dankzij de progressieve politiek, betoverende landschappen en de mix van moderne en traditionele architectuur. Noorwegen Boek een ferry overtocht naar Noorwegen op AFerry en bewonder de mooie blauw-groene fjorden zodra u de haven binnenvaart. Duurzame bestemmingen. Noorwegen ligt niet om de hoek.

Hirtshals - Bergen. Je kunt direct bij deze maatschappijen boeken, of gebruik maken van een vergelijkingssite, veerdienst denemarken noorwegen. Het nadeel is wel dat je er enkel met Deens muntgeld kan betalen. Scandic Hotels. Dank je wel?

Coronavirus reisadvies over veerboten

We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Dankzij de vele veerboten uit Noorwegen bezoeken het hele jaar door veel Noren in Hirtshals om te winkelen.

Dit is met Colorline niet mogelijk. De meeste aanbieders hebben pakketten voor personenwagens, en ook kortingen voor senioren, studenten en kinderen.

Vanuit Noorwegen terug zijn er twee opties: — en —

Colorline is de enige rederij die het mogelijk maakt direct vanuit Duitsland naar Oslo te varen! Ook de haven van Oslo is goed te bereiken met de auto. De veerdienst denemarken noorwegen bestemmingen Noorwegen is veel groter dan veel mensen zich realiseren.

Dat betekent dus dat u vaak op een ongemakkelijk tijdstip in Noorwegen aankomt, veerdienst denemarken noorwegen. Boek een ferry overtocht naar Noorwegen op AFerry en bewonder de mooie blauw-groene fjorden zodra u de haven binnenvaart.

De route Kiel Oslo bespaart een hoop autokilometers en is erg leuk om mee te maken, veerdienst denemarken noorwegen. Dit is wel een van de duurste overtochten maar kunt u echt wel zien als unieke start van uw vakantie.

Veerboten van Zweden naar Noorwegen

Voor het meenemen van huisdieren op de ferry gelden altijd strikte regels. Hoewel sommige overtochten erg lang of een stuk duurder lijken, kunnen deze uiteindelijk wel veel beter zijn! Norwegian Holidays - Vakantiepakketten voor een lage prijs met Norwegian. De haven is vanuit de camping in ongeveer tien minuten te belopen.

Twee rederijen verzorgen deze optie: Color Line en Fjord Line. Voertuiggegevens Hoe gaat u reizen!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.02.2021 18:33 Donato:
Hirtshals—Bergen 16 uur en 30 minuten.