Britse korthaar golden shaded cattery

Datum van publicatie: 21.02.2021

De gepresenteerde lijst kittens en katers is gebaseerd op de gegevens die ingegeven zijn door de eigenaars van de katten. Vlinder is gedekt door Pepe een dekkater die golden shaded is. Hij is getest op fiv, felv, hcm, pkd,..

De lippen zijn zwart. Op de schouders een vlindertekening. Een onjuiste oogkleur. De points zijn in alle kleurvariëteiten behalve de zilvers erkent. De poten zijn gelijkmatig sealbruin.

Omschrijving van de Brits korthaar Kleur Variaties.

De poten zijn regelmatig gestreept en de staart is gelijkmatig beringd! Op de buik, bevindt zich een dubbele rij vlekken. Driekleurtjes zijn erg populair onder bepaalde rassen waaronder de Brits korthaar. De poten zijn regelmatig gestreept en de staart heeft gelijkmatige ringen. Zij is 1 x geshowd op de Neokat show. Op de schouders een vlindertekening.

Cattery Lavangi's

Gekleurde vlekken op het lichaam zijn niet toegestaan. Fouten: Witte haren in de vacht, grijze onderwol of tekening. Fonzie heeft al voor diverse gezonde nakomelingen gezorgd.

De lichaamkleur wordt geleidelijk lichter naar de borst en buik toe. Hoe meer vlekken hoe beter. Zoals bij zoveel dieren is er ook bij de Brits korthaar een zee aan verschillende kleur variaties. De vacht moet gelijkmatig gekleurd zijn.

Opmerking: Deze dutch average height man lilac kater staat beschikbaar voor beperkte buitendekkingen.

Opmerking: Onze Hijo mag beperkt recent geteste lieve dames ontvangen. Voor meer informatie over britse korthaar golden shaded cattery meer foto's van een nestje, die duidelijk door n of meerdere lijnen zijn afgegrensd.

De moeder Vlekje is een Scottish Fold, tortie golden shaded. Op beide flanken bevinden zich vlekken in de grondkleur, klikt u op de afbeelding.

British Shorthair DEKKATERS

Ook een grijze kleur onderwol wordt niet geaccepteerd. De oren mogen gekleurd, wit of beide zijn. Inmiddels hebben we 5 van deze schoonheden rond lopen, de cattery naam Sibasnicats aangevraagd en zijn lid geworden van de Brits Korthaar Club en Mundikat. Fouten: Onjuiste oogkleur, pigmentvorming op de neusspiegel of voetkussens.

Over het algemeen zijn deze altijd van het vrouwelijke geslacht enkele uitzonderingen daargelaten! Er moet een goed contrast zijn tussen de points en de lichaamskleur.

De brits britse korthaar golden shaded cattery variant onze eigen Wookie als kitten. De gepresenteerde lijst kittens en katers is gebaseerd op de gegevens die ingegeven zijn door de eigenaars van de katten. Nog een mooi voorbeeld van een  lilac onze Teddy? De rug, flank.

Nestjes uit het verleden

Een mooie lilac tortie harlekijn uit cattery De Scharreltjes Twee harlekijn kittens uit cattery Luysternie. Wij hebben hem overgenomen van een andere Cattery. Op de wangen zit een lichte welvende streeptekening.

Donkere plekken op de flanken en op de buik. Vlinder zelf is silver shaded. Copyright cattery Solens barn. Ook hij heeft een goede korte vacht, met een mooie Shading.

Website gemaakt door uwpcdokter. Deze strepen zijn duidelijk recepten koolhydraatarm ontbijt elkaar gescheiden door de grondkleur? Britse korthaar golden shaded cattery onjuiste oogkleur. De kleur van de vacht moet over het gehele lichaam egaal zijn!

Sibasnicats Brits Korthaar

De oogkleur moet oranje of koperkleurig zijn. Brits Korthaar zwart BRI n De vachtkleur van deze variëteit moet diepzwart zijn tot op de haarwortel, zonder sporen van roest, witte haren of tekening.

Opmerking: Lieve aanhankelijke lilac Britse korthaar kater met stamboom. Bambi was een super lieve moeder waardoor Bloempje zo ontzettend lief geworden is.

Een mooie lilac point afkomstig uit cattery Tapping toes. De borst moet wit zijn en de witte kleur moet doorlopen over de buik in een ononderbroken lijn. De points zijn melkchocolade van kleur.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: