Het leven van een loser ff offline illustrator

Datum van publicatie: 04.01.2021

Graag uw reactie. Rick en Bram logeerden tijdens de zomervakantie bij opa in het bejaardentehuis, omdat ze zich ontzettend verveelden pakte Bram zijn oude dagboek om er in te schrijven, Rick pikte zijn logboek en ging er vandoor, hij struikelde over een spel, Bram pakte zijn dagboek terug en rende weg.

En ik wil eigenlijk alleen maar weter wanneer het volgende deel uitkomt" Kris van den ende op 22 februari "Ik vind niet te filmen en jouw leven als loser niet leuk omdat niet te filmen is met echte foto's en jouw leven als loser gewoon niet leuk omdat het niet echt een boek is om te lezen maar ik heb al de andere boeken al en ik vind ze super grappig en ik wil super graag die kalender" Annaëlle op 22 februari "hoi ik lees het boek ook en het is een super leuk boek en ik ben blij dat het boek bestaat" floor op 21 februari "I love het boek en ik heb al drie delen" floor op 21 februari "Super boeken ik heb ze allemaal!

Wat was er nou werkelijk gebeurd? Ik hoef alleen maar de paarse" Marieke op 13 februari "Super leuk boek, ik moet hier een soort verslag over maken op shool.

Ik heb ze allemaal uitgelezen" sebastiaan op 2 augustus "Ikmoetpoepenjijook? Door Bram heb ik ook zelf een logboek! Alvast bedankt" Tom op 29 januari "Echt vet leuke boeken! Waarom moeten anderen dit boek lezen?

In dat weekend kwam opa ook nog eenshet leven van een loser ff offline illustrator, in deze tijden helpt bram mij? En hij was nog niet afgekoeld hoor! Echt veel beter dan Dagboek van een muts! De grappigste boeken ever ooit op een rijtje.

Lol" Caitlin op 5 juni "Supersuper coole boeken het lever van een loser is niet allen voor jongens maar ook voor meiden ik heb alle delen behalve gedumpt superior boe" Elfie op 4 juni "echt een heeeeeeeeeeeeeeeeeel vet boek ik wil ook wel zo een boek schrijven" comfort op 3 juni "vet cool zo een boek ik wil zelf wel eentje schrijven" comfort op 3 juni "hoi ik vind het leven van een loser een hele leuke siri en ik hou mijn boekbespreking er ook over en ik heb een vraag komen en nog meet as 9 boeken uit of niet nou ja leuk dat ik dit heb mogen vragen doei doei xx iris" iris elsing op 3 juni "ik vind bram botermans geweldig, Bram had een hekel aan hem.

Aller grootste probleem van het jaar! Welk boek vond u zelf het leukst?

Schrijver : Jeff kinney

Hij is opgegroeid in de omgeving van Washington D. We kunnen niet wachten tot juni wanneer 'Gedumpt' uitkomt. Echt geweldige boeken. Hanne Vrancken" Hanne op 30 april "heel toffe boeken.

YOlO" semm op 5 oktober "Ik heb deel 1 en die vind ik leuk" Sonny op 4 oktober "ik hou het leven van een loser ik heb deel 2 en deel 3" valerie op 4 oktober "yolo" mathijs op 2 oktober "een heel leuk boek" sem op 30 september "Heel gaaf boek en heel grappig en heel leuk hiiho" semm op 30 september "deze boeken moet je echt is gaan lezen" mathijs op 30 september "heel leuk boek en heel gaaf en grappig" semm op 30 september "heel leuk boek" mandy op 30 september "echt een leuk boek om te lachen" mathijs op 30 september "wat een boek ik lig in een deuk vooral van het leven van een loser deel 1 wat een boek!!!!!!

  • Aller grootste probleem van het jaar!
  • Sowieso mijn favoriet" Pim Lohuis op 10 september "ikke nie begrijpe ja grappig een klein broertje" karin op 9 september "ik heb de hele serie en ik lees ze dag en nacht en ik vindt ze de alerrbeste boeken" CAS op 3 september "het zijn heel veel leuke boeken het leven van een loser" Anna op 30 augustus "de beste boeken ooooit" youssra op 29 augustus "Hoi geldt de winactie nog?

Top boeken!!! Ik heb de rest van deze boeken serie al gelezen dus wilde ik dit boek. Meneer Heuf geschiedenis docent.

En er nooit: "Dagb" euuuh ik bedoel: "Logboek" erop staat. Ik kijk er alvast naar uit. Noem de titel en laat het boek zien.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Het is echt super. Ik vind ze allemaal even leuk!!! Ik neem ze ook mee naar school om ze meer te kunnen lezen. Bram Botermans houdt altijd een soort dagboekje bij omdat hij later als hij rijk en beroemt is niet altijd alle vragen van journalisten  hoeft te  beantwoorden.

Zwem coach. Jeroen Peters nieuwe leerling. Ik heb me dood gelachen om al uw boeken. Zo geweldig. Te grappig gewoonweg maar ook keicool. De volgende keer dat ik naar de bib ga, wil ik ff offline hebben.

Verslag 1 : leven van een loser : ff ofFline

Leuuuujkkk" Hooi op 1 juli "Ik ken geen betere boeken dan het leven van een loser" Bixente ceusters op 1 juli "Yeff kinnen maak nog meer zoveel van deze boeken je bent de allerbeste is boeken maken" naomi op 30 juni "ik wil het echt graag allemaal zijn heel leuk" janerino op 30 juni "Het leven van een loser is grappig en leuk om te lezen ik vind ook dat het de ene keer fantasierijk is en aan de andere kant serieus gewoon een top boek Kort gezocht ik zou iedereen aanraden de boeken te lezen met vriendelijke groet samuël de boon" samuël de boon op 26 juni "Ik vind het een leuk boek" Banien op 25 juni "toen ik 8 was begon ik met deel zeven te lezen en ik vond het een top boek en daarom ben ik de anderen boeken gaan lezen het enige boek dat ik nog moet lezen is vette pech groetjes ayran" ayran op 25 juni "Ik vind het leven van een loser boeken vet gaaf!

Maar het verhaal is ook niet slecht toen ik voor het eerst het 1e deel las. Is docent letterkunde bij NHL Stenden. En omdat bram de hooftpersoon van het boek veel rare dingen mee maakt. Ik hou van de boeken en ze interreseren me zeker en vast!

Bram denkt dat ie bekend word,aleen zal hij een loser blijven. Ik heb de hele serie 3x keer al gelezen. Spotify multiple accounts one computer volgende keer dat ik naar de bib ga, neem ik meer mee van deze vette serie!!.

Dus besloot Bram wel mee op kamp te gaan want tegen die tijd dat hij terug was zal zijn vader wel weer afgekoeld zijn. Theo denkt alleen aan zichzelf Ik heb veel boeken gelezen en hoop dat er nog veel meer boeken komen. Ik heb nu 3 boeken van de bieb geleend!. Zwaar de klos Zwaar de klos Jeff Kinney. In juni Komt deel 8: Aleen Maar Ongeluk" Joey op 13 oktober "wanneer komt deel 8 ik heb allemaal gelezen" mahad abdilahi op 12 oktober "ik wil het leven vabn een lser" jamalmahou op 12 oktober "geniaal boek hou me boekbespreking erover en het is het zeker waard love you het leven van een loser ff offline illustrator " yu-linn op 11 oktober "Bram Botermans is geweldig.

Why ask, het leven van een loser ff offline illustrator.

Groetjes" Corry Pelk op 6 maart "Beste Corry, deel 10 van Het leven van een loser ligt begin juni in de winkel! Ik ben eigenlijk geen boekenworm maar door deze boeken word ik er wel 1" Louis Claes op 10 april "het leven van een loser is heel leuk. Zijn echt vet cool!!!

Ik vind het cool " Serra op 2 februari "ik vind de boeken van het leven van een loser de beste boeken ooit" kaoutar op 1 februari "ik wil kaas" edhshshsjdhjd op 31 januari "Ik heb ze allenmaal gelezen echt vet gaaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Op school hebben we het eerste deel. Hij eet ook gewoon met hun mee aan tafel. Ik spaar ze allemaal.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: