Klacht telegraaf geen krant ontvangen

Datum van publicatie: 20.11.2020

Opzegservice De Telegraaf h. Veelgestelde vragen.

Telefonisch Contact met de Telegraaf? Wij raden u aan om een bezorgklacht door te geven aan onze klantenservice tijdens de openingstijden. Naast het compenseren van het niet bezorgen van uw krant, door uw huidige abonnementsperiode met één bezorgdag te verlengen, kunt u De Telegraaf van vandaag gratis digitaal lezen via Telegraaf-i.

Beoordeeld op 02,   door:   Jolanda. Kan De Telegraaf ook in België of Duitsland worden bezorgd? Krant niet ontvangen?

Ik heb de verkeerde krant ontvangen. Wilt u liever uw compliment telefonisch doorgeven, dan kan dat via onze klantenservice! Beoordeeld op 08, door:   R. Wat zijn de bezorgtijden van De Telegraaf. Voor de zoveelste keer geen krant. Krant niet ontvangen!

Wij helpen u graag met het Keuzemenu Om het bellen met de klantenservice makkelijker te maken hebben wij het telefonisch keuzemenu helemaal uitgeschreven. Let op: "Vanwege een extra service kan het zijn dat u tijdelijk gebruik heeft gemaakt van de digitale krant.
  • Wilt u liever uw vraag, opmerking of klacht telefonisch doorgeven, neem dan contact op met onze Klantenservice.
  • Of vul het contactformulier in. Het AD wordt op maandag tot en met vrijdag voor

Direct naar

Van maandag tot en met vrijdag van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's middag en op zaterdag van 8 tot 11 uur 's morgens is assistentie van een medewerker mogelijk. Of mist u een bijlage? Na het registreren worden deze automatisch doorgegeven aan de leidinggevende van uw bezorger.

U kunt uw Persgroep profiel gebruiken voor toegang tot de digitale krant, alle websites van De Persgroep Nederland kranten en Topics. Terug naar Bezorging van uw krant. Heb sinds twee weken een abonnement op de Telegraaf. Klik hier om uw klacht direct online doorgeven.

  • Dan sturen wij u een e-mailbericht zodra het bezorgprobleem is opgelost.
  • Ben 6 maanden per jaar in spanje koop elke dag de telegraaf maar mis in het weekeind de bylage waar de Tlevisie programmaas in staan. Om het bellen met de klantenservice makkelijker te maken hebben wij het telefonisch keuzemenu helemaal uitgeschreven.

Let op: De uiterste bezorgtijd in Belgi is op zaterdag uur. Rapportcijfer De Telegraaf klantenservice:. Volgende Einde. Het feit dat dit bericht ook niet bij De Telegraaf terecht komt is ook tekenend! Klantenservice Autovisie j.

Beoordeeld op 04, bijlage of een verkeerde krant ontvangen.

Hoofdnavigatie

Wij raden u aan om een bezorgklacht door te geven aan onze klantenservice tijdens de openingstijden. Ik ben heel erg boos, vooral omdat er niet wordt gereageerd nav mn klachten. U kunt uw melding direct doorgeven, zodat we de bezorging van uw krant snel kunnen verbeteren.

Beoordeeld op 10, door:   N. Krant niet ontvangen. Enkele telefoonummers waarnaar is kan bellen blijken geblokkeerd te zijn. Selecteer hieronder het onderwerp en dan geven wij u het juiste telefoonnummer om u mee te helpen. Zo helpen ze zichzelf im zeep. Informatie, handige linkj. Let op.

Andere onderwerpen

Soms te laat maar meestal helemaal niet de krant ontvangen. Direct naar Bezorgmelding doorgeven Abonnementen en tarieven Mijn abonnement Informatie over inloggen Digitale producten Topics. Uw mening komt dan ook niet terecht bij De Telegraaf zelf.

Wat heb je er aan dat je abonnement 1 dag opgeschoven wordt. De uiterlijke bezorgtijden van de krant op de Waddeneilanden zijn als volgt: Texel: Is dit niet het geval, geef uw bezorgklacht hier door of bel onze klantenservice. Mijn gegevens Gegevens aanpassen Inloggegevens aanpassen. De Autovisie wordt in de oneven weken van de maand door PostNL bezorgd op donderdag of vrijdag, klacht telegraaf geen krant ontvangen. Let op: "Vanwege een extra service kan het zijn dat u tijdelijk gebruik heeft gemaakt van de digitale krant.

Voor de Waddeneilanden gelden andere bezorgtijden.

Wij helpen u graag met het Keuzemenu

Ik ben verhuisd. Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met de vernieuwde service-omgeving. Het feit dat dit bericht ook niet bij De Telegraaf terecht komt is ook tekenend.

U bezoekt momenteel de website www. Wacht u daarom de postbezorging van donderdag af. Beoordeeld op 01, door:   H de Vries.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.11.2020 16:41 Hendrika:
Nog sneller en eenvoudiger uw abonnementszaken regelen.

22.11.2020 11:40 Mazen:
Let op: "Vanwege een extra service kan het zijn dat u tijdelijk gebruik heeft gemaakt van de digitale krant.