Nieuwe sim geen service

Datum van publicatie: 22.02.2021

Ook vliegtuigstand etc. Met de nieuwe SIMkaart heb ik het zelf maar gedaan want anders zou dat de volgende vraag geweest kunnen zijn.

Verstuur Terug naar overzicht. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Kun je je toestel opnieuw opstarten en kijken of alles dan wel weer naar behoren werkt?

Welkom Ga naar Mijn Simyo. Ik hoor graag of het gelukt is.

Echter is het zo dat alle situaties anders zijn en het daardoor niet mogelijk is om een standaard vragenlijst op te sturen, nieuwe sim geen service. En zou het eventueel opgelost kunnen worden. Dat is dus mooi meegenomen. Maar om het ingewikkelder te maken: de microsim uit 'de andere telefoon' die het daar dus wel doetDat is erg vervelend. Heb je je toestel al aan en uit gedaan. Mail international card services bv, werkt bij mij ook niet?

Start dan de telefoon een keer opnieuw op.

Powered by inSided.
  • Volgens de Simyo-klantenservice zou het probleem opgelost zijn met een nieuwe simkaart, maar helaas.
  • Iemand nog ideeën? Hierdoor worden niet alleen wifinetwerken en -wachtwoorden opnieuw ingesteld, maar ook mobiele instellingen en eerder gebruikte VPN- en APN-instellingen.

Uw iPhone of iPad herstarten

Hoe snel is mijn internet? Meer informatie. Snel antwoord op je vraag? Groetjes, Samantha. Mocht dit niet helpen dan adviseer ik je om contact op te nemen met onze klantenservice, zij kunnen je verder helpen door samen met jou stappen uit te voeren om je probleem op te lossen. Mogelijk moet u contact opnemen met uw aanbieder:.

Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen Simkaart heeft geen service aan, nieuwe sim geen service. Neem contact op met uw aanbieder om het volgende te doen:. Als u een nieuwe simkaart in een iPhone of iPad plaatst, moet u de aanbiederinstellingen voor de nieuwe aanbieder downloaden.

Downloaden doe je maximaal met Mbps, doe je er goed aan om even langs een winkel te gaan. Als het aan je telefoon ligt, uploaden met maximaal Mbps.

Uw dekkingsgebied controleren

En nee hoor, dit waren zoveel blokkades dat het denk ik toch om de uurs blokkade ging! Ik heb weer service en alles lijkt naar behoren te werken..! Kies daarom voor een goed werkende netwerk zoals die van KPN! Simkaart van Simpel in mijn iphone 4 gedaan waar ik dan wel mee kan bellen en internetten.

Kom je er niet helemaal uit. Ik zou je aanraden om even contact op te zoeken met de Lebara klantenservice. Beste Forotan, Bedankt voor je mailtje betreffende je mobiel.

Mogelijk moet u contact opnemen met uw aanbieder:. Deze opties zijn onder andere Simpel en T-Mobile.

Antwoord niet gevonden?

Stel je vraag via WhatsApp Snel antwoord op je vraag? Dan kun je het best even contact opnemen met jouw provider. Dit heeft bij mij geholpen, hopelijk bij jou ook! Je betaalt niets extra voor eSIM!

Ik hoor het graag van je. Wat is eSIM. Groetjes, sms'en en internetten. Dit geldt voor bellen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen. Een kleine meevaller dus. Je kan dan kiezen voor Orange of Xfera Yoigo. Zorg dat u op een plek bent waar u nieuwe sim geen service kunt maken met een mobiel netwerk.

Van student tot ouders en kinderen, Caspar.

Hoe kan het dat mijn simkaart geen service heeft?

Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen. Ik kan je in ieder geval vertellen dat er geen verschillende typen micro-simkaarten zijn. Meld je aan Heb je al een account?

Je kunt proberen of je dit kunt oplossen door over te stappen naar een andere provider, nieuwe sim geen service, maar in sommige dunbevolkte gebieden hebben bijna alle een slechte dekking. Gebruikersnaam of e-mail. Verstuur Terug naar overzicht.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.02.2021 16:25 Per:
Zij kunnen je vast helpen aan een nieuwe prepaid simkaart.

24.02.2021 01:17 Laurie:
Plaats hem dan weer terug in je eigen telefoon.

23.02.2021 23:04 Yahya:
Dat is dus mooi meegenomen! Hoe betrouwbaar is de Simpel verbinding?