Scooter start niet meer na regen

Datum van publicatie: 16.10.2020

Wanneer er geen ontploffing plaatsvind in de cilinder dan start het motorblok niet. Storingen verhelpen.

Motor is niet meer elektrisch te starten en slaat ook na starten met de kickstarter niet aan Mogelijk is het schakelaartje van de zijstandaard defect.

Ook al van alles na gekeken maar We kunnen het niet vinden. Als hij na drie keer of zo niet start, is het beter om ff te wachten en in iedergeval je gas dicht te houden.

Laat de buitenkant bougie contact maken met massa. Valerie93 Berichten: Geregistreerd: Vandaag weer verder gesleuteld.

De accu zal als het niet geheel leeg raakt ook een vele langere levensduur houden. Mijn account Mijn account Bestelhistorie Verlanglijst Nieuwsbrief?

Hallo Selma, zeker even naar je bougie kijken die zal dan zeker als je nog eens de gas handel helemaal open draaid fl. Een startprobleem kan ontstaan bij je scooter wanneer het brandstofmengsel niet optimaal is. Net als wind in de uitlaat!

Werking van de motor

Controleren van de dynamo De aansluiting zit boven de dynamo. Als ik goed begrijp heb je hem nog net geen 2 jaar en vallen de eventuele reparatiekosten onder garantie. Flowery Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Alkmaar muzzy17 schreef: Ik volg even, ik heb exact hetzelfde. Scooter start niet na regen Scooter start niet meer na regen? Ggrrrrrrrrrrrrr ::x , laat mijn Agility me weeeeeeeeeeer in de steek. De gele draad komt ook van de dynamo spanningregelaar en zorgt ervoor dat wanneer de verlichting wordt ingeschakeld de dynamo meer vermogen geeft.

Bekijk dus eerst of je genoeg olie in je blok hebt voordat je weer opnieuw start.

  • Pas wel op dat je zelf niets aanraakt aan metalen delen omdat je een flinke schok kunt krijgen!
  • Vorige 1   Ga naar pagina   1 , 2 , 3 3 Volgende. Ook kan je dan proberen om op de bougiekap wat waterafstotend middel op te spuiten.

Start de scooter niet. Hieronder behandelen wij enkele voorkomende problemen en scooter start niet meer na regen bijbehorende oplossingen die u met scooters kunt ondervinden. Scooter laten maken in hartje Amsterdam op locatie. Als je olie wel vol is dan is er wat anders aan de hand en kun je het beste een afspraak bij ons maken.

Let op. Om het probleem tijdelijk op te lossen kun je de kabels goed vastmaken aan elkaar en WD40 er overheen spuiten.

Weet jij het antwoord?

En kort starten met de elektrische starter zoals ik al gezegd had. Auteur Topic: niet te starten!! Let op. Super service.

Slecht contact. Om het probleem tijdelijk op te lossen kun je de kabels goed vastmaken aan scooter start niet meer na regen en WD40 er overheen zwanger maar geen symptomen kan dat. Elektrisch starten van de scooter - indien aanwezig, controleer of de rode knop rechts op het stuur naar beneden staat op het volgende symbool - controleer of de zijstandaard omhoog staat.

Geen vonk. Dit is precies wat er bij het inrijden van de scooter gebeurt: de bewegende delen worden gepolijst zodat de motor zo soepel mogelijk zal lopen. Reacties Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.

Start je scooter niet elektrisch maar wel met de kickstart ?

Alle onderdelen van de scooters zijn uiteraard nauwkeurig ontwikkeld en precies op maat gemaakt. Scooter start niet maar vonkt wel Als jouw scooter wel vonkt maar niet start dan is je ontsteking dus goed alleen is er dus iets mis met je compressie of benzinetoevoer. Start jouw scooter alsnog niet daarna dan adviseren wij jou om toch hulp te zoeken bij een monteur. Als die van ons nat is geregend en dan met name regen in de uitlaat, dan start ie ook niet meer.

Daarna ontvang je van ons een factuur.

Auteur Topic: niet te starten!. Brandbaar mengsel In de scooter start niet meer na regen moet een brandbaar mengsel terecht komen welke tot ontploffing wordt gebracht. In de cilinder komt een brandbaar mengsel terecht welke door middel van een bougie tot ontploffing wordt gebracht.

Let op. Alle onderdelen van de scooters zijn uiteraard nauwkeurig ontwikkeld en precies op maat gemaakt. Motor is niet meer elektrisch te starten en slaat ook na starten met de kickstarter niet aan Mogelijk is het schakelaartje van de zijstandaard defect. Je hebt mogelijk een vochtprobleem en een leuke taak van je dealer om dat uit te zoeken. Controleer of er voldoende benzine inzit.

Olie Peilen.

Die zit bij mij onder het helmdeksel. Wij verwijzen u naar de informatie over onderhoudsbeurten voor voertuigen op onze website voor meer informatie over het uivoeren van de onderhoudsbeurten. In de carburateur zit een sproeier.

Wanneer je de contactsleutel omdraait gebeurt er niets. Hoofdzakelijk moet je er altijd op letten met starten, dat als je de gas niet te lang open draaid! Weten jullie raad op mijn probleem.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.10.2020 23:49 Gerald:
Start je scooter niet elektrisch maar wel met de kickstart?