Te koop amelandseplein rotterdam

Datum van publicatie: 20.11.2020

De koopovereenkomst wordt conform het NVM model opgemaakt met de daarbij behorende clausules die gebruikelijk zijn voor een woning uit deze bouwperiode. Wanneer er dan alsnog een klap in het gezicht wordt uitgedeeld, zo’n kletsende bitchslap, dan doet dat zeer. De netjes betegelde royale keuken met inbouwapparatuur ligt aan de achterzijde x en verleent toegang tot de ruime balkon.

Op de woonverdieping is er een inpandig balkon en op de slaapverdieping is er een groot balkonterras aanwezig. Zoek in ons aanbod. Mvgr Pascal de Groot Voor wie centraal wil wonen is dit een fantastische locatie. Aan het einde van de straat loopt gemakkelijk naar het recreatieve Zuiderpark. De VVE is actief.

De netjes betegelde royale keuken met inbouwapparatuur ligt aan de achterzijde x en verleent toegang tot de ruime balkon! Lees de volledige omschrijving. Bent u opzoek naar een super goed lopend bedrijf en wilt u een goedlopend bedrijf doorzetten dan is dit uw kans, te koop amelandseplein rotterdam. De VVE is actief. Ik wil jullie vragen om deze verouderde gegevens te verwijderen omdat deze simpelweg niet meer kloppen.

Terug naar Inloggen.

  • Oppervlakten en inhoud Woonoppervlakte m² Externe bergruimte 13 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Inhoud m³. Status: Te koop.
  • Omschrijving Adres Kenmerken Na 40 jaar eigenaar te zijn geweest van dit goedlopende horecabedrijf wil de uitbater nu genieten van ze welverdiende pensioen en zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat om de exploitatie over te nemen en het pand van deze uitbater te huren.

Praktische links

Printvriendelijke versie. Lees de volledige omschrijving. Via het achterpad is er een externe bergruimte te bereiken. De VVE is actief. Conny Knook.

  • Moderne tot aan plafond betegelde toilet separaat van de badkamer.
  • Conny Bijwaard

Property Id: ? Status: Te koop! Keurig verzorgde 4 kamer appartement op de 2e en 3e verdieping met zonnig dakterras xtegenover een park en op loopafstand van veel praktische voorzieningen, te koop amelandseplein rotterdam.

Kortom: een ideale locatie. Ik ga akkoord met de Privacy verklaring. Terug naar Inloggen?

Tijd Mvg, Petra van der Gouwe Hagen roos Op loopafstand ligt het winkelcentrum Zuidplein, bus- en metrostation en het grootse Zuiderpark.

Tijd Foto's Foto's. Toon minder? Blog About us Mobile User conditions Contact. Financile gegevens: op aanvraag beschikbaar!

Cookie melding

Vlotlaan Monster For sale at Vlotlaan , RX Monster De woning word verkocht samen met de bedrijfshal aan de Vlotlaan Aan de rand van een industrieterrein, gelegen aan het water, hebben wij in de verkoop gekregen een werkelijk schitterende zeer exclusieve Zou u deze van de site kunnen halen. Voor meer informatie: Thérèse du Bois.

Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum 'Zuidplein', het metro- en busstation en evenementenhal 'Ahoy'. Locatie: Rotterdam. Cookie melding! Inventarislijst: op aanvraag beschikbaar. Op loopafstand ligt het winkelcentrum Zuidplein, bus- en metrostation en het grootse Zuiderpark. De snelste woonsite. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en CV-combiketel, te koop amelandseplein rotterdam.

Amelandseplein 51B

Tijd Bel of mail ons. Omschrijving Adres Kenmerken Na 40 jaar eigenaar te zijn geweest van dit goedlopende horecabedrijf wil de uitbater nu genieten van ze welverdiende pensioen en zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat om de exploitatie over te nemen en het pand van deze uitbater te huren.

Het eetcaf is gezellig ingericht met een lange bar, te koop amelandseplein rotterdam, en bij binnenkomst 74 zitplaatsen! Aan het einde van de straat loopt gemakkelijk naar het recreatieve Zuiderpark. Hierbij geef ik vbo. Onlangs januari is de woning intern geheel opgeknapt en gemoderniseerd.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.11.2020 10:19 Alexandra:
Spanje Casco horecalocatie gevestigd in Winkelcentrum Akkerhof te Spijkenisse.