Topje haken patroon

Datum van publicatie: 17.03.2021

Wilma Hi! Wat dacht je van een shirtje gehaakt met een open steek?

Gehaakt zwart topje met opgewerkte bovenzijde. We werken van zij naar zij in de lengte, beginnen aan de rechterkant, haken vervolgens de V hals met een simpele lossenmethode en gaan vervolgens door met de tweede helft. Ga aan de slag met deze verfrissende open haaksteek met een van de 37 kleuren van Katia Alabama. Klik hier om het patroon aan je  Ravelry  favorieten toe te voegen. Hieronder vind je een video in het Engels de Nederlandse beschrijving vind je hieronder.

Happy Hailey Sjaal 10 maart

Het haakpatroontje is bijzonder geschikt voor beginners, topje haken patroon. Een project dat heerlijk snel klaar is. Wat dacht je van een shirtje gehaakt met een open steek.

Previous Post Next Post. Freppi Gratis Haakpatronen Topjes Haak je eigen tanktopjes, spaghettitop of een haltertopje.

Herhaal aan de andere kant, hecht af en werk alle losse eindjes weg. Het leuke streepeffect krijg je vanzelf met dit garen. Daarna haken we door met de tweede helft.
  • Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Combineer het met de spectaculaire felle kleuren van Katia Degradé Sun en creëer een vrolijke zomertop.
  • Steekverhouding 2,8 lossenboogjes x 4 rijen zijn gelijk aan een vierkant van 10×10 cm Steken die gebruikt zijn — l: losse — st: stokje Opmerkingen — Topje wordt in één geheel van zijkant naar zijkant gehaakt en vervolgens aan de zijkanten dichtgenaaid — Keer je werk aan het eind van elke rij — 3 keerlossen tellen niet als een steek — De maten die in het patroon worden aangegeven: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL. Het leuke streepeffect krijg je vanzelf met dit garen.

Over het patroon

De website van Garn Studio. Het truitje wordt van links naar rechts gehaakt, beginnende bij de mouwen. Touch of Merino Vest 16 maart No Comments. Topje met gehaakte kettingen. Rij 11 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 — 17 19, 21, 23, 25, 27, 29, 31 : 3 lossen,  1 stokje, 2 lossen, 1 stokje in elke lossenboog tot het eind, keer 26, 26, 28, 28, 30, 30, 32, 32 lossenboogjes.

  • Haakpatroon Topje Bron: Hobbydoos Taal: Nederlands De website van Hobbydoos met een gratis haakpatroontje van een gehaakt damestopje met bloemen.
  • Ik ben Wilma, 26 jaar en woon in de Neder-Betuwe. Gebruik naald en draad om de zijkanten op elkaar te naaien.

Engels haakpatroon van Lavender Chair. Het is een duurzaam warm garen, hetzelfde garen en dezelfde simpliciteit! Haak je eigen tanktopjes, spaghettitop of een haltertopje. Alle patronen worden gehaakt met dezelfde steken, topje haken patroon, gemarmerd in heel donkere schaduwkleuren.

Je kan mij taggen op Instagram  wilmawestenberg.

Filter uw resultaten

Ga aan de slag met deze verfrissende open haaksteek met een van de 37 kleuren van Katia Alabama. You Might Also Like. Herhaal aan de andere kant, hecht af en werk alle losse eindjes weg.

Een leuk en spierwit topje topje haken patroon een golfjes rand. Het topje wordt gehaakt met Katia Versailles in de kleur champagne. We werken van zij naar zij in de lengte, beginnen aan de rechterkant, 4XL.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Alles is Haken Ruim 25 haakpatronen voor kleding en interieur.

Zigzagsteken

Gehaakt haltertopje van Garn Studio. Een gehaakt topje in meerdere kleuren. Een hele mooi steek! Een mooi voorbeeld van eenvoud en elegantie. En misschien wel het beste: alle patronen zijn enorm snel te haken!

Engelstalig topje haken patroon. Topje haken - haakpatroon Bewaar dit patroon op  Ravelry, topje haken patroon. Het topje wordt gehaakt met Katia Versailles in de kleur champagne. Topje met gehaakte kettingen. Helaas, je blog kan geen berichten per graf willem van oranje delft delen! PIN dit patroon op  Pinterest. Leg de zijkanten van de voor- en achterkant op elkaar en zorg dat de steken recht op elkaar liggen.

Appeltjesgroen gehaakt topje. Voor een zomers shirtje kan je het beste katoen gebruiken.

10 eenvoudige gehaakte topjes

Het haakpatroontje vind je op deze website en is helemaal gratis. Je kan mij taggen op Instagram  wilmawestenberg. Alles is Haken Ruim 25 haakpatronen voor kleding en interieur. Hoe dit eruit ziet en hoe je hem moet haken kun je terugvinden bij veritas.

Engelstalig haakpatroontje. Leer je eigen topje haken met dit gratis haakptroon voor beginners, topje haken patroon. Topjes, shirtjes en mouwloze vestjes zijn snelle en aangename projecten om te haken. Mocht je ook een topje haken, zou ik het leuk vinden een foto te zien.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: