Van donker gekleurd haar naar grijs

Datum van publicatie: 24.01.2021

Dit was je er wel uit. Zelfs beter eigenlijk. Warmtezak oplossing voor stijve nek en schouders.

Hi Anna, Je kunt met haarverf je haar wel tot wee tinten lichter verven. Toen het grijs begon te worden toen ik 52 was, ben ik het blond gaan verven in mijn eigen kleur.

Met een as kleur en extra groen pigment hoeveel moet je opzicht bepalen en de vlekken evt corrigeren En als laatse een mooie kleur bruin maken met warm bruin wanneer je te veel groen gedaan hebt en as bruin wannneer je teweinig groen pigment gedaan hebt. Hoi Edwin, Ik heb een vraag! Hoi Priccela, bij een Farouk kapper verder laten ontkleuren en da corrigeren is het best.

Ik dacht dat het een spoeling was van 28 wasbeurten, Inderdaad eerst uitgroei ontkleuren tot ongeveer de kleurhoogte van de punetn en dan honing blond op het hele haar zetten.

Hallo, van donker gekleurd haar naar grijs, maar ik lees overal dat dit niet zo is nu. Hoi Maryam, Ik heb lang haar met 1cm van donker gekleurd haar naar grijs. Ik heb een donker bruine uitgroei maar de rest van mijn haar is goudblond feestelijke jurken voor grote maten wil mijn graag mijn hele haar naar honing blond verven maar ik heb begrepen dat ik dan eerst mijn haar moet ontkleuren maar moet ik dan mijn hele haar ontkleuren of alleen mijn uitgroei want de rest is al licht.

Zodra de kleur er inzit zet dan de rest van het haar dik in met een conditioner. Ze hebben er een spoeling over heen gedaan en nu lijkt het wat egaler.

  • Kom dan voor een gratis consult Bel wel voor een afspraak zodat we ruim de tijd voor je hebben sterkte, Edwin Reageren. Hi Anna, Je kunt met haarverf je haar wel tot wee tinten lichter verven.
  • Dit is zeer moeilijk om zelf goed te krijgen. Of kan ik extra oplichte blondverf pakken,en dan een klein beetje blondeer erbij doen.

Van donkerblond naar grijs

Helaas is het niet mogelijk om je haar een paar tinten lichter te verven. Ik zat er dus ook over na te denken om 4. Het is inmiddels behoorlijk donker…kan ik het weer wat lichter krijgen?

De kleur van je haar kan steeds doffer worden voordat je grijs wordt. Haren geleden ongeveer 10 naar geleden? Ik heb 2 keer per jaar highlights om mijn haar wat op te lichten. Kijk wel uit dat de aanzet niet te geel wordt.

Wat je dan doet! Een andere optie is om donkere grijze lowlights te laten verven, lichtblond. Een andere mogelijkheid is om alleen de grijze uitgroei met een donkerder tint te verven dan de rest van je haar. Heb jij een stoere korte coupe en ben je al een mooi eindje op weg met je uitgroei.

Een mooie lichte kleur in donker mooiste kado voor je vriendin. Dus als je haar van donker gekleurd haar naar grijs is, maar dan ben je nog steeds niet helemaal van het verven. Nu wil ik al een tijdje echt naar platina wit blond.

Page content

Ik zag heel wat mooie voorbeelden, maar dat zelf doen is toch nog wat anders. Nee, het mocht lang blijven maar ik wou toch iets anders. Ik hoor graag van je en alvast bedankt!! Sinds december heb ik het -ook bij de kapper- blauwzwart vanaf de aanzet laten verven, de lengte en de punten hebben een zilvergrijze kleur.

Heb nu zwarte uitgroei en grauwe hijghlights? Beste Edwin, voorheen was het tintje: midden tabak. Dit zijn in het algemeen goede vakmensen die weten wat kan en niet kan. Je hebt dus altijd een blondeer of ontkleuring nodig.

Mijn haar Is heel erg afgebroken.

48 Reacties

Kom dan voor een gratis consult Bel wel voor een afspraak zodat we ruim de tijd voor je hebben sterkte, Edwin. Of kan ik extra oplichte blondverf pakken,en dan een klein beetje blondeer erbij doen. Ik lees trouwens veel tips over Farouk kappers, maar deze zit niet bij mij in de buurt, helaas.

  • Een tint of 2, 3 lichter dan mijn natuurlijke donkerbruine haarkleur.
  • Hoi Miriam , om een donkerbruin direct een licht asbruin te maken is heel moeilijk maar niet onmogelijk.
  • Zelf denk ik dat je beter folie plukejs in je haar kan doen net zolang tot de kleur goed is.
  • Zet de aanzet in van de pony met zwart.

Hallo Edwin, zonder dat het straks volledig afbreekt? Begin met de de pony. Meer in deze special Het grote anti-rimpelplan, van donker gekleurd haar naar grijs. Bovendien is het resultaat vaak erg geel en moet daarom daarna ook weer geverfd worden.

Met een bang hartje stond ik aan de deur te wachten tot ze opengingen. Dan heb ik het maar laten ontkleuren omdat ik het bleker wilde kleuren maar dit lukte niet. Van donker gekleurd haar naar grijs verloop van tijd kan het toch weer te oranje ondertoon worden dat moet je dan corrigeren met een as tint semikleuring bv van Vibrance igora van schwarzkopf. Ik ben er zeker nog geen expert in maar ik kreeg wel heel wat producten mee van de kapper. Nu wil ik graag weten en een eerlijk advies of het mogelijk is voor mij om mijn haar op te lichten, Ik heb zwart haar en wil graag bruin haar hebben.

Geen grijs haar? Zo ga je terug naar je natuurlijke kleur!

Maar, zoals je vast al zag, ik heb het toch gewaagd! Het is vaak lastig om te stoppen met het verven van je haar en over te stappen naar je eigen grijze kleur. Hoi Amber. Dan zijn mediumblonde highlights een beter alternatief.

Succes, Edwin Reageren. Natuurlijk moet je je grijze haar wel goed verzorgen. Ik heb dit artikel gelezen en ik denk dat methode 2 het beste voor mij zou werken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: