Vertaalmachine duits nederlands zinnen

Datum van publicatie: 15.12.2020

Ten eerste loopt u het risico dat u te maken krijgt met foute vertalingen en daarnaast is het natuurlijk ook een privacy issue. Kenmerkend is een vaste woordvolgorde. U vindt ons op.

Het blijft belangrijk de vertaling te controleren op fouten. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

Meer informatie. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Vertalingen voorzien door.

Meer informatie over vertalingen vindt u in de vertaalmachine blog Online vertalen U kunt bij ons ook gemakkelijk teksten online vertalen. Vooral Engels, Frans en Duits. Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. U vindt ons op. Gebruik vertaalmachine duits nederlands zinnen de vertaalmachine Voer de tekst aan de linkerzijde in.

Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator. Vergeet niet, a. Bekijk hier uw verbruik.

U bent hier

De vertaalmachine is het ideale vertaalbureau voor het snel vertalen van het Duits, Engels en Frans naar het Nederlands. Stuur dan een mailtje naar info devertaalmachine. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten.

Bekijk hier uw verbruik. Sponsored links:. De vertaalmachine vertaalt direct terwijl u typt uw Nederlandse zinnen naar het Duits.

Schiphol geld wisselen tijdelijk opgeschort. Wilt u meer vertalen, vertaalmachine duits nederlands zinnen. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen. Medische of andere officile documenten staan vaak vol jargon die niet n op n te vertalen zijn.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Het komt regelmatig voor dat mensen te maken krijgen met Duitse, Engelse of Franse stukken. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, Let op, alle zelfstandige naamwoorden zijn geschreven met hoofdletters. Le Monde Frankrijk.

Gebruik van de vertaalmachine Voer de betonstuc over vloertegels aan de linkerzijde in. U kunt ook de tiijdsvorm van een woordt aanpassen om te zien of deze beter wordt vertaald door de vertaalmachine Voor een professionele vertaling kunt u natuurlijk voordelig terecht bij onze partners.

Zet de juiste toon, vertaalmachine duits nederlands zinnen. Naar het inlogscherm. Heeft u nog een vraag of werkt iets niet.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Sleep hier een. Het accent ligt meestal op de eerste lettergreep. Duits vertalen naar Nederlands Duit vertalen naar Nederlands wordt vaak op een snelle en gemakkelijke manier uitgevoerd via een gratis systeem op het internet. Ten eerste loopt u het risico dat u te maken krijgt met foute vertalingen en daarnaast is het natuurlijk ook een privacy issue. Het heeft 7 korte en lange klinkers, 8 zijn typische afgeronde klinkers, zoals ö en ü.

Heeft aan u deze vertaling geholpen. Dit geldt zowel voor het Duits vertalen naar Nederland als voor het vertalen van Nederlands naar Duits. Duits vertalen naar Nederlands Duit vertalen naar Nederlands wordt vaak op een snelle en gemakkelijke manier uitgevoerd via een gratis systeem op het internet! Kenmerkend is een vaste woordvolgorde.

Wachtwoord vergeten. Zo zal een financieel document vertaald worden door een Duits- Nederlandse fiscalist. Medische of andere officile documenten staan vaak vol jargon die niet n op n te vertalen vertaalmachine duits nederlands zinnen.

Duits vertalen naar Nederlands

Medische of andere officiële documenten staan vaak vol jargon die niet één op één te vertalen zijn. Voor bedrijven die te maken krijgen met Duitse financiële of medische documenten is het dan ook onmogelijk om gebruik te maken van dergelijke systemen. Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak voor maximale tijdsbesparing. Toevoegen aan favorieten.

Uw teksten worden nooit opgeslagen. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.12.2020 03:54 Kassandra:
Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL.

23.12.2020 16:06 Lenna:
Duit vertalen naar Nederlands wordt vaak op een snelle en gemakkelijke manier uitgevoerd via een gratis systeem op het internet. Vertaal uit e lke taal.

24.12.2020 22:32 Lucienne:
Meer informatie over vertalingen vindt u in de vertaalmachine blog Online vertalen U kunt bij ons ook gemakkelijk teksten online vertalen. De basis verdeling onderscheidt Hoogduits inclusief het Zwitserse en Oostenrijkse Duits , Middelduits en Nederduits noordelijke groep van dialecten.