Weer boa vista sal rei

Datum van publicatie: 23.02.2021

WNW 2 2. Er is gewoonlijk 9 uur zon per dag, in maart is er 12 uur daglicht. Klimaat Sal Rei per maand.

Overdag wordt het ongeveer 34 °C en 's nachts blijft de temperatuur rond 24 °C. Weer Boa Vista augustus: De gemiddelde maximale dagtemperatuur op dit Kaapverdische eiland is in augustus een warme 28°C met meer kans op een tropische regenbui. De watertemperatuur ligt tussen 24°C en 29°C. Wordt het lekker weer of niet? Er valt in juli op 3 Dagen neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 28 Dagen droog in Sal Rei.

Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is. Met de lange donkere avonden en nachten is het deze week extreem genieten in het noorden van Scandinavi waar het poollicht zich van zijn machtigste kant laat zien. Wat is er aan de hand. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Boa Vista is een 8,9. Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD, weer boa vista sal rei.

Gemiddeld is het maximaal 22°C in maart in Sal Rei en minimaal rond de 21°C. Er valt in totaal 14 mm neerslag op 6 dagen. Hoelang is het vliegen naar Boa Vista?
  • ZZO 2 2.
  • Eveneens in het zuidwesten ligt de oudere buurt van Boa Vista, die ongeveer jaar geleden is ontstaan: Povoação Velha. De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius °C.

Klimaatcijfers

Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. Volle maan za 31 okt De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de de stranden is in januari gemiddeld 22°C. Het weer voor Sal Rei in Boa Vista wordt de komende 14 dagen 28° tot 26°C en het blijft alle dagen droog.

  • Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Als je naar Sal Rei gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren.
  • Het is 85 dagen droog in de lente.

De gemiddelde jaartemperatuur voor Boa Vista is 26C en er valt in een jaar tijd mm regen. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Er valt gemiddeld 20 mm regen in 2 dagen in heel de maand  juli?

In de zomer is het in Boa Vista gemiddeld 26C. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in november gemiddeld 25C. Gemiddeld is het maximaal 26C in november in Sal Weer boa vista sal rei en minimaal rond de 25C.

Klimaat Sal Rei

Veelgestelde vragen Waar ligt Sal Rei? De watertemperatuur ligt rond de 27°C. Beschrijf je ervaring met het weer:. Advies : Goede zonnecrème met een hoge uv- factor, en dunne zomerse kleding voor de avonden en natuurlijk badkleding voor een heerlijke meivakantie.

De watertemperatuur ligt tussen 24C en 29C? Min Temp. Terug naar boven. In Sal Rei wonen de meeste van de 6. In de herfst is het in Sal Rei gemiddeld 26C.

Sal Rei: Weerberichten

In Sal Rei is het nu uur 's morgens op zondag 25 oktober Wat is het netnummer van Boa Vista? Er valt in totaal 63 mm neerslag op 17 dagen.

Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update, weer boa vista sal rei. Weer Boa Vista augustus: De gemiddelde maximale dagtemperatuur op dit Kaapverdische eiland is in augustus een warme 28C met meer kans op een tropische regenbui. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Weer boa vista sal rei Temp. Als kos griekenland weer oktober naar Boa Vista gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren.

Deze komen dan hier voornamelijk om te duiken en de heuvels in het binnenland te bezoeken. Weer Boa Vista september: De gemiddelde maximale dagtemperatuur op het eiland is in september een warme 29C met op een aantal dagen een tropische regenbui.

Beste reistijd Sal Rei, Boa Vista

Er valt in mei op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Sal Rei. Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website. Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten.

Gemiddeld is het maximaal 22C in maart in Sal Rei en minimaal rond de 21C. De koelste maanden wat natuurlijk een relatief begrip is met deze zomerse temperaturen zijn januari, februari. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: